اینو در جواب دوستی که گفته بود اسپکریپت نوشتم برا اینکه مودم رو ریست کنه گفتم... و کسانی که میخوان تا 7:14 دانلود داشته باشن!نقل قول:
Printable View
اینو در جواب دوستی که گفته بود اسپکریپت نوشتم برا اینکه مودم رو ریست کنه گفتم... و کسانی که میخوان تا 7:14 دانلود داشته باشن!نقل قول:
چه خبر حاجی ؟؟؟نقل قول:
حال می کنی سرعته شبانت خوبه ها ! :n02::n02::n02::n02:
داداش خداوکیلی نمیدونم شانس منه... یا هر چیزی... اتفاقا یک شب انقدر اعصابم خورد بود که در عرض 1 ساعت مودم رو 100 بار بخوبی ریست میکردم تا ببینم این بحث ip جواب میده یا نه... هیچ فرقی برام نکرد....رنج خاصی از ip مد نظرتونه؟ که دنبالش بگردیم؟نقل قول:
ممنون :n12:نقل قول:
گفتم که شما مشغول مهندسی و اینا هستی مزاحم نشم :n09:
شبانه هم که مثل بقیه ــست زیاد بدرد نمیخوره :n21:
راستی برای تو هم پیش اومده که شب 4 به بعد وقتی مودم رو دوباره کانکت کنی سرعت یه دفعه بره بالا ؟
راستش اول فکر میکردم چند تا IP خاص هستن که اینطوری میشن ولی بعد از چند شب انجام این کار متوجه شدم نخیر از این خبرها نیست مثل اینکه یه جورایی باگ اکانتینگ هست ......نقل قول:
یه چیز دیگه رنج IP هر کس متفاوته مثلا IP هایی که به من میده اولشون 67 هست ولی بعضی وقتها 91 هم بم میده ولی مال دوستم رو دیدم کامل فرق میکرد ....
بیخودی تلاش نکن و زور نزن !نقل قول:
چون نتیجه نه می گیری و نه خواهی گرفت !
سلام
سرویس های حجمی پارس انلاین ساعات رایگان داره شب تا صبح؟
اگه اره از چند تا چند؟
هه هه مهندسی !نقل قول:
خداییش تو دنیای کامپیوتر هیچی بلد نیستم !
ولی عوضش تو این کار دیگه حرفه ایم ! :n02:
یعنی عمرمون رو دادیم واسه کار های مهندسی :n02::n02::n02:
هر چقدر هم که سرعته شبانت بد باشه ، از ما که بهتره :n02::n02::n02::n02:
قبل ماه رمضون که اره ولی الان نه !
اره دارهنقل قول:
از 2 تا 7
آره رفیق 2 تا 7 دارهنقل قول:
واسه من تا چند شب پیش میشد ولی الان دیگه خبری نیست :n22:نقل قول:
در مورد همین قضیه هم به پشتیبانی گفتم میگه یه مقداری از پهنای باند رو برای اینکه time out نده نگه میداریم بخاطر اینه که سرعتت بعضی وقتا زیاد میشه :n27:
از شرکت که زنگ میزنن فکر می کنن که ما کاربر ها کلا گاگولیم !
چند بار زنگ زدن خواستن با تیم ویور وصل شن به کامپیوترم ، منم گفتم نمی تونم همچین اجازه ای بهتون بدم ، بعد دیدم طرف کلا رفتارش یه جور دیگه شد ، یعنی در کل قاطی کرد !