من با تمام ترکها حال کردم ، دم محسن گرم ، فوق العاده بود
دمش گرم :40:
Printable View
من با تمام ترکها حال کردم ، دم محسن گرم ، فوق العاده بود
دمش گرم :40:
واقعا متاسفم نذاشتید البوم یک روز از زمان انتشارش بگذره و بعد نقد کنید و نظر بدید همین نظرات را موقع اومدن البوم یه شاخه نیلوفر دادید ولی بعد از چند وقت 80 درصد افراد پشیمون شدید و تازه پی بردید که البوم یه شاخه نیلوفر چه البوم فوق العاده ای هست
یه جا خوندم که ما ایرانیا تا میبینیم یکی محبوب میشه دست به هر کاری میزنیم تا خرابش کنیم
واقعا راست گفت از نظراتی که رنگ و بوی حسودی از توشون موج میزنه متنفرم نقد میکنید نقد کنید ولی نه مغرضانه بذارید البوم چند بار گوش کنید بفهمید با چه اثری روبه رو هستید بعد
دلم به حال محسن عزیز میسوزه که البومی رو با هزار زحمت و مشقت و بیداری ها و سختی ها جمع میکنه ولی به راحتی همه زحماتش زیر پا له میکنیم
اره منم مثه بعضی هاتون بار اول که البوم گوش کردم متعجب شدم واقعا انتظار همچین کاری از محسن عزیز رو نداشتم ولی به هیچ وجه به خودم اجازه ندادم بیام و به این زودی درباره البوم نظر بدم چند بار گوش کردم البومو کامل و با هندزفری هر چقدر بیشتر گوش دادم نظرم عوض شد . البوم های محسن مثه البوم های سخیفی نیست که با یه بار گوش کردن به زیباییش پی ببری و دفعه دوم اصلا نتونی به اون گوش بدی البوم های چاوشی رو باید بارها گوش کرد و هر دفعه اتفاق تازه ای رو در ان شنید و لذت برد من باز هم به هیچ وجه به خودم اجازه نمیدم درباره این البوم نظر بدم درباره البومی که فقط یک روز هست عرضه شده . باز هم گوش میدم و گوش میدم و گوش میدم ...
نمیخواستم هیچ نظری بدم ولی نظرات بعضی ها واقعا منصفانه نیست
آهنگ خنده هم خیلی عالی شده
اره خدایی
هر چی بیشتر گوش میدی
بیشتر خوشت میاد
تراک 6 شاهکاره ولی نمیدونم چرا زیاد رای نیاورده:13::12::44::35:
دوستان خواهشا این تاپیک بنده که چند وقت پیش زده بودم بیارید بالا...
که فکر کنم به موضوع بحث هم بی مرتبط نیست ....
به نظر من ارشاد نمیذاره محسن اونجور که میخواد کار کنه ...
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=369310
انصافا یکی از عادت های بد ما زود قضاوت کردنه و این که فکر میکنیم تو همه کاری ماهریم و از بقیه ایراد میگیریم.
وقتی خودم خواستم یه ترک واسه خودم درست کنم دهنم سرویس شد !!
تازه از اون موقع فهمیدم خوننده ها واسه یه آلبومشون چقدر زحمت میکشن ... واسه همین دیگه نه میرم ترک هاشون رو دانلود کنم و نه زود قضاوت میکنم تو نظر دادن.
قبلا خودم اینجوری بودم. مثلا آلبوم 88 بنیامین رو گوش دادم، بعد از گوش دادن ترک اولش شروع کردم به بدگفتن در مورد این کار ... میگفتم چقدر افتضاحه و از این حرفا ....... ولی بعد که با دقت گوش دادم عاشق آلبومش شدم، جوری که الان میگم یکی از بهترین آلبومایی که گوش دادم 88 بوده و واقعا توش یه سری نوآوری و هنر پیدا کردم (حالا کاری ندارم یه سری با خوب بودن این آلبوم مخالفن، چون اصلا بحثم این نیست ... )
قضیه این آلبوم هم همینه، وقتی با دقت گوش دادم فهمیدم محسن چقدر تو کارش دقیق بوده و چقدر نسبت به کارای قبلیش پیشرفت کرده !! حتی آهنگ لولای شکسته هم که اولش به دلم ننشست وقتی گوش دادم دیدم واقعا قشنگه !!
پس خواهشا بیایم یاد بگیریم زود قضاوت نکنیم ... فکر نکنیم ما از کسی که سال هاست تو کار موسیقیه بیشتر بلدیم و کاراشو نادیده بگیریم.
مثبت بین باشید :10:
خدا کنه با فروش بالای آلبوم این قدرنشناسی ها جبران بشه و خسته نباشیدی به محسن گفته بشه
من اول فقط 5 تراکرو دوست داشتم الان رسیده به 9 تراک . واقعا محسن هنرمند بزرگیه اون نباید مطابق سلیقه ما کار کنه ما باید درک موسیقیمونو همراه اون ارتقا بدیم
این ترک 9 بخون امشب چرا اینقدر فوق العادهستتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتت؟؟؟؟؟
دم محسن گرم
لامصب مثل قالی کرمونه!
هرچی بیشتر گوش میدی قشنگ تر میشه!! :40::40: