سلام
به نظرتون کدوم کتاب انتگرال رو خوب توضیح داده ؟من یه خورده از کوله پشتی خوندم ولی هیچی نفهمیدم!ضروری هست لطفا زودتر جواب بدین
Printable View
سلام
به نظرتون کدوم کتاب انتگرال رو خوب توضیح داده ؟من یه خورده از کوله پشتی خوندم ولی هیچی نفهمیدم!ضروری هست لطفا زودتر جواب بدین
اگه آزموناي گزينه دو شرکت مي کني، با نام کاربريت که وارد شدي، از بخش خدمات انحصاري هم مي توني به تخمين رتبه دسترسي داشته باشي هم انتخاب رشته مجازي ( البته براي تخمين رتبه رشته هاي احتمالي رو خودش پيشنهاد مي ده ولي براي آزمون هات مي توني رشته ها رو خودت انتخاب کني )نقل قول:
از طريق برنامه موبايل هم مي شه که باز نام کاربري گزينه دو ضروريه.
نه راست نمي گن :27:نقل قول:
راست ميگن فيزيک سنجش 26 فروردين خيلي سخت بوده؟ ميتونيم نتيجه بگيريم که فيزيک کنکور هم سخت ميشه؟؟؟
فيزيکش آسون بود.فيزيکي که من تو آزمون 89 اي که از خودم امتحان گرفتم 40 درصد ( البته با يکم شيوه هاي کنترل زمان مي تونستم 50 درصد بزنم ) آزمون سنجش 26 فروردين رو بدون هيچ عجله اي 70 درصد زدم. پس نشون مي ده که سخت نبوده و نمي شه از آزمون سنجش براي سراسري نتيجه گرفت.
شديدا تاييد مي شود!نقل قول:
نمونش سوالاي رياضي بچه هاي رياضي پارسال ، که خودم يکي از اونا بودم. سال 88 سوال هاي رياضي سخت بود ما فکر ميکرديم 89 يه کم درصد سختيش کمتر شه که ديديم بر عکس شد.
سوال ها سخت تر از 88 بود!!!
من ریاضیم ولی از دوستام شنیدم 2تا اختصاصی باید 100 باشهنقل قول:
من این درصدارو توی تخمین رتبه ی قلم چی زدم منطقه دو به من 2000 تا 2500 دادنقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
حداقل یکیش باید اختصاصی باشه . بخصوص که معمولا اغلب بچه ها زیست یا شیمی رو صد میزنن باید یکی از این دوتا باشه ولی کلا شرایط کنکور قابل پیش بینی نیست شاید اونقدر سخت بشه که با میانگین درصدهای 60 هم بتونه قبول شه ولی روال هر سال این بوده باید دید امسال چی پیش میاد:20:
سلام به همه کنکوری ها.
به نظر من برای موفقیت در کنکور هیچی مثل تست زدن نمی شه.
هرچه قدر هم درس بخونی ولی تست نزنی انگار هیچی درس نخوندی.
برای درس های مفهومی بعد از خوندن تست بزنید و برای درس های حفظی چند ساعت بعد از خوندن اون درس.
روزی حداقل سه عنوان درس بخونید و تست بزنید .
تو کنکور اونایی که تست زیاد زدن موفقند
نکته دیگه اینکه هربار که تست میزنید زمان بگیرید و کنکور رو برای خودتون شبیه سازی کنید.حفظ زمان خیلی مهمه
با ارزوی موفقیت برای شما کنکوری های90:20::20::20::20:
من اول انتگرال رو از جزوه خوشخوان خوندم ولی نمیفهمیدم چی میگه. بعد رمزینه رو گرفتم اون قسمتی که نفهمیدم رو از رمزینه خوندم و کامل توجیه شدم. اما فکر نمیکنم تو این زمان رمزینه مفید باشه. چون خیلی مفصل توضیح داده. خلاصه اگه وقتت آزاده ، رمزینه بد نیست.نقل قول:
sanjesh.org کجاش باید بریم چک کنیم ثبت نام شدیم یا نه تو سایت گفته ولی جایی رو ندیدم.لینک میدید؟
سلام به همه دوستان عزیزم واقعا خسته نباشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه زمانی یعنی پارسال و پیارسال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم مثل همتون داشتم کنکور میدادم و عضو پی30 بودم مدارکش هم موجوده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه این روزا به این فکر میکردم این بچه هایی که میرن یونی چرا دیگه نمیان سایت؟! چرا به تاپیک کنکور سر نمیزنن؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا اینکه خودمون رفتیم یونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چرا ولی واسه ما هم این اتفاق افتاد البته الحق بعضیا هنوزم که هنوز دارن بچه هارو راهنمایی میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خوب بیشتر بچه ها دیگه اینورا آفتابی نمیشن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز که هنوز دلیلشو نمیدونم!!خلاصه مارو نفرین نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودتون انشالله امسال که اومدید دانشگاه متوجه میشید دست خودمون نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا بیخیال این حرفا دوسال بچه های اینجا خیلی کمکم کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم خیلی ضایعست تجربیاتمو نگم شاید به درد هیشکی نخوره ولی حداقل باعث میشه آروم بشم که منم یه حرفی زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند هزار نفر میرن آزمون کانون ، گزینه 2 ، گاج ، سنجش و الاماشالله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مثال بزنم فکر کنید حداقل10000 نفر میرن آموزشگاه ایکس !!!100 نفر رتبه 1 میشن 1000تا هم دو رقمی خوب هرکی میبینه میگه ایول آموزشگاه ایکس ترکونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی نیست بگه پس اون 8900نفر چی میشن اینا مگه عضو آموزشگاه ایکس نبودن؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه اینارو گفتم که بگم این آزمون و ... که میرید حتی 1% هم تاثیری تو موفقیت نداره! همه و همه دست خودتونه حتما خودتون دیدید یکی توان آزمون و کتاب آنچنانی نداره ولی بازم رتبش تک رقمی و دورقمی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا اینارو گفتم مثلا بهتون ثابت کنم موفقیت فقط دست خودتونه نمیدونم ثابت شد یا نه بیخیال مهم نیست من تجربیات شکستمو میگم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اصل کاری....
--------------
من نمیدونم چرا ما عادت کردیم همه بریم دنبال موفقا مگه ما شکست خورده ها چی کم داریم والا؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه میدونید راه های موفقیت خیلی زیاده و خیلی باهم فرق میکنه ولی راه های شکست نسبت به راه های موفقیت خیلی کمتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس با این اوضاع اونایی که شکست خوردن خیلی بهتر میتونن کمکتون کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از تجربیات شکست من:
1- یادمه دوسال پیش همین موقع ها بازم دنبال کتاب بودم!!! الان که فکر میکنم میبینم یکی از دلایل روشن همین بوده یادش بخیر دوستان میگفت الان دیگه وقت کتاب نیست ولی کو گوش شنوا مگه گوش میدادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگفتم اینا دیگه چی میگن واسه خودشون کتاب خوب بگیرم حتما میترکونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرشم رسما ترکیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- به هیچ وجه نت نیاید به هیچ وجه خودتون 2دقیقه فکر کنید مردونه همینکه میاید که مثلا یه دور بزنید برید چقدر طول میکشه؟!1ساعت؟!2ساعت؟!بعدش چقدر خسته میشید؟!
به نظر من اگه دوست دارید موفق بشید حتما باید اینترنت واسه این چند ماه بذارید کنار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- رسما بیخیال حواشی بشید دیگه به معدل و فلان اس ام اسی که سازمان سنجش فرستاده توجه نکنید چون واقعا هیچ فایده ای نداره!!!تا حالا شده به حواشی گوش کنید بعد احساس خوبی داشته باشید؟!شما درستون بخونید اصلا کاری نداشته باشید مسئولین چه .... میکنن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- با ساعت مطالعه کاری نداشته باشید این سوال الان که من فکر میکنم میبینم خیلی مسخرست که میگیم من روزانه10ساعت میخونم خوبه یا بکنمش 24ساعت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر میشه این سوال اصلا واسه چیه؟! یعنی شما انتظار دارید دوستاتون شمارو بهتر از خودتون بشناسن؟! شما باید خودتون تصمیم بگیرید چجوری بخونید به هدفتون میرسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این 1ساعت 10ساعت هم بهونست واسه اینکه بیاد فروم یه حرفی بزنید غیر از اینه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر من اصلا به ساعت مطالعه هم ربطی نداره بعد مطالعه آخر شب باید خودتون از خوندن خودتون راضی باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه بگید امروز خیلی خوب خوندم مطمئن باشید خوب خوندید ولی اگه کوچکترین فکر بکنید که ای کاش فلان کار نمیکردم درس میخوندم مطمئن باشید اون روز گند زدید رفته!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- طبق قانون 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینکه فلان برنامه تلوزیون ببینید مشکلی پیش میاد یا نه یا نمیدونم من فلان فیلم ببینم چی میشه همش بخودتون بر میگیرده اگه آخر شب حسرت زمان از دست رفته رو بخورید یعنی اجازه ندارید این فیلم ببینید ولی برعکس باشه مشکلی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- گفتم زمان یادم افتاد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هیچ وجه من الممکن حسرت زمان از دست رفته رو نخورید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این خیلی مهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم یادمه پاییز حسرت تابستون خوردم زمستون حسرت پاییز و .... تا جایی که روز قبل کنکور میخواستم فقط 1ماه وقت داشتم تا بترکونم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه این سیر داشتید مطمئن باشید قبل کنکور حسرت این 2ماه میخورید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا دیگه به وقت از دست رفته فکر نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- BF & GF رسما تعطیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا ما که این یه مورد نداشتیم ولی پسر تو دبیرستان کلا شاگرد اول بود (رفیق خودم) اومد پیش با یه خواهری دوست شد اوضاع درسی یه هو 180درجه چرخید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سال اول هیچی قبول نشد کسی که همه انتظار داشتن حداقل دولتی یه جای خوب قبول میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی سال اول جایی قبول نشد سال دوم هم رفت غیر انتفاعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (این داستان 100% واقعی بود و هیچگونه اغراقی نداشت!)
بابا چقدر من حرف زدم (یا به قول بعضیا .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )اینا حرفای دلم بود نمیدونم به دردتون میخوره یا نه به هرحال امیدوارم همتون یه جای خوب قبول بشید جایی که واقعا لیاقتشو دارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر توجه شمارا به یه جمله خفن قدیمی تکراری جلب میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیسون میگه موفقیت یعنی 99% تلاش و پشتکار و 1%نبوغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم هیچوقت حسرت این روزارو نخورید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما دیگه رفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی رمبو جان ... خیلی استفاده کردیم ...
من با یوزر یکی از بچه ها از خدمات ویژه شرکت کنندهاش وارد شدم.... باید شماره داوطلبی و شناسنامه یکی که تو گزینه هست رو داشته باشی....نقل قول: