دوستان به دادم برسید.باتری گوشیم از دست رفت.یه چند بار نصفه شارژش کردم.الان تو یک نصفه روز باتری خالی میشه.با اینکه فول شارژ میکنم.یعنی باتری رفت واسه خودش؟
Printable View
دوستان به دادم برسید.باتری گوشیم از دست رفت.یه چند بار نصفه شارژش کردم.الان تو یک نصفه روز باتری خالی میشه.با اینکه فول شارژ میکنم.یعنی باتری رفت واسه خودش؟
نصفه شارژ کردن باتری ربطی به خراب شدنش نداره. شاید باتریتون مشکل داره. چند وقته این باتری کار میکنه؟
تا قبلش 3 تا 4 روز نگه میداشت.نزدیک دو ساله که گوشی رو گرفتم.از سری اولی هاست.نقل قول:
گوشي من ديگه در حالت DATA TRANSFER به كامپيتور وصل نميشه!!!
هيچ كاريش هم نكردم...يهو ديگه وصل نميشه...ميگه MASS memory in use by another application....
چه كنم؟:41:
دقت کن که همه ی برنامه ها بسته باشه.در حالت عادی با بستن گالری با دکمه exit گالری همچنان بازه.از برنامه jbak task استفاده کن.امکان داره برنامه ای نصب کرده باشی که به صورت پنهان داره پردازش میشه.برنامه های اضافی رو پاک کن.اخرین راه هم :#7370#*نقل قول:
دوست من در گوشی شما برنامه ای هست که داره از حافظه داخلی گوشی استفاده میکنه ....نقل قول:
باید اون برنامه رو ببندید تا بتونه از data transfer استفاده کنه ...
بچه ها متشكر از كمكتون!
ولي خودم اينارو ميدونم ها !!:31:
عجيب هم اينه كه هيچ برنامه اي باز نيست كه اين اخطارو ميده...گوشي رو ريستارت كردم و بعد امتحان كردم اما بازم نشد...اصلا يهويي اينجوري شد!!:41:
با 7370 چيا پاك ميشه؟
انگيج و هك و گارمين كه از دست نميرن؟:41:
به احتمال قوی محل ذخیر پیام ها ( مسیج ) رو روی هارد دیسک تنظیم کردی. شما هنگامی که می خوای از ویژگی "انتقال داده" استفاده کنی، محل ذخیره پیام ها رو موقتا به حافظه داخلی تغییر بده.نقل قول:
با 7370 هم هرچی که در حافظه داخلی گوشی باشه پاک می شه. هک، انگیج، پیام ها، مخاطبین و... همش می پره! :13:
font router نصب کردی؟نقل قول:
یه زمان عشق مام ان 95 8گیگ بود ولی خوب.............................دورش سرومد