منم الان سرعتم به 10 نمیرسید ریست کردم درست شد :n13:نقل قول:
دوباره سرعتم اومد پایین مودم پشت هم ارور CRC میندازه نمیدونم هر دقیقه ریست میکنم مودم خراب شده یا مشکل از پارسه ؟؟
فایلی که گذاشتی نیم ساعتی طول میکشه دانلود بشه
Printable View
منم الان سرعتم به 10 نمیرسید ریست کردم درست شد :n13:نقل قول:
دوباره سرعتم اومد پایین مودم پشت هم ارور CRC میندازه نمیدونم هر دقیقه ریست میکنم مودم خراب شده یا مشکل از پارسه ؟؟
فایلی که گذاشتی نیم ساعتی طول میکشه دانلود بشه
من میگم این عکس رو بزار تو قسمت مستندات شکایت نامت !نقل قول:
tcp mtu و tcp massoption
جفتش باید یک عدد باشه؟
تنظمیات مودم رو دیدم ولی خیلی برا تو محدوده !
مثلا بخش DHCP رو که مقایسه میکردم برا من کلی امکانات بیشتر داشت
فقط یه راه میمونه
من خودم دفعه اولی که شکایت کردم شبش بهم زنگ زدن طرف ادم درست حسابی بود و کارش خیلی درست بود و اون اینا رو بهم گفت دفعه های بعدی بهشون میگفتم TCP رو تست کن میرفتن انجام میدادن
حالا تو هم شکایت کن بعد موقع تست کردن بگو TCP رو تست کن شاید طرف تونست کاری کنه
اون که 100 البته . فقط یه شب سرعتمو برا تست گذاشتم که دوستان ناشکری نکنن از سرعت شبانشون . :n18:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید میدونم کسی به این سرعت رسیده باشه . :n09:
باز بگید امشب نمیدونم چرا همش 4 گیگ دانلود کردم . قبلا 12 13 گیگ دانلود میشد تا صبح !!! :n08:
22 23 روزه این گند رو تحمل کردم . دیگه تموم شد . فردا تو نمایندگی خونریزی راه میوفته . :n01:
نه اعداد خاص باید باشهنقل قول:
TCP MSS 1400 یا 1252
TCP MTU 1480 یا 1292
ضبدری هم کار نمیکنه همین دو حالت فقط
رفیق /// میترسم بیاد بعدا بگه مشکل از مودمته باید عوضش کنی... به یکی از بچه های اینجا چند صفحه قبل گفته بود.. خدایی تا 10 روز پیش سرعت عالی بود... جونشون بالا بیاد...نقل قول:
مهندسای عزیز امشبم نمیصرفه !
الان مس روی 1200 برا من
ام تی یو رو 1300
نظرت چیه چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا نمیدونم به منطقه بستگی داره یا نه ولی مودم من پایه روی 1400 و 1480 بود طرف گفت بهترینش برای پارس انلاین 1252 و 1292 هست شما هم همینارو بذار اگه سرعتت رفت بالا که خوب اگه تغییر نکرد زنگ بزن پشتیبانینقل قول:
کلا انقدر سریع تسلیم نشید والا من که تا یکم سرعتم میاد پایین اگه نتونم با تنظیمات درستش کنم سریع شکایت میکنم به 195 همیشه هم مشکلم حل شده
من بعد دو سه بار ریست کردن سرعتم به 200 معمولی (توی ماه رمضون ) برگشت
امیدوارم که هر چه زودتر تموم بشه