از تو سایت اصلی برداشتن ولی الآن نگاه کردم از پنل قابل خریده شایدم به زودی حذف کنننقل قول:
Printable View
از تو سایت اصلی برداشتن ولی الآن نگاه کردم از پنل قابل خریده شایدم به زودی حذف کنننقل قول:
امیدم به همون شبانه بود، که اونم نسلش داره منقرض میشه. احساس میکنم از هر سمتی داره محدودیت ایجاد میشه.:n35:
آخه مگه من چقدر پول تو جیبم هست که بخوام یه حجمی هم اضافه برای دانلود یا تماشای ویدیو بگیرم.
کسی این مشکل عوض شدن آی پی رو نداره ؟ ازدیروز آی پی رو مولداوی نشون میده یکبارم سوءد مودم ریست کردم درست شد امروز دوباره رفته مولداوی سه تا سایت چک کردم دو تاش ایران زده با ای پی مولداوی سومی هم کلا مولداوی تازه الان از فایرفاکس ایمیل اومده اونم زده مولداوی
بعد از کلی توضیح دادن که درست نشد ایمیل زدم با اسکرین شات،درست کردن :n10:
دوستان مصوبه 249 براي اپراتورهاي تلفن همراه بوه. خودتون هم سرچ كنيد. اينا به نظرم دارن سوء استفاده ميكنن. تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شكايت كنيد مثل من.
اینو بگیر تا حذف نکردننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدم 80 گیگ بگیر 88 تومن
تا سال بعد ادم میشن
پارس هم حذف کرد بعدا تا یه حدی برگردوند
بر پدر و مادرشون(تست همین الان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم کاملا حس میکنم این دو روزه کیفیت به شدت افت کرده تک کانکشن در حد 20-30 کیلو!!! واقعا بعضی وقتا به خودم میگم چرا پول یه مودم td-lte نمیدی که این همه به شخصیتت توهین نشه:n36:نقل قول:
نقل قول:
اونکه قیمت هاش فضاییه بابا، شبانه هم که کلا فکرشم نکن
کلا برا کسی خوبه که میخواد 4 تا سایت نیگا کنه اونم با سرعت بالا
من چند باری تست کردم و به این نتیجه رسیدم ارتباطات خارجی بیشتر وقتا پیوسته نیستنقل قول:
مثلا هر 10 یا 20 ریپلی یک دو تا تایم اوت میده
این قضیه وقتایی که آنلاین بازی کنین بشدت نمود پیدا میکنه
اتفاقا برعکس برای من که شارژامو دارم با 20-30 درصد زیر قیمت میفروشم ارزون درمیاد(در واقع مفت درمیاد چون شارژامو خودم به دست میارم و پولی بابتش نمیدم) هر گیگش حدودا میفته 1300 تومن که نسبت به سرعت و کیفیتی که میده عالیه چون با گوشی تجربه میکنم میفهمم تفاوتش با این آسیاتک آشغال چیه حالا اونم 4G بماند td-lte چی میشه. خرجش فقط یه مودمه که اونم یه بار تو عمرم میدم. در مورد شبانه هم که عالیه 900 تومن میدی که برای من میفته 700 تومن 10-20 گیگ میگیری چی از این بهتر؟؟نقل قول: