نقل قول:
با acronis true image یا norton ghost شاید بهتر باشه
از درایور ها یک بک آپ تهیه کن و روی ویندوز جدید بریز.
نقل قول:
با acronis true image یا norton ghost شاید بهتر باشه
از درایور ها یک بک آپ تهیه کن و روی ویندوز جدید بریز.
نقل قول:واقعا که. فقط منتظر بهانه ای هستن جیب مردم رو خالی کنننقل قول:
چه ربطی داره. دلار امروز گرون شده بیان لپ تاپ هایی رو که چند ماه پیش با دلار ارزون خریداری شده رو گرون کنن؟ این بهش چی میگن؟ حالا اگه فقط لپ تاپهای خرید جدید رو گرونتر میکردن یه چیزی. اونوقت اگه دلار ارزون بشه میان قیمت لپ تاپ ها رو ارزون تر کنن؟ معلومه که نه .
پارس لپ تاپ acer 5741g رو با کانفیگ زیر 840 تومان زده. قبلا مثل اینکه 769 تومان بود
قیمت ها مال امروزه
سی پی یو کر آی تری 2.26 گيگا هرتز ام 350 با باس 1066 مگاهرتز ، رم 4 گیگابایت دی دی آر 3 ، هارد 500 گيگ ، تصوير 15.6 اينچ وايد اچ دی کریستال برایت ، دی وی دی رایتر دوال ، بلوتوث ، كارد ريدر ، کارت گرافيكی جی فرس 320 ام با رم گرافیکی مستقل 1024
میبینی؟خیلی مسخره است...:19:نقل قول:
آره دیدم.ولی اینی که پارس لپ تاپ داره i3 هست.من i5 می خوام :44:
اگه واسه خریدن عجله نداری صبر کن. شاید قیمت ها اومد پایین . ایسر 5745 هم میاد اون موقع.نقل قول:
شاید هم قیمتها دو برابر شد اون موقع. :31: ایرانه دیگه غیر قابل پیش بینی
هه هه هه...واقعن همینطوره.:27:نقل قول:
فعلن مجبورم صبر کنم.حداقل واسه چند روز.حداکثر تا شنبه :31:
از درایور ها? چطوری؟ مگه میشه جداگانه از درایورها بکاپ گرفت؟نقل قول:
نقل قول:
البته این که روی ویندوز 64 نصب بشه رو شک دارم . جون سیستم عامل شما 32 بیتی هست !
کافیه در گوگل سرچ کنی windows driver backup و نرم افزار های زیادی رو برای این موضوع معرفی میکنه
بله امروز من هم رفته بودم پایتخت تمام لپ تاپ ها بین 50 تا 150 هزار تومن گرون شده بودن دلیلش هم میگفتن بالا رفتن دلاره !!
به نظر من هیچکس نباید تا موقعیکه قیمتها برگرده سر جاش بره لپ تاپ بخره خدایی تا اونجایی که میتونید فعلا خرید نکنید اونوقته که التماس میکنن باسه فروش
راستی این ایسر 5741 رو هم از نزدیک دیدم کانفیگ خیلی خوبی داشت اما واقعا کی پدش جالب نبود من که نپسندیدم
سلام به همه دوستان
یه لپ تاب برای کار های اداری می خوام.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
با تشکر
اگه حمل مهمه حتما 13 اینچی بگیرید..نقل قول:
سلام به همه دوستان
یه لپ تاب برای کار های اداری می خوام.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
نمونه:
[کد:RIGHT]3300 2.4~2.93 3 4GB 320++ 13.3 WXGA 1.8 - GeForce 310M 512 MB 7 HP[/RIGHT]