من به عنوان آسیاتکی میگم اگه ذره ای به شخصیت و فرهنگ خودت ارزش قائلی سمت آسیاتک نیا من که عین سگ پشیمونم :n15:نقل قول:
نت پارس هم رو خط دیگه داریم از لحاظ کیفیت خیلی سره نسبت به آسیاتک شاتل رو نمیدونم ایرانسل که از همشون بهتره.
Printable View
من به عنوان آسیاتکی میگم اگه ذره ای به شخصیت و فرهنگ خودت ارزش قائلی سمت آسیاتک نیا من که عین سگ پشیمونم :n15:نقل قول:
نت پارس هم رو خط دیگه داریم از لحاظ کیفیت خیلی سره نسبت به آسیاتک شاتل رو نمیدونم ایرانسل که از همشون بهتره.
سلام چرا دانلود استریم من بعد چن ساعتی ک مودم روشنه میاد پایین ینی از 10239 میاد رو 2057
بعد وقتی سیم تلفنی ک به مودم وصله جدا میکنم دوباره وصل میکنم باز میره رو 10239؟؟؟؟؟؟؟؟
سرویسمم 2مگ ماهانه حجمی با ده گیگ شارژ
من هنوز 310 روز از سرویس صبحانم مونده :n02::n02:نقل قول:
اینو خریدم که یه ماه اضافه بشه بهش که هنوز خبری نیس
سلام دوستان
يك ماهي هست حجمم آب ميشه !
رمز واي فاي حرفي عددي سنگين گذاشتم.
شيوه مصرف و دستگاهها و موبايل هاي متصل مثل سابقه !
فقط دانلود رايگان asiadl زياد داشتم كه هر روز چك ميكردم اشتباهي كم نشه ! فك كنم خوششون نيومد از اين حجم دانلود :-)
ريز مصرف ١٥٤٤ كه مشخص نميكنه دقيق.
داستان چيه ؟
امكان كسر كردن حجم سليقه اي توسط isp هست؟
چطور بررسي كنم ؟
اين سري ديگه از طريق آدرس مك فيلترش كنم ببينم هك شده قبلا يا ....
منتظر نظرات و پيشنهادات دوستان هستم !
Edit
ارسال دوبل.
مدت زیادی هست اسیاتک تو منطقه مخابراتی قدس سرویس جدید نمیده
دلیل خاصی داره؟
wps مودم خاموشه؟نقل قول:
تا حالا به wps مودم دقت نكرده بودم يه نگاه ميندازم ، مطلبي هم الان كه گفتيد در موردش خوندم ، كه ميگفتند خاموش باشه بهتره ، حالا يك سوال :نقل قول:
اگر رمز عبورم كه تركيبي ١٦حرفي عددي بزرگ و كوچيك هست رو مودم ست باشه (aes) و دكمه wps هم روشن باشه باز امكان وصل شدن ساير ديوايس هاي از طريق هك wps امكانپذيره ؟ يا حتما رمز aes رو بايد داشته باشند ؟
يا اصلا همزمان نميشه هم رمز رو مودم ست باشه هم wps روشن باشه ؟
فكر كنم مطمن ترين راه استفاده از فايروال مودم هست كه مك آدرس هاي ديواس هايي كه وصل هستند رو بهش بدم بقيه رو ف -لتر كنه.
پ ن : دكمه wps ندارم مودمم.
از تنظیمات مودم wps خاموش کنیدنقل قول:
هر رمزی بزاری wps روشن باشه راحت هک میشه
مک فی.لتر هم روش خوبیه
گیگ باکس های اسیاتک هنوز هستن؟ چ بسته هایی داره؟