با کارت دانشجویی هم متونین هر سرعتی که بخواهید بگیریدنقل قول:
سرعت 1 مگ باید 128 باشه و چند وقتی هست که وضع خوب نیست و نوسان داره من خودم با 512 گاهی وقتا سرعتم زیر 20 هم میاد اونم توی ساعت های عادی نه رایگان
Printable View
با کارت دانشجویی هم متونین هر سرعتی که بخواهید بگیریدنقل قول:
سرعت 1 مگ باید 128 باشه و چند وقتی هست که وضع خوب نیست و نوسان داره من خودم با 512 گاهی وقتا سرعتم زیر 20 هم میاد اونم توی ساعت های عادی نه رایگان
دوستان من این تاپیک رو امروز دیدم و کاشکی دیروز میدیدم
من تو مشهد ساکنم و 5 سال هست که مشترک صبانت بودم ولی به دلیل مشکل در سیم کشی های داخلی تلفن ، قطعی بسیار زیادی داشتم و دیروز به نمایندگی مبین نت در مشهد زنگ زدم و سرویس 6 ماهه اون رو با یک مودم wi fi به مبلغ 231 تومان سفارش دادم.نماینده فروش می گفت سرعت دانلود متوسط در سرویس 512 کیلوبایت ، 70 ک هست.ولی الان که این چند صفحه آخر فروم رو خوندم دیدم مثل اینکه واقعیت نداره این حرف.و سرعت کمتر از این حرفاست
آیا کسی تو مشهد میدونه اوضاع سرعت مبین نت چطوره؟
فردا میان واسم سرویس رو نصب می کنند
دوستان این دکمه ی WPS چیه میشه توضیح بدین؟؟
سرعت دانلود 512 در وضعیت نرمال شبکه 64 کیلوبایت هستش. چیزی که مشترکان مبین ازش گله دارند بیشتر روی نوسانات شبکه است و مشکلات بستن پورتهای مختلف و ... که امیدوارم شما باهاش برخورد نکنید.نقل قول:
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
سرعت 70 برای سرویس 1 مگ اگر سرعت میانگینتون باشه خوبه. معمولا سرعت تورنت طبق تجربه شخصی در بهترین حالت تقریبا نصف سرعت دانلود معمولی هستش. من با سرویس 128 اگر میانگین سرعت تورنت روی 8 باشه راضیم ولی در این چند روز میانگین روی 4-5 هستش که متاسفانه چون وسط دانلود چند فایل حجیم هستم دلم نمیاد قیدشو بزنم.نقل قول:
فکر کنم تنظیمات رمز و نام شبکه وایرلس (ssid) رو ریست می کتهنقل قول:
اینا که گفتن بهتر شده
برای من توی کرمان که افتضاحه شده جمعه های قبل وب گردی نمیشد کرد ولی از لینک مستقیم با سرعت متوسط 50 دانلود داشتم
ولی الان از 8 بالا تر نمیره وب گردی که اینقدر پینک بالا ست که بی خیال شدیم
افتضاحه. وصل هستم ولی بیشتر اوقات ترافیک صفر هست و نمیشه کاری کرد. تورنت هی قطع و وصل میشه و در بهترین حالت 5 کیلوبایت میگیره. هیچ بهبودی نسبت به جمعه قبل مشاهده نمیشه.
متاسفانه با اینکه به قول خودشون پهنای باند خریداری کرده اند ولی (روز جمعه ) هیچ تفاوتی با هفته قبل نکرده :(
سرویس 512 مبین نت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به همه دوستان
4 روزه که سرویس 512 من وصل شده و برنامه کاریم جوریکه بیشتر استفادم از اینترنت روزهای تعطیل و جمعه است. اصلا باورم نمیشد سرعت دانلود 8 کیلیوبایت در ثانیه باشه اونم 9 صبح جمعه !!! یعنی داشتم دیوونه میشدم !!من سرویس adsl قطع کردم با کلی هزینه و پول مودم همچین سرویس مزخرفی گرفتم.
خلاصه 6 بار با پشتیبانی تماس گرفتم و اونام با پرروئی تمام میگفتن خوب مجانی پس همینه که هست تا اینکه آخریشون شماره مستقیم روابط عمومی داد و گفت بشون بگو این اکانت مجانی مسخره جمله ها رو کنسل کنند 83869684
تو رو خدا بچه ها شما هم زنگ بزنین به این دیوانه ها بگین این سرویس مجانی جمعه ها رو بردارند، واقعا با این وضعیت جمعه ها روز کلکل کردن با پشتیبانی و اعصاب خوردیه.
ممننون
دوستانی که اهل تورنت هستن می تونن فایل های تورنت رو تو یه سایت لیچ کنند.این طوری هم هم با سرعت بالا می تونن دانلود کنن و هم کمتر از ترافیکشون کم میشه(چون دیگه آپلود نداره)
اینم تست امروز من:1mb