فعلا چراغ سبز شاتله . سرورش رفته روی تهران امروز برای تست پینگ خیلی ملاک نیست
شاید داره بوی اینترنت ملی میاد
Printable View
فعلا چراغ سبز شاتله . سرورش رفته روی تهران امروز برای تست پینگ خیلی ملاک نیست
شاید داره بوی اینترنت ملی میاد
بچه ها واسه اون کاری که می خواستیم انجام بدیم یه نظر سنجی بذارین یا اگه کار مدیراست زحمتشو بکشن
به نظرم این عناوین توش باشه خوبه
آیا از اینترنت پر سرعت فعلی خود راضی هستید و نیاز به هیچ تغییر و بهبود یا اعتراضی نمی بینید
ناراضی هستید اما اما سازش با وضعیت فعلی را ترجیح می دهید
نا راضی هستید و حاضر به انجام هر گونه عمل معقول و مطابق با قوانین کشور حتی تا فسخ قرارداد و تحریم مقطعی اینترنت هستید
------------
یه نکته ای در صحبت های پشتیبان شاتل خیلی جالب بود که خیلی تاکید داشت که اصلا حجم دانلود شده ملاک محدود کردن نیست ! گفتم خب من با سرعت 240 بین یک تا 2 ساعت فقط دانلود داشتم که میانگین شبی یک گیگ هم دانلود نکردم، یعنی من حتی حق 2 ساعت استفاده از ساعات رو ندارم؟ با پر رویی گفت نه !!!
بازم تاکید می کنم ممکنه حتی همین امشب سرعت همه درست بشه جون هرکی دوست دارین گول نخورین
ما نمی گیم مثل قبل بی حساب کتاب آزاد باشه که یکی بشینه 5 گیگ دانلود کنه. یه سقفی مثلا 1 گیگ به اندازه ی حجم مجاز تعیین بشه که هرکی خودش رعایت کنه و حساب رس خودمون باشیم. نه اینکه خیلی بی حساب کتاب و عشقی محدود کنن و به هرکی هم که می گی می گن نرم افزاره و هیچ حساب کتابی نداره و هیچکی نمی دونه چقدر طول می کشه تا از این محدودیت خارج بشی. تناقض در صحبت ها و نفهم فرض کردن ما هم که از سرتاسر حرفاشون می باره. اگه نرم افزاره که از خودش عقل نداره. باید یه سقفی حداقل حداکثری واسش تعیین بشه، سر خود که یه نرم افزار تصمیم نمی گیره.
خلاصه که اگه الان رو به سازش بیاریم قول می دم تا 6 ماه دیگه کلا دانلود کردن شبانه ممنوع می شه و از ساعات رایگان فقط باید واسه وبگردی استفاده کنیم
من اگر هیچ کاری هم نکنم یه هفته تحریم رو شاخشه " بماند که شاتل تهران رو دیوونه کردم" وبه هرکسی بگی تماس گرفتم
فعلا هم سرعت همون 3kb هست
امشب واسه من سرعت شبانم فعلا از قبل 4 برابر شده حدودا 16 کیلوبایت. انگار کارهامون یکم جواب داده.
اما تا پیروزی کیلومترها راه هست.
عزیزم یک هفته که هیچ تمام دوره تم تحریم کنی اونا خوشحال هم می شن. پولش رو از پیش گرفتن، شارژت هم استفاده نکنی که واسه اونا چه بهتر، ترافیکشون هم کم می شهنقل قول:
این 2 ساعت اول یه مدل محدودیت داره که شامل همه می شه، محدودیت اصلی از ساعت 3 به بعد شروع می شه. هرچند سرعت من الان از سایت اپرا بین 1 و 2 می چرخه اما واقعا باید ادامه بدیم تا بچه های خوبی بشن و دیگه کارای بد بد نکنننقل قول:
البته من چند ماه پیش 512 اکو داشتم، سرعتم محدود شده بود و دقیقا راس ساعت 2:57 صبح به حالت عادی برمی گشت یعنی سرعت دانلود حدودا 84 کیلوبایت.نقل قول:
چرا شاکی میشی. گفتم که همه شاتل تهران رو دیوونه کردم و بهشون اولتیماتوم دادم یه هفته .حالا بزنم زیرش خیلی ضایس
"خارج از بحث امشب تو نود غیاثی داشت دیوونه میشد خب شد که آخر سکته نکرد":31:
در ضمن شکایت به این شماره یادتون نـــــــــــــــره
23072606 021
پینگ زیر 90 سرعت دانلود تقریبا صفر ساعت 2:28
شاتل امشب هاست رو از iranet گرفته و پینگ رو آورده پایین ولی دانلود من همون 3kb مونده:13:
سرعتم از 2:57 شد 40
سرعت منم زیاد نشد
البته از 3 تا 5 کیلوبایت رسیده. دیگه می شه سایت باز کرد ولی دانلود نه