من امریه داشتم دوستم از بقیه بپرسنقل قول:
روز تقسیم اول اونایی که دوره کد شدنتش خوندنش بعدش شهر های دیگه بندر عباس و چابهار هم داره ها
من از قبل میدونستم امریه داشتم نفر آخر خوندش داشتم زرد می کردم:n02:
Printable View
من امریه داشتم دوستم از بقیه بپرسنقل قول:
روز تقسیم اول اونایی که دوره کد شدنتش خوندنش بعدش شهر های دیگه بندر عباس و چابهار هم داره ها
من از قبل میدونستم امریه داشتم نفر آخر خوندش داشتم زرد می کردم:n02:
دوستان اگر ممکنه به این سئوالای من جواب بدید. تا قبل از فردا به جواب نیاز دارم.
1- اگر در پلیس+10 بخوام درخواست تعجیل بدم، آیا معمولا موافقت میشه؟ حداکثر با چند ماه زودتر موافقت میکنن؟ آیا محلش هم مشخص میشه؟ کلاً درخواست تعجیل قانون خاصی داره؟
2- اگر رئیس یا معاون نظام وظیفه با درخواست زودتر اعزام شدن موافقت کنه، آیا همچنان تاریخ اعزم اول ماه زوج هست یا میتونه مثلا بهمن ماه بندازه؟ در این حالت محل اعزام مشخص میشه؟
3- در هر دو حالت بالا، باید منتظر موند تا برگه سبز دوباره صادر بشه یا اینکه همونجا ثبت میکنن میدن؟ برگه سفید رو چطور؟
4- اگر فرضاً مکان مشخص شد، آیا با پارتی قابل تغییره یا دیگه امکان تغییرش وجود نداره؟
ممنون
حالا شما اونحا بودید وضعیت تقسیم برای بچه های تهران چجوری بود؟من لیسانس نقشه کشی صنعتی هستم کد میخورم؟نقل قول:
- - - Updated - - -
حالا شما اونحا بودید وضعیت تقسیم برای بچه های تهران چجوری بود؟من لیسانس نقشه کشی صنعتی هستم کد میخورم؟نقل قول:
1- اگر وارد نظام وظیفه بشی یه برگه بزرگ زده برای تمدید و تعجیل مراجعه نکنید. قانون خاصی نداره دست سرهنگ (معاون) هست با توجه به ظرفیت تعجیل میزنه.نقل قول:
3- همونجا به محض وارد کردن ثبت میشه تاریخ اعزام شما تغییر میکنه، برگه سفید هم همینطوره و تو کل سیستم +10 عوض میشه
4- از ارتش به ناجا یا از سپاه به ارتش سپاه به ناجا امکان تغییر نیست، ولی آشنا داشته باشی برای مثال داخل قرارگاه سازندگی خاتم میتونی با آشنا بازی، قرب عوض کنی من دیدم کسی قرارگاه خاتم بوده با آشنا رفته پدافند غیرعامل سپاه
این مطالب رو بخونی بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای فوق لیسانس ها و دکترا کد نداشتیمنقل قول:
لیسانس ها هم خیلی کم بودش بیشتر فوق دیپلما کد می خورن
اینجوری نیست که من بگم میخوری یا به نمره فرماندهی و امتحان و تیر اندازیو اینا میگفتن بستگی داره:n41:
دوست عزیز تغییر مکان اموزشی از ارتش به سپاه اصلا نیست؟نقل قول:
- - - Updated - - -
دوست عزیز تغییر مکان اموزشی از ارتش به سپاه اصلا نیست؟نقل قول:
برو تو این سایتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قسمت امریه و جذب اگه اسم اون سپاهی که ازش پذیرش گرفتی ثبت شده این یعنی اینکه پذیرش شدی و میتونی از طریق سپاه پیگیری کنی و کدتو تغییر بدن ولی اگه نوشته باشه هیچ درخواستی وجود ندارد یعنی اینکه سپاه اسمتو واسه نظام وظیفه رد نکردن
هست فقط قبل از اعزام، اگه کد خوردی سعی کن از جایی پذیرش بگیری تا کدت عوض شهنقل قول:
من الان کد نیرو هوایی ارتش خوردم,یه اشنا داریم میگه برات درست میکنم بیفتی سپاه,امکانش هست یا الکی میگه؟درجشم بالا نیست معمولیهنقل قول:
- - - Updated - - -
من الان کد نیرو هوایی ارتش خوردم,یه اشنا داریم میگه برات درست میکنم بیفتی سپاه,امکانش هست یا الکی میگه؟درجشم بالا نیست معمولیهنقل قول:
خدالعنت کنه این همه رفت وامد اخرم اسمم رد نکردن واگذارشان به خدا ولی خوبی که داره کد مازاد. که هنمز ریشسه پارتی واشنا خشک نشده تا فرصت هست اقدام کنمنقل قول:
- - - Updated - - -
خدالعنت کنه این همه رفت وامد اخرم اسمم رد نکردن واگذارشان به خدا ولی خوبی که داره کد مازاد. که هنمز ریشسه پارتی واشنا خشک نشده تا فرصت هست اقدام کنمنقل قول:
- - - Updated - - -