همچنان قطعی و وصلی ... :n27:
1 شنبه 1 ماه 1 سوپرایز بردار جمع کن باو تو نمیتونی یه نت درست به مشتری بدی الاغ...
Printable View
همچنان قطعی و وصلی ... :n27:
1 شنبه 1 ماه 1 سوپرایز بردار جمع کن باو تو نمیتونی یه نت درست به مشتری بدی الاغ...
حدودسه چهار ساعت اسیاتک به صورت سراسری قطع بود پشتیبانی ۱۵۴۴ رو هم کلا گذاشتن روی بوق اشغال پیج اینستاگرام اسیاتک هم کلا کامنت انتقادی رو پاک میکنن سوپرایز امروز قطعی سراسری بود و السلام
1 مثل آسیاتک ! :n02: یعنی فقط لغزخونی در تلگرامو بلدن اینا .نقل قول:
بله قطعی برای کل ایران بودنقل قول:
گرونی بعدی اینترنت در راهه. پیش به سوی اینترانت ملی-کره شمالینقل قول:
چه قد خوبن واقعا اینا
من سرویس DSL-Box داشتم 2 ساله 4 تا 10 صبح نامحدود
خونه رو اومدیم عوض کردیم زنگ زدم بهشون گفتم امکانش هست سرویس رو انتقال بدم به خط جدید؟ تاکید هم کردم که شبانم رو من حتما میخوام! گفتن آره عینا میاد روی خط جدیدتون
منم قبول کردم که دوباره از اسیاتک بگیرم
حالا که رانژه شدمو سرویس فعال شده اومدم دیدم فقط تعداد روزم از سرویس قبلی انتقال داده شده! زنگ زدم میگم چه وضعشه؟ شبانه من کو؟ نماینده مشهد که بهم گفت دست من نیس
نماینده 1544 هم گفت تقصیر نماینده بوده که بهتون اطلاعات غلط داده، گفت برین شکایت کنین رسیدگی بشه
شکایت کردم 2 روز قبل تا الان که خبری نشد زنگ شدم گفتن درحال رسیدگیه؛ الانم بعد چن ساعت اسمس اومده از طرف 1544 که "اطلاعات خرید شما: اینترنت پرسرعت شهاب 4 گیگ در ماه (2تا 8صبح نامحدود)"
زنگم نزدن بهم که بگن قضیه این اسمس چیه
انگار میخوان این سرویس رو برام فعال کنن که فقط شبانه اضافه شه به سرویسم اونم درحالی که سرویس قبلی من شبانش از 4 بود تا 10 صبح نه 2 تا 8
مسخره کردن به خدا آدمو با این کاراشون
عمرا که میان میگن همینی که هست، 4 تا 10 صبحم نمیتونیم بهتون بدیم میخوای بخوا
بله دقیقا میخان گرون کنن بازم کامل مشخصه مرحله بعدی گرونی اینترنت این بار با عنوان اینترنت نامحدود!!!!!نقل قول:
قبلا اینترنت نامحدود جناب وزیر با سرعت 1 مگ شد اونم با اسم غیرحجمی با حجم 17 گیگ در ماه :n04::n04::n04: کسی برام توضیح بده آیا واقعا ما خریم؟؟؟؟ :n36:
سیستم خرید ترافیک چه جوریه دقیقا؟
من والا تا یکی دوماه پیش 31 گیگ میخریدم 55 تومن تقریبا الان 25 گیگ رو زده 56 تومن!
به صرفه ترینش 80 گیگه که میشه 88 تومننقل قول:
نت من کلا قطعه :n29:
مال شما هم قطعه؟؟؟