اضافه شدن بيش از 50 شبكه تلويزيوني به گيرندهاي ديجيتال
تا دوماه ديگر صدا وسيما در نظر دارد تمامي شبكهاي استاني وهمچنين شبكهاي سالم ماهواره اي را در فرستندهاي ديجيتال پخش نمايد.
اطلاعات كامل در سايت زير:
کد:http://digitaltv.vcp.ir/
Printable View
اضافه شدن بيش از 50 شبكه تلويزيوني به گيرندهاي ديجيتال
تا دوماه ديگر صدا وسيما در نظر دارد تمامي شبكهاي استاني وهمچنين شبكهاي سالم ماهواره اي را در فرستندهاي ديجيتال پخش نمايد.
اطلاعات كامل در سايت زير:
کد:http://digitaltv.vcp.ir/
البته این حرفهای یه نماینده مجلسه و بهش اعتباری نیست بابا مسئول درجه یک میگه یه ماه میشه یه سال حال نماینده بگه معلوم نیست کی بشه. امیدوارم که این جور بشه.نقل قول:
سلام
جدیداً مگه مشکلی واسه شبکه های 1 و 2 و 3 پیش اومده ؟؟
مدل دستگاه من DG Max هست
انزلی زندگی می کنم.
خیلی مشتاقم بدونم این 50 شبکه سالم ماهوارهای چه شبکههایی خواهند بود!!! :31:نقل قول:
ساعت لازم نداره که !!! باید از طریق فرستنده ساعتش آپدیت شه . اگه ساعتش مشکلی داره ، ساعت فرستنده خواب مونده !نقل قول:
دیگه چه ایرادی داره مگه؟
سلام
گیرنده -پلیر کمبو موجود چیزی سراغ دارید؟
سلامنقل قول:
ببخشید عکس نتوانستم بیندازم ولی مشخصاتش رو واستون می نویسم در ضمن من وقتی روشن می کنم دستگاه رو چه از حالت استاندبای روشن کنم یا کلا از برق درش بیاورم در هر دو حالت ساعت از 00:00 شروع میشه یعنی اصلا ساعت رو ذخیره نمی کنه.
این هم مشخصات دستگاه من:
Provision T-8
Model:MSD7828-1220-XL500
SW Version: HSTR-----V2.0
HW Version: HD-7828-VER1.0
قبلا از راهنماییتون متشکرم.:11::11::11:
من كه دارم و در اين 6 ماه هيچ مشكلي با آن نداشتم كه نياز به آپديت داشته باشد. گيرندگي ريموتش كه عالي است، پشتيباني فرمتهاي مختلف و تايم شيفت و ضبط هم زمان و خروجي HDMI و امكان LPG و ....نقل قول:
مال من دائماً روي استندباي است (گذاشته ام كه اگر سوخت در زمان گارانتي باشد تا تعويضاش كنم) و اصلاً داغ نمي كند.
ساعت هم كه داخلي است و با فرستنده تنظيم مي شود. اگر منظورتان اين است كه روي ال سي دي پانلش ساعت ندارد كه لازم نيست شما گيرنده خريده ايد نه ساعت روميزي؛ برخي گيرنده هاي گرانتر حتي شماره كانال هم نشان نمي دهند.
فکر کنم بخش فنی هر خرابی را به راحتی تعویض نکنه !!! شاید متوجه بلایی که سر دستگاه آوردی رو بفمن !!نقل قول:
از حال استفاده کن ، به آینده فکر نکن !!!!
سلام
این ویدیو هایی کهدیویدی پلیر MARSHAL با فرمت مسخره DVR. ضبط می کنه رو چه جوری می شه تبدیل به فرمت های دیگه کرد.
من یه سری کدک نصب کردم بعد با کلی بدبختی تنها تونستم با jet audio اجرا شون کنم اما حالا صدا ندارن :grrr: