دوستان اگه کسی پاسخ سوال دوستمون رو میدونه بگه چون سوال خیلیهاست و آیا اگه ورژن آلمانی بود میشه با پچی چیزی به ورژن آمریکایی تبدیل کرد ؟نقل قول:
Printable View
دوستان اگه کسی پاسخ سوال دوستمون رو میدونه بگه چون سوال خیلیهاست و آیا اگه ورژن آلمانی بود میشه با پچی چیزی به ورژن آمریکایی تبدیل کرد ؟نقل قول:
779 عزیز شوخی نکن یعنی اون قسمتی که میشل دعوت میکنه به خونه دوربین برای تو میره داخل خونه ؟
غیر ممکن هستش دوربین بیرون میمونه و فقط صدا میاد
ورژن آلمانی رو با در نظر گرفتن اینکه بازی های قبلی مشابه نیز اینچنین بوده اند به صورت زیر میشه توضیح داد .نقل قول:
دوستان اگه کسی پاسخ سوال دوستمون رو میدونه بگه چون سوال خیلیهاست و آیا اگه ورژن آلمانی بود میشه با پچی چیزی به ورژن آمریکایی تبدیل کرد ؟
ورژن آلمانی و یا اروپایی ورژنی است که زودتر از موعد مقرر عرضه میشود . این زمان شاید یک یا دو روز باشد . این ورژن نسخه ی اصلی و رسمی محسوب نمیشود و معمولا با پچ تبدیل به نسخه های جدید نمیشود چون Kernel ها یعنی هسته ی انها با هسته ی جدید کمی از نظر کیفیت تفاوت دارد .
بهتر است برای حل مشکلات از ورژن رسمی استفاده کنید .
کوییک عزیز اگه ممکنه مشکلات رو برای من به صورت پیام خصوصی ارسال کنید .
این روش هیچ وقت توصیه نمیشه !نقل قول:
به دلایل زیر :
1- با نصب SP3 شما آپدیت هایی از نظیر Net Frame Work و . را هم نصب میکنید .
2- با آپدیت ویندوز شما ویندوز خود را برای نصب Net Framework 3.5 اماده میکنید .
3- درایور های جدید با آپدیت ویندوز شما سازگارترند زیرا برای این بازی که نیاز به این آپدیت ها دارد منتشر شده است .
پس دوستان اصلا از این روش ها استفاده نکنید . سی دی ویندوز چیزی نیست که یافت نشه ! میتونید یکی بخرید و نصب کنید.
الان این نسخه های 4 دی وی دی که تو بازار هست آلمانی هستش یا آمریکایی ...
بچه ها من کرک Razor رو دانلود کردم و کپی کردم، اگه اشتباه نکنم مشکلم برطرف شده ... البته فقط مشکل دوربین و گاز و ...
ولی هنوز سرعت بازی آهسته س ... نه این که تیک بزنه، تیک نمیزنه ... بازی روونه ولی آهسته کار میکنه ... با این که آخرین آپدیت کارت گرافیک رو نصب کردم.
کسی میدونه مشکل چیه ؟
3Dmajid
سیستمت ضعیفه ...
خوب مهندس از کجا بفهمیم کدومه؟نقل قول:
فریم ریت بازی رو اعلام کنید و مشخصات سیستم .نقل قول:
کسی میدونه مشکل چیه ؟
خوب نسخه ای که زبانش انگلیسی است آمریکایی میگویند .نقل قول:
الان این نسخه های 4 دی وی دی که تو بازار هست آلمانی هستش یا آمریکایی ...
Beny-Nvidia عزیز من SP3 رو دانلود کردم حدود 300 مگ و نصبش کردم sp2 به sp3 تبدیل شد بدون اینکه نیاز به نصب مجدد برنامه ها و درایورها باشه آیا این روش درسته ؟