یه ساعته که قطعه اسیاتر
برای کسی دیگه هم قطع هست ؟ 1544 هم همش اشغاله
Printable View
یه ساعته که قطعه اسیاتر
برای کسی دیگه هم قطع هست ؟ 1544 هم همش اشغاله
برای من هم قطع شدهنقل قول:
واسه من وصل شد ولی پینگ از سافت 98 رو 200 ه ..
امروز متأسفانه برای من و چند نفر از دوستان از ساعت 2 ظهر تا حدود 6:30 عصر آسیاتک کلاً قطع بود!
طبق اعلام وزیر ارتباطات از مردادماه امسال فروش اینترنت به صورت حجمی متوقف میشود و کاربران با خرید اشتراک ثابت میتوانند به صورت نامحدود از اینترنت استفاده کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد فروش اینترنت به صورت حجمی به دلیل افزایش استفادهی کاربران از اینترنت، متوقف خواهد شد و کاربران با خرید اشتراک ثابت میتوانند به هر میزان که بخواهند از اینترنت استفاده کنند. به گفتهی واعظی این تصمیم برای فروش اینترنت ثابت ADSL و اینترنت ثابت TD LTE گرفته شده است.
واعظی به اتمام زودهنگام اینترنتهای حجمی و دغدغهی کاربران بابت گیگ خوری اشاره کرد و گفت:
ما معتقدیم که حجم خوری اینترنت وجود ندارد و علت این ادعا این است که در گذشته سرعت دسترسی به دیتا کند بود و به همین دلیل یک ویدئو با سرعت پایین دانلود میشد؛ اما هماکنون کاربران ویدئو را به صورت آنلاین میبینید و متوجه میزان مصرف حجم اینترنت نمیشوند. با توجه جدیشدن استفاده از سایتهای چندرسانهای، اینترنت حجمی دیگر کاربردی نیست.
وزیر ارتباطات تشریح کرد که اپراتورهای موبایل از قبل طرحهای مختلفی را برای کاربران در نظر گرفتهاند، به صورتی که هر کاربر با پرداخت مبلغی ثابت به صورت قراردادی ماهانه یا سالانه هر میزان که بخواهد اینترنت استفاده کند، اما این موضوع هنوز برای اپراتورهای ثابت اتفاق نیوفتاده است. به گفتهی واعظی این تصمیم در راستای تشویق مردم برای استفادهی مردم از سایتهای داخلی با سرعت و کیفیت و همچنین تعرفهی مناسب اتخاذ شده است؛ به همین دلیل وزارت ارتباطات درصدد است تا سیاست فروش اینترنت تغییر کند و ترافیک بر بستر شبکه ملی اطلاعات با سرعت و کیفیت بالا و قیمت مناسب به کاربران ارائه شود.
سلام
دوستان اینترنت من وقتی با کابل لن وصل میکنم کار نمیکنه(کابل لن هم عوض کردم نشد) ولی با وایفای مشکلی نداره و به نت وصل میشه . آسیاتک هم زنگ زدن کلی هم چیز میز گفتن ولی باز حل نشد . اینجا کسی تاحالا با چنین مشکلی روبرو شده ؟ راه حلش چیه ؟!
بس نبود واقعا این همه گرونی بازم میخان گرون کنن؟؟؟ دِ لعنتی بزار یه جور بمونه دیگه چرا هر روز زهر مارش میکنین آخه؟؟؟نقل قول:
عمرا اینا این کارو بکنن ببین کی میگم یا ترافیک داخلی رو فقط نامحدود میکنن یا اگه هم کلا نامحدود کنن خدا تومن میخان ملتو بچاپن در ضمن اونقد کش میدن اونقد بار ها و بار ها این خبرو اعلام میکنن تا دیگه زهر مار شه نخاستیم باو... :n29:
نت منم امروز قطع بود اعصاب نزاشتن دیگه چرا پارس قطع نبود چرا ایرانسل قطع نبود؟؟؟ این چه وضعشه آخه؟؟
باشه آسیاتک خوبه :biggrin:نقل قول:
برا منم امروز چند ساعتی قطع بود!