سلامنقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
ممنون
آره بابا من هر کی رو نشناسم هیلاری رو میشناسم
عکس خودت رو بزرگش رو هم دارم خواستی بگو :biggrin:
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
ممنون
آره بابا من هر کی رو نشناسم هیلاری رو میشناسم
عکس خودت رو بزرگش رو هم دارم خواستی بگو :biggrin:
سلام حامد جان. سوال خاصی به ذهنم نمیرسه. فقط اینکه یکی از کسایی که توی پی سی ازش خوشم میاد شمایی. یعنی کلا تو قسمت فیلم که تاب میخورم شما خیلی ماهی. بعد اینم سوالای من:
منو میشناسی؟
احساساتی هستی؟
شما ای دی اس ال داری؟اگه آره سرعتش چنده؟(سرعت داونلود رو بگو لطفا)
کسایی که توی پی سی بدت میاد رو واسم پراویت مسیج کن.(اگه دوست نداری هم مشکلی نیست)
بعد اینکه موفق باشی و بای
راستی به نظر من آواتر دومیه خیلی قشنگ تر بود :)
سلام حامد .....
خوبي ....
زياد مزاحمت نميشم ..... گفتم يك چيزي بگم نگي همشهريا بي وفان ....
خوب براي اينكه پستم نشه سوژه بدي براي دوستان اين هم يك سوال :
فروم قبلي كه با هم بوديم يادته ...... اگر دوست داشتي يكي از خاطراتت رو از اون فروم يا نحوه آشنايي خودت رو بگو؟
هميشه و همه جا موفق باشي.
خداحافظ
راستي حامد لينك صندلي داغ تو امضات نبيد ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعيد جان بابا تو چرا يادت ميره بگي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام حامد جان خوبی عزیز من؟
منو که یادت میاد یه بار لطف کردی 400 مگ لینک مستقیم بهم دادی که بد جور لنگش بودم هیچ وقت فرصت نشد درستو حسابی ازت تشکر کنم الان فکر میکنم بهترین زمان باشه . پس الان میگم حامد جان اون وقت خیلی به من حال دادی خوشم میاد از مرامت.
خوب حالا منم چندتا سوال ازت بپرسم :
سرعت اینترنتت چقدره؟
این دفعه اکانت رپیدشیرتو چند خریدی؟ ( دفعه پیش 18 تومن)
چنتا فیلم دانلود کردی؟
میدونی من بیشتر تو کجا فعالیت میکنم؟
قبل از اینکه امضای من پاک بشه اونو دیده بودی؟
تا حالا فیلمی دیدی که اشکت رو در بیاره یا تحت تاثیرت بذاره؟
تیکه کلامت چیه؟
تو ماه رمضون چه حسی داری؟
عینکی هستی یا نه؟
قدت چقدره؟
خوب حامد جون منتظر توضیحاتت هستم .
قربانت حمید ایکس پی.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط amintnt
خوبی؟
ممنون شما نظر لطفتونه شما هم خیلی گلی ولی به کسی نگو که چشم نخوری :tongue:
1. بله شما رو هم میشناسم
2. تا حدودی
3. بله با اجازه باسرعت 256 سرعت دانلود هم 24 به بالا از شرکت پارس انلاین :biggrin:
4.من از کسی بدم نمیاد یعنی دلیلی نمیبینم که بدم بیاد ولی شاید چند نفر خیلی دوست دارن حال من رو بگیرند که برام مهم نیست :rolleye:
5. بابا من که دیوونه شدم این آواتر رو میزارم یه سری میگند اون قشنگ بود اون یکی رو میزارم باز میگند اون بهتر بود :blink: سعی میکنم دنبال یکی بهتر بگردم که نه این باشه نه اون
ممنون
;)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
ممنونم یوسف جان شما مراحمید
والا خاطره خاصی که یادم نمیاد
فقط موقع خدا حافظی یادمه چقدر ایمان رو ضایع کردم اون هم میومد پستم رو پاک میکرد
بعد گذاشتم بره دوباره اومدم همون پست رو دادم
تو پست هم بد جور ضایعش کردم آخه خودش تو اینجا اومده بود عضو شده بود بعد از اینجا بد میگفت من هم یوزرش رو اعلام کردم تو همونجا بعد که دید ضایع شد خودش اومد اعتراف کرد که آره من دوست دارم تو هزار تا فروم عضو باشم
بعد هم من رو بن کرد
ولی شاید باورت نشه بهرخ که یادته ؟ اومد یوزرم رو باز کرد تازه خود بهرخ هم بن شده بود ولی چون یوزر میکسمیکسی دستش بود با اون من رو از حالت بن در آورد
اینم یه خاطره
چاکرم
;)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
مگه باید تو امضا باشه؟
من نمیدونستم
آره عزيزدل چون زياد با اين تاپيك سركار نداشتي نميدونستي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
سلام خوبی؟نقل قول:
نوشته شده توسط hamid_xp
بله که یادم میاد
نه بابا من وضیفه خودم رو انجام دادم کار خاصی نکردم
1. سرعت دانلود 25 adsl256
2.این بار 4000 تومان البته شراکتی با یکی از همین بچه های گل که کلش شد 8000 تومان
3. یه چیزی حدود 40 تا 50 تا البته کلی فیلم دیگه هم دارم با فرمت دایویکس که قبلا خریده بودم
4.فکر کنم بیشتر تو قسمت نرم افزار و برنامه نویسی و اینترنت هستی
5. نه متاسفانه ندیده بودم
6. آره خیلی دیدم و حتی بعضی وقتها زار زدم ولی بعدا که بهش فکر میکنم میبینم که اصلا اون یه تیکه در اون حد که من گریه کردم غمگین نبوده :laughing:
7. وخی عامو
8.نه خوشبختانه نیستم
9. قد بلندم حدود 180یا 190
بازم سوال بود در خدمتم
ممنونم
;)