نویز خطت خیلی نیست و تا 12 مگ رو میکشهنقل قول:
مشکل دیگه ای نیست
در ضمن وقتی crc توی قسمت status زیاد میشه یعنی یه جایی مشکل داره تنظیمات رو ریست کن دوباره تنظیم کن
Printable View
نویز خطت خیلی نیست و تا 12 مگ رو میکشهنقل قول:
مشکل دیگه ای نیست
در ضمن وقتی crc توی قسمت status زیاد میشه یعنی یه جایی مشکل داره تنظیمات رو ریست کن دوباره تنظیم کن
مودمو ریسیت کنم ؟
یا فقط تنظیماتو
چطوری اینکارو بکنم؟من حدود دوسالی میشه مودمو دستکاری نکردم ازوقتی اومدم رو پارس
ضمنا ریست کردن چه فایده ای ممکنه داشته باشه؟همون عددا رو دوباره وارد کنم دیگه مگه نه؟
باید بشینم همه رو یادداشت کنم بعد دوباره وارد
سرعت پیج باز کردن خیلی افتضاحه دانلودم سرعتش خیلی بشه میشه 80 چکار کنم من؟!
بعد از 2 هفته انتظار سرعتم الان رسیده به 200! طلسمش شکست. دوباره شد 40 کیلو... فقط 5 دقیقه سرعتم 200 بود...
خدا لعنت کنه پارس آنلاین رو که کیفیت سرویس و رضایت مشتری رو فدای سود بیشتر خودش کرده
یکی از دوستان اینجا گفتن برنامه ای دارن که مودم اتومات خاموش روشن میکنه میشه برنامه رو اینجا بزارن؟
مثل اینکه خاموش روشن کردن مودم یه تاثیراتی داره توی سرعت شبانه
در ضمن برای شکایت کجا باید شکایت کرد؟
من 512داشتم 40تا بیشتر سرعت نمیداد سوزوندم 2مگ گرفتم اینم اصلا به 200نمیرسه سرعت رفته روی اعصاب ما
کسی شکایت کرده جوابی گرفته تا حالا؟
سلام رفقا من از مخابرات سرویس دارم.به نظرتون میارزه از پارس انلاین بگیرم؟ و یه سوال سرعت شبانه 2 مگ چنده؟ (مخابرات خوبه ولی تنها چیزی که اذیت میکنه اینه که بعضی وقتا مثلا موقعی که یه فایل میذارم دانلود سرعت 150 بعد دومی میذار اونم 150 وسومی هم 150 یعنی برای این که کل سرعت 512 کیلوبایت رو بگیرم هر چی فایل بیشتر باشه بهتره)
باید به 195.ir شکایت کنی یا تو خود سایت پارس هم میشه شکایت کردنقل قول:
مال بعضی جواب داه مال بعضی نه یعنی اگه مشکل از پهنا باند منطقه ات باشه نمی شه کاریش کرد
بستگی به منطقه ات داره که شلوغ باشه یا نه قبلش سوال کن از کسانی که تو اون منطقه پارس دارننقل قول:
سلام رفقا من از مخابرات سرویس دارم.به نظرتون میارزه از پارس انلاین بگیرم؟ و یه سوال سرعت شبانه 2 مگ چنده؟ (مخابرات خوبه ولی تنها چیزی که اذیت میکنه اینه که بعضی وقتا مثلا موقعی که یه فایل میذارم دانلود سرعت 150 بعد دومی میذار اونم 150 وسومی هم 150 یعنی برای این که کل سرعت 512 کیلوبایت رو بگیرم هر چی فایل بیشتر باشه بهتره)
من زنگ زدم خطم رو 4 مگ یسته بودن گفتم 9 مگ ببنده شکره خدا طرف آدم بود عددا رو عوض کردم رو 1252 1292 ببینیم امشب کاسبیم یا نه؟:n01: