این gow چه حالی میده در ضمن اونایی که در رابطه با ایران تعصب داشتن بگم هیچ چیز خاصی نداره فقط یه جاش شاه ایران به کراتوس میگه منو نکش زن و پولام مال تو که از این جاش خیلی بدم اومد!
این gow چه حالی میده در ضمن اونایی که در رابطه با ایران تعصب داشتن بگم هیچ چیز خاصی نداره فقط یه جاش شاه ایران به کراتوس میگه منو نکش زن و پولام مال تو که از این جاش خیلی بدم اومد!
سلام
بچه ها من یه مشکل دارم اونم اینه که 90 درصد بازی هایی که میگیرم بعد از اینکه واردش میشی و مینیویسه Psp دیگه بالا نمیاد و دستگاه قفل میکنه به نظرتون دلیلش چیه؟
اين تنظيماتش تو منو ريكاوري هست البته اصلش همين جوريه !نقل قول:
راستي بچه ها من ورژن پي اس پي رو از 3.6 به 3.8 m33-5 تبديل كردم . خوبه ورژنش ؟ فقط چرا جاي دكمه ها عوض شد . ؟ مثلا قبلا بازي ها با دايره ميومد الان با ضربدر .
فريم ور و نوع PSP ؟!؟نقل قول:
سلام
بچه ها من یه مشکل دارم اونم اینه که 90 درصد بازی هایی که میگیرم بعد از اینکه واردش میشی و مینیویسه Psp دیگه بالا نمیاد و دستگاه قفل میکنه به نظرتون دلیلش چیه؟
والا من چون اطلاعي ندارم نمي تونم نظري بدم .....نقل قول:
نه بابا سر کار نیستم خود آقا ساسان تو bc گفت سونی یه مادر بورد طراحی کرده که از طریق مادر برد به باتری دست رسی نیست و از fw 3.73 به بالا اینجوریه!
آقا جاوید یعنی جایی اینو ننوشته؟
اينجاست كه مي گن مايه داري زده بالا ! و البته ديوانگي !نقل قول:
ببینین با پی اس پی بدبخت چکر می کنه!
کد:
کد:http://youtube.com/watch?v=6CNo_TLvkTg
جاوید جان
3.51 M33 هستش
PSP هم Phat و Value هستش
نقل قول:
ba ezaze bozorg tara dost aziz fekr mikonam az frimwaret hast 1 kami ghadimie ast va bazi haie ke migiri jadide....recovery menu ro ham chek konid
ta bad bedrod
یاشار جان ممنون
الان جدیدترین فریم ویر 3.90 هستش ؟
لینیکی ازش داری با آموزش نصب ؟
تو یه جا خوندم نوشته بود 3.90 رو نباید رو Psp های دارای فریم ویر زیر 3.52 نصب کرد
ممنون از راهنمایی تون
salam
bale befarmaid:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kamel kamel hast,
ta bad bedrod
یاشار جان ممنون
ولی اینجا نوشته این فریم ویر روی Psp های دارای فریم ویر زیر 3.52 نصب نکنید
مال من 3.50 هستش
نقل قول:
salam
bale doroste aval be balatar az 3.52 upgrade konid (toye hamon sait mitonid peyda konid) bad mitonid kheyli rahat be 3.90 tabdil konid va az kheyli az maziat haye in version lezat bebarid:27:
ta bad bedrod
سلام به همگی
راستش دقیقن یادم نمیاد کی گفت ولی فکر کنم جاوید جان بود یه ادرس داد رفتیم امضا کردیم در مورد ساختن بازی اساسین کرید . جاوید جان خبر نداری بلاخره ساخته میشه یا نه؟؟؟