منم تا یه چند ماه دیگه احتمالا قضیه تو واسم پیش بیاد ولی رو پی سی . رفتم چند روز پیش ارجینال خریدم احتمالا تا اخر تابستون بیشتر بازی نکنم این فیفا رو . پول دادم خریدم حالا مجبورم بشینم بازی کنم . شاید ما هم بریم دنبال کلاس های شبکه .نقل قول:
Printable View
منم تا یه چند ماه دیگه احتمالا قضیه تو واسم پیش بیاد ولی رو پی سی . رفتم چند روز پیش ارجینال خریدم احتمالا تا اخر تابستون بیشتر بازی نکنم این فیفا رو . پول دادم خریدم حالا مجبورم بشینم بازی کنم . شاید ما هم بریم دنبال کلاس های شبکه .نقل قول:
نقل قول:
معلومه خیلی کار و کاسبی داغه ها وهاب جون...بابا 12 شب وقت خواب نیست که...خبری نیست از فیفا 13...ابدیت میشه هر ماه و بازی روونتر شده شدید...مثلا الان مادرید بشدت قوی شده و بارسا یکم ضعیف تر شده و بایرن قوی...وهاب یه سوال...اگر طرف بازیش ابدیت نباشه و ماله من باشه بازی کلا ابدیت نمیشه تو لایو؟
بايد بازي دو طرف آپديت باشه.مثلا اگه واسه شما آپديت نباشه نميشه آنلاين زد.نقل قول:
فك كنم ميشه وليً نه با تركيب به روز
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دوستان دسته بازی رو چطور تنظیم کنم من برنامه x360 رو میزنم ولی دسته از کار میفته میشه یک عکس از تنظیم دقیق دسته بزارید مرسی
دوستان سایتی هست که توش اپدیت های جدید فیفا رو بذاره؟
واسه pes خیلی هست ولی فیفا....
نه عزيزم.اگه آپديتي كه خود فيفا از لايو ارائه ميده رو كنسل كني نميذاره وارد قسمت بازي هاي آنلاين بشي و هر وقت ميخواي وارد بشي پيغام آپديت ميده.نقل قول:
کاروکاسبی داغ هم باشه سهیل جان ولی کو پول .هرچی درمیارم فرداش گرونتره و باید چیزی هم روش بزارم:n02:نقل قول:
بیخیال همین بازی اخرشه :n05:
تو مد انلاین بخش کاستوم میتونی بازی کنی زمانی که دوستتون یا هرکسی که میخواید بازی کنید بازیش اپدیت نشده باید به همین روش کاستوم برید
پسر عجب تفاهمی :n04:نقل قول:
منم تا یه چند ماه دیگه احتمالا قضیه تو واسم پیش بیاد ولی رو پی سی . رفتم چند روز پیش ارجینال خریدم احتمالا تا اخر تابستون بیشتر بازی نکنم این فیفا رو . پول دادم خریدم حالا مجبورم بشینم بازی کنم . شاید ما هم بریم دنبال کلاس های شبکه .
منم دنبال کلاس های شبکه فقط به خاطر استفاده از تجربیات استاد و کار با دستگاها هستم انشالله اوایل تابستون تو مرکز استان یه دوره mcitp برگذار میکنن که همراهش هم میتونم شغلم رو ادامه بدم...
ولی هدفم سیسکو هست همراهش ccna میخوام mctip رو بگیرم بعد کلا برم سیسکو به امید خدا
امیدوارم موفق باشید
اره دیگه منم این فیفا فکر کنم فیفای اخرم باشه . همینم که چند روز پیش این همه پول بی زبون رو دادم واسه ارجینال حالا حیفم میاد بازی نکنم . مغزه به کل موقع سی دی کی خریدن تعطیل شده بود .نقل قول:
چنان لگ شدیدی دارم از روز اول که کلا قید انلاین رو فعلا زدم . 12 لگش قابل تحمل بود اما این به هیچ وجه نمیشه بازی کرد تازه اگه DC نشی تو بازی . :n08:رفتم این همه پول واسه ارجینال فیفا دادم که بشینم کریر رو با cpu بازی کنم . خفت تا چه حد :n19:
من شبا Live بازي ميكردم لگ نداشت ولي Delay داشت يه 0.5 ثانيه.نقل قول:
ولي روزا تاخير داشت كه هيچ لگ هم داشت + DC .
يعني تموم اتفاقاي بدي كه ميتونست واسه يه كسي كه آنلاين ميزنه بيوفته واسه من مي افتاد : Delay + Lag + DC