خیلی خوبه فقط یه کاری کنید تازه واردایی مثل من و خیلیایی که به خاطر این موضوع ثبت نام می کنن بتونن به گروه های اجتماعی دسترسی داشته باشن
Printable View
خیلی خوبه فقط یه کاری کنید تازه واردایی مثل من و خیلیایی که به خاطر این موضوع ثبت نام می کنن بتونن به گروه های اجتماعی دسترسی داشته باشن
سلام دوستان..
خیلی خلاصه و ترو تمیز بگید که چطوری باید فسخ قرارداد کرد؟ من از این شاتل سگ پدر اصصصصلا راضی نیستم!!!! حالا دوستان شبا نمیتونن دانلود کنن من توی روز هم با سرعت افتضاح! دانلود میکنم. زنگ میزنی پشتیبانی واسه من چرتکه میندازه 128 وتقسیم بر 8 میکنه ریاضی یاد بده ..!
هرساعت روز نهایت سرعت 13-14 هست فقط باسرویس اکو 128...در صورتی که قبلا 64 کمتر نمیومد
البته یه چیزی هم هست.به خاطر تغییراتی که تو یکی از ** پی ان ها داده شده..سرعت ADSL ها هم افت میکنه..احتمالاسرویسهای دیگم دچار این معضل شده باشند
وزیر ارتباطات: قطعی VPN بر اساس قانون انجام شد
قطعی VPN، ربطی به راهاندازی شبکه ملی ندارد و اساسا استفاده از VPN خلاف قانون است.
کد:http://www.aftabnews.ir/vdcg7n9qwak9wy4.rpra.html
موافقم باها یا اینکه یه نامه ای تنظیم کنیم به سازمان مقررات(شرکت ما باهاشون در ارتباطه معاونش آقای رضوانی هستش:31:) همه زیرش رو امضا کنیم و ببریم اونجانقل قول:
دیشب من سرعتم که تو تهران زندگی میکنم و سرویس 512 اکو دارم 50 یا 55 کیلو بایت بود به نظرتون چطوره؟؟؟:31:
1 گیگ هم دانلود کردم
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
عزیزم برای منم همین بود راست میگه دیگه.. چرا اعصبانی میشی:31:نقل قول:
سرعت شما 128 کیلو بایت که تقسیم بر 8 کنی میشه سرعت واقعی که میتونی استفاده کنی یعنی برای دانلود و غیره
در واقع 16 کیلو بایت بیشتر سرعتت نباید باشه
اگر قبلا زیاد بود اون به خاطر اینه که اول یه حالی بهت میدن:21: بعد دهنت سرویس میشه:19:
والا هر شرکتی که مسئولینش کمی خرد داشته باشن دوست نداره مشتری های چند ساله رو از دست بده.نقل قول:
جالب این قسمتشه :
خوب اگه میخواستین تخفیف ویژه بدید چرا حالا که طرف به فکر فسخ قرارداد افتاده این کار رو میکنید ؟کد:گفت برای شما که مشتری 3 ساله هستید میتونم یک نامه به مدیریت بنویسم و درخواست یک تخفیف ویژه براتون بدم.
خوب قربون شکلت.واسه چی حمایت میکنی؟؟منو تو باید خودمونو بزنیم به نفهمی وگرنه کوولیه که میگیرن ازمون برادر:31:من سرویس 128 کیلو گرفتم شرکت باید جوابگو باشه که چرا کمتر ازین داره سرعت به من میده.به منچه که 200 نفردیگم دارن دانلود میکنن وسرعت منو میارن پایین که اینامیان واسه مشتری ضرب و تقسیم راه میندازن.اگه من میخواستم اینقد پشت پی سی الاف 4تا دونه فایل بشم که میرفتم 64 میگرفتم یاهمون دایل آپم خیلیم شیک بود!!!:31:نقل قول:
عزیزم برای منم همین بود راست میگه دیگه.. چرا اعصبانی میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شما 128 کیلو بایت که تقسیم بر 8 کنی میشه سرعت واقعی که میتونی استفاده کنی یعنی برای دانلود و غیره
در واقع 16 کیلو بایت بیشتر سرعتت نباید باشه
اگر قبلا زیاد بود اون به خاطر اینه که اول یه حالی بهت میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد دهنت سرویس میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مملکته داریم..؟؟؟!:5:
از این به بعد میگم بجای حساب ریاضی واسه شما اینترنتو بکنن تو گونی بیارن در منزل:31:نقل قول:
البته 100% همه باید از این شرکت برن:13:. ما که خیلی خیلی وقته رفتیم
وزیر ارتباطات: قطعی VPN بر اساس قانون انجام شد
کد:http://www.aftabnews.ir/vdcg7n9qwak9wy4.rpra.html