سلام دوستان.من lg lw95000 داشتم اما تو تصاویر سریع تار می شد.جوری که سر درد می گرفتم.خلاصه فروختمش و الان می خوام 42st30 بخرم اما تو سایت های خارجی خواندم که st30 هم کم و بیش این مشکلو داره.لطفا یه راه نمایی بکنین.چون یه مقداری حساس هم شدم.
Printable View
سلام دوستان.من lg lw95000 داشتم اما تو تصاویر سریع تار می شد.جوری که سر درد می گرفتم.خلاصه فروختمش و الان می خوام 42st30 بخرم اما تو سایت های خارجی خواندم که st30 هم کم و بیش این مشکلو داره.لطفا یه راه نمایی بکنین.چون یه مقداری حساس هم شدم.
با سلام
برای ست کردن با vt30چه بلوری پلیری مناسب است یا سینمای خانگی
اگه منظورت 2بعدیه هیچ مشکلی نداره / اگه 3بعدی رو میگی باید بگم تمام تلویزیون های 3بعدی crosstalk دارند که البته این در neo plasma های پاناسونیک در حداقل است و از این جهت به تمام تی وی های دیگر برتری دارندنقل قول:
یک بلوری با ساپورت 3D جدابگیر از برند سونی , پاناسونیک , پایونییر یا دنوننقل قول:
سینمای خانگی که فقط شامل آمپلیفایر (av reciver) + یک ست کامل بلندگو هست هم جدا بگیر ... از برندای پایونییر , دنون , یاماها انتخاب کن(مدل ها بستگی به بودجت داره)
تو آسیا بزرگترین سایزش 55 است . قیمتشم اینجا ببین :نقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=52513
ممنون.بله 2 بعدیشو میگم.تو نمایندگی پانی سری u رو هم گذاشته بود که به نظرم با اینکه تیره تر بود تاری کمتری داشت
نقل قول:
من این دستگاه رو برج 2 امسال گرفتم .
سلام دوستان
من دیروز از گناوه این tv با قیمت 1350 تهیه کردم حالا 2 سؤال دارم
1- آیا این مدل ----t برای دریافت شبکه های داخلی داره ؟
2- ستینگ رنگ و کنتراست و ... چطوری تنظیم کنم تا بهترین کیفیت تصویر رو داشته باشم
ممنون از راهنمایی شما
دوست عزیز
این tv که شما گرفتید سری m تیونر دیجیتال نداره این tv برای کشور عراق و عربستان درست شده