ای بابا این طوری که فایده نداره یکی در میون دارید از شاتل میرید اینطوری برنامه پیش نمیره حداقل فسخ نکنید یکجا همه با هم فسخ کنید
یکم هم خرج وکیل بدید میشه اذیتشون کرد البته خرج داره بهرحال اساس نامه و قوانین و قرارداد مشخص و ثابته
Printable View
ای بابا این طوری که فایده نداره یکی در میون دارید از شاتل میرید اینطوری برنامه پیش نمیره حداقل فسخ نکنید یکجا همه با هم فسخ کنید
یکم هم خرج وکیل بدید میشه اذیتشون کرد البته خرج داره بهرحال اساس نامه و قوانین و قرارداد مشخص و ثابته
دوستان سلام
مودم من Billion هستش و کابلی میخوام مودم وایرلس Wireless بگیرم و اینترنتم رو بدون سیم
به شانل زنگ زدم و گفتم میخوام مودم رو عوض کنم گفتن مودمم رو 25 هزار ت میخرن (مودمی که 100 هزار تومان پولش رو دادم بهشون) و یه مودم وایرلس میدن و نمیدونم دیگه چقدر ازم خواهند گرفت چون این قضیه برای چند ماه پیشه
حالا سوالم اینه که من مودم وایرلس رو باید از خود شرکت شاتل تهیه کنم یا از بیرون هم میتونم بگیرم؟
نوع مودم هم بهم بفرمایید که کدوم بهترینه
هر مودمی که دوست داری استفاده کن. فقط شرکت ها برای پشتیبانی اذیت میکنن. همین که اون هم مهم نیست. بیا اانجمن دوستان مشکلت رو حل میکنن. هر وقت هم مشکلی با شاتل داشتی بهشون نوع مودم رو نگو ( یکی از مودم های خودشون رو اسم ببر تا مشکل رو گردن مودم نندازن)نقل قول:
حالا سوالم اینه که من مودم وایرلس رو باید از خود شرکت شاتل تهیه کنم یا از بیرون هم میتونم بگیرم؟
سلام
وضعیت دانلود شبانه شاتل توی قم چطوره؟کسی خبر داره؟شاید شاتلی شدیم.
نقل قول:افتضاح افتضاح افتضاح
من یه پیشنهاد دیگه هم دارم
اگه طرح نامحدود اجرا بشه مطمئنا شرکتی مثل شاتل از نفروختن گیگ خیلی ضرر می کنه، واسه همینه که هیچ تغییری در این ضمینه ایجاد نکردن. نظر من اینه که همگی بیوفتیم دنبال این موضوع و انقدر پیگیری کنیم تا شاتل مجبور بشه طرح رو اجرا کنه و اینا که این همه دم از قانون می زنن و هی می گن طبق قانون بین 10 نفر شیر می شه و قانون فلانه، حالا مجبور بشن خودشون قانونی که به ضررشونه اجرا کنن
بعد همه می ریم سمت نامحدود یا به یه شکل دیگه هم می شه این ضرر رو متوجه شون کرد که مطلقا پول واسه خرید ترافیک ندیم، حتی اگه با خرید 1 گیگ 10 گیگ هدیه بدن. سعی کنیم یه جوری استفاده کنیم که ترافیکمون تموم نشه و صرفه جویی کنیم.
مهم ترین نکته ای که این وسط گم شده اینه که هر چی دارن از ماست و این ما هستیم که ولی نعمت اوناییم و اگه این وسط منتی به سر کسی باشه این ماییم که منت به سر اونا گذاشتیم. اما با کوتاهی ما این جریان بر عکس شده
سلام
من شاتل 256 اکو دارم و قم هستم. شب از حدودای ساعت 1 تا دو و نیم تا سه سرعت خرابه. یعنی بین 8 تا 20 هستش. اما از ساعتای 3 به بعد سرعت می ره روی 70 تا 85. من که می ذارم دانلود و می خوابم. صبح نزدیک 800 مگ الی 1 گیگ دانلود شده. جدیدا هم که تا 8 رایگانه.
شاتل سرویس حجمی رو بر نمیداره :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=518695
آخه پس چکار کنیم !؟ باید یه کاری انجام بدیم که بازتاب داشته باشه. و خیلی ها متوجه بشن ! یه جوری باشه که آبرویینقل قول:
شاتل در خطر قرار بگیره ! این شاتل خیلی داره پز الکی میده و کلاس میذاره ! اگه ما یه جوری اعتراض مون رو اعلام کنیم
که همه خبردار بشن و شرکت های رقیب شاتل هم بفهمن مطمئنا شاتل اون موقع یه کاری می کنه ! چون این شاتلی
که من شناختم خیلی خیلی حریص تر و پرطمع تر از این حرف هاست ! انم یه نمونه ش :
این خبر رو نهم مهر زدن توی سایتشون ! یعنی با این وضعیت آشغال اینترنت شون هنوز طمع پول دارن و هنوز دنبالنقل قول:
۹مهر
۱۳۹۰
برای مشترکین جدید از روز شنبه تاریخ ۹/۷/۱۳۹۰ و تا پایان روز پنج شنبه ۲۱/۷/۱۳۹۰ ادامه خواهد داشت.
این جشنواره در تهران و شهرستانهای ، کرج، اصفهان، دهاقان، زرین شهر، شهرضا، دهق، شاهین شهر، فولادشهر، کوهپایه، مشهد، شیراز، قم، اهواز، نیشابور، اردبیل، خلخال، مشکین شهر، پارس آباد، گرمی، نمین، زاهدان، قزوین، محمدیه قزوین، بیرجند، کاشان، آران و بیدگل، رشت، همدان، میبد، اردکان، قرچک، دماوند، شهریار، اسلامشهر، فیروزکوه، سمنان، شاهرود، مهدی شهر، دزفول، کلیهی شهرهای مازندران به جز بهشهر، نکا، ساری (شرکت موج گویای مازندران)، فریدونکنار، رامسر و چالوس برگزار می شود و تخفیفات بسیار ویژه ای را برای کاربران جدید دربر دارد.
گفتنی است مشتریان جدید، بسته به نوع سرویس و مدت زمان آن در این جشنواره از تخفیفات ویژه ای در هزینه نصب سرویس و همچنین ارائه ترافیک رایگان بهره مند خواهند شد.
علاقه مندان برای دریافت سرویس و استفاده از شرایط ویژه فروش میتواننداین جاکلیک کنند.
جذب مشتری و پول گرفتن و به قول معروق .... بیشتر هستن !
ببینید باید همه پایه باشن ! همین 20 و 30 هم اگه یه دفعه مثلا صدتا ایمیل به دستش برسه خب دیگه از رو میره
و یه چیزی میگه ! به نظرم من که راه خوبی هستش و توی همین قسمت تماس با ما آدرسی وبگردی 20 و 30
می تونیم باهاشون تماس بگیریم. فقط دوستان باید در صورت توافق اعلام کنن تا فکرهامون رو بریزیم روی هم و
حرف هامون رو یکی کنیم.
البته راه های دیگه مثل ایجاد صفحه اعتراضی توی فیسبوک و یا ایجاد وبلاگ در اعتراض به خدمات دروغین شاتل
هم هستن ! ولی همه اینا احتیاج داره به هماهنگ شدن و همرنگ شده یه عده نسبتا زیاد ...
یه کار دیگه هم میشه کرد، اینکه حداقل اگه بچه ها دلشون نمی خواد فسخ کنن حداقل پایه باشن مثلا یه تاریخی
قرار بذاریم همه زنگ بزنیم و تهدید به فسخ کنیم ! مثلا بگیم اگه تا هفته دیگه اینترنت شبانه مون درست نشه
میایم فسخ می کنیم یا دیگه تمدید نمی کنیم و از این حرف ها ...
نقل قول:سلامنقل قول:
من با کسی مخالفت نکردم و هر راهی که جواب بده پایه هستم
اما دندون کرم خورده رو باید کند انداختش دور یا پول بدی روکشش کنند
وقتی خود تلویزیون با این همه اهن وتلپش هیچ کاری نتونست بکه و وض از قبل هم بدتر شد ما باید کار اساسی تری بکنیم
ما باید شکایت نمایندگی ها رو به دفتر مرکزی بکنیم 23072606-021:3:بله داداش ایــــــــــــــنــــــــ ــــــــــــه
اون وقت ما هم اگه پراکنده باشیم اعتراضمون در یکجا ثبت میشه و اونوقت که مسئولین اصلی میفهمن "اگر بخوان که بفهمند" که چه گ .... خوردن و به عمشون خندیدن:27: