بله بعضی اوقات هم بعد از 2 نفر، نفر میشه 1 نفر تا بعد از ساعت اداری هم میمونه تشکر هم نمیکنه اصلا هم قطع نمیشه :19:نقل قول:
Printable View
بله بعضی اوقات هم بعد از 2 نفر، نفر میشه 1 نفر تا بعد از ساعت اداری هم میمونه تشکر هم نمیکنه اصلا هم قطع نمیشه :19:نقل قول:
سرعت چقدر افتضاح شده الان دو کیلوبایت هم نیست یه دفعه اینطور شد برای شما اینطور نیست؟
برای من هم همین شد...الان بهتر شد :دی
اره خوب شد الان
سرعت 1024 ش حول و حوش چند میچرخه؟
مثل 512 ه یا نه؟
ارزش هزینه کردن رو داره؟
سلام دوستان.اگه کسی آدرس ------ آسیاتک رو داره که سرعت دانلود رو چندبرابر میکنه لطفا بهم بگه.آخه وین عوض کردم همه چیز پاک شد.ممنون
سلام دوستان ، می خوام از صبا نت بیام به سمت آسیا تک
چند سوال : آیا 128 با 1 مگش خیلی فرق داره ؟؟؟ یعنی 128 محدود شده هست و سرعت دانلودش کمه یا خوبه؟؟؟ حدود چند هست
در مورد شابانش چی؟؟؟ فرقی بین سرویس 1 مگ با 128 هست ؟؟؟
20 گیگ 3 ماه 57 تومان ! خیلی خوبه!
من هنوز با بانک سامان مشکل دارم و نمیتونم از طریق بانک سامان با هیچ کارتی پول بریزم . کسی تا حالا تونسته شارژ کنه از طریق پرداخت بانک سامان ؟ اگه آره با چه کارتی ؟
نقل قول:
دوست عزیز آسیاتک مثل صبانت نیست که سرهت 128 بده ولی 512 دانلود کنی. همون 128 بهت میده
سرعت 128 هم 12 تا 14 دانلود داری
در مورد سرویس شبانه اش طبق چیزی که میگن همون سرعنی که شارژ کنی شبانه هم همون خواهد بود
البته بعضی مواقع زیاد میکنند بعضی مواقع کم
-اينترنت پرسرعت 256K پرحجم 20G در ماه (1 تا 7 صبح رايگان) (382380 ريال + آبونمان)
-اينترنت پرسرعت 512K پرحجم 30G در ماه (1 تا 7 صبح رايگان) (583010 ريال + آبونمان)
-اينترنت پرسرعت 1024K پرحجم 40G در ماه (1 تا 7 صبح رايگان) (962620 ريال + آبونمان
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
نقل قول:
سرعت 1024 بین 100 تا 120
سرعت 512 هم 50 تا 60
در مرود هزینه اش بستگی به شما داره گه بخوای چیکار کنی
سلام
دوستان میگم این اسیاتک هدیه هم میده به مناسبت های خاص؟
من تازه اسیاتک گرفتم
قبلا که شاتل داشتم به هر بهونه ای هر دوره حدود 2 گیگ یا 3 گیگ بهم هدیه میداد یه روز به مناسبت دهه فجر یه روز به مناسبت هفته دفاع مقدس و...
حالا میخوام بدونم اسیاتک هم تا حالااز این کارا کرده؟