من چندین تم دانلود کردم و رو گوشیم نصب کردم.ولی هیچ کدومو نمیتونم ران کنم.میگه فایلی پیدا نشد.
جایی باید فولدر تم درست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
من چندین تم دانلود کردم و رو گوشیم نصب کردم.ولی هیچ کدومو نمیتونم ران کنم.میگه فایلی پیدا نشد.
جایی باید فولدر تم درست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تنظیمات دوربین آرک واقعاً کمه
مثلاً فوکوس دستی نداره تنظیم iso نداره تعداد حالتهای مگا پیکسل کم داره
============================
نرم افزاری واسه آندروید نیست که بتونه با سرعت بالای 100 فریم فیلم بگیره؟؟؟؟
حتی در ابعاد کوچک
==============================
اینارو تقریبا هیچ گوشی نداره...نقل قول:
تنظیمات دوربین آرک واقعاً کمه
مثلاً فوکوس دستی نداره تنظیم iso نداره تعداد حالتهای مگا پیکسل کم داره
یه سری چیزا رو میشه با اپلیکیشن کمرا داشت ، ولی فکر نکنم بشه فوکوس دستی و تنظیم ایزو رو با اپلیکیشن هم داشت...
فکر میکنم باید قابلیت سخت افزاریشو داشته باشه...نقل قول:
نرم افزاری واسه آندروید نیست که بتونه با سرعت بالای 100 فریم فیلم بگیره؟؟؟؟
حتی در ابعاد کوچک
نقل قول:
نرم افزاری واسه نصب تم وجود داره :
GO Launcher EX
App Screenshots
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------کد:https://market.android.com/details?id=com.gau.go.launcherex&hl=en
نقل قول:
چون گوشی قبلیم ال جی ویوتی بود
همه اینا رو داشت
فیلم برداری 120 فریم هم میکرد اونم با اون سخت افزار
حالا مطمئناً از نظر سخت افزاری آرک میتونه این کارها رو بکنه
اینم عکس گوشی قبلیم
منظورم بین اسمارت فون ها بود... یعنی اندرویدی ها و آیفون...نقل قول:
چون گوشی قبلیم ال جی ویوتی بود
همه اینا رو داشت
به سی پی یو و اینا ربطی نداره ، به خود دوربین گوشی ربط داره... فکر نکنم آرک بتونه... توی اندرویدیا من فقط RAZR رو دیدم که 120p میگیره...نقل قول:
فیلم برداری 120 فریم هم میکرد اونم با اون سخت افزار
حالا مطمئناً از نظر سخت افزاری آرک میتونه این کارها رو بکنه
اینم عکس گوشی قبلیم
گوشی های زیادی داشتم ویو 1 گالکسی اس و گالکسی 2 . ایکس 10 ان 95 و...
الان آرک و گالکسی اس دارم. به نظر من میون این گوشی هایی داشتم قوی ترین دوربین رو داره. و عکساش یه سر و گردن بالاتره
در رابطه با فلش کلا فلش led از زنون ضعیف تره و نمیتونه جای فلش زنون گوشی مثل ان 8 یا دوربین های دیجیتال رو بگیره . اما فلش led گالکسی 2 و ویو واقعا در حد زنون بودن.
فلش آرک ضعیف نیست معمولیه. ضعیف ایکس 10 و ان 95 بود که نورش نصف آرک بود. و دیگه اینکه به خاطر exmor آرک.. واقعا تو شب عکسای خیلی خوب و روشنی میگیره که ضعف فلش متوسط رو جبران میکنه .
وقت بشه یه ریو بین آرک و گالکسی اس میزارم.
فوکوس دستی با حلقه فوکوس که رو لنز هست انجام میشه این قابلیت رو دوربینهای دیجیتال کامپکت و یا حتی خیلی از نیمه حرفه ای ها(slr like) ندارن چه برسه به دوربینهای موبایل با اون لنز داغونشون در مورد iso هم که همون اتوماتیک خیلی بهتره حسگر دوربین های موبایل خیلی کوچیکه به اندازه کافی نویز داره اگه بخوای ایزو رو ببری بالا که فقط نویز دیده میشه بیاری پایین که عکس سیاه میشهنقل قول:
در مورد فیلمبرداری هم بگم که خب خیلی خوب نیستن.من یه دوربین حرافه ای (slr) دارم این دوربینها فیلمبرداریشون خیلی خوب نیست( الته مدلهای جدید خیلی پیشرفت داشتن تو فیلمبرداری) با این حال من یه مقایسه کردم با گوشی خودم , فیلمربرداری دوربینم تو حالت VGA خیلی بهتر از فیلمبرداری آرک در حالت اچ دی بود فیلمی که دوربین گرفته بود وضوحش خیلی بیشتر بود رنگها زنده تر بودن یا حتی صدا خیلی بهتر بود با وجود اینکه مونو بود
کلا می خوام بگم در مورد گوشی خیلی به دوربینش فکر نکنین چون واقعا شبیه اسباب بازی هستن نه دوربین و به درد ثبت خاطرات می خورن نه عکاسی.
شما یه دوربین دیجیتال بخرین شروع کنین به عکاسی مطمعنا دیگه سراغ دوربین گوشیتون نمیرین
+
پ.ن:من طرفدار سونیم خودمم آرک دارم و حرفم کلی بود شر راه نندازین بگین از دوربینش بد گفت و بحث راه بندازین:دی
دوربین آرک بین گوشها یکی از بهترینهاست ولی همچنان اسباب بازیه :دی
حرف های yes عزیز تایید میشه
من با این که Gs2 دارم بازم میگم دوربین اینا برای مصارف روزانس
وگرنه SlR ها با یک لنز خوب همه اینارو میخورن یک آبم روش یک بادگلو هم بعدش!:دی
SLR ها؟؟؟ :O مطمئنی؟؟؟ یعنی شک نداری که دوربین 1 میلیونی قوی تر از ایناس؟؟؟ مطمئنی؟؟؟ :دینقل قول:
وگرنه SlR ها با یک لنز خوب همه اینارو میخورن یک آبم روش یک بادگلو هم بعدش!
یه کامپکت 100 تومنی هم همین کارا رو میکنه با اینا :پی
تو نبودی خفه کردی منو برای دوربین این نکسوز؟:دی
تازه اس ال آری که دم دست منه 1.9پاش رفته نه1تومن:دی