سلام
دوستان این بسته های نامحدود که نوشته "نامحدود با امکان تبادل حداقل 80 گيگ " به چه معنا است ؟
Printable View
سلام
دوستان این بسته های نامحدود که نوشته "نامحدود با امکان تبادل حداقل 80 گيگ " به چه معنا است ؟
annex رو از نوع m به a تغییر بدین برای من نزدیک 2 مگ بالا میبره کشش خط رونقل قول:
اینی که گفتی رو نمیدونم کجانقل قول:
عکس رو چک کن لطفا ببین همینجاس
باید همین جا ها باشه اگه دوستان دیگه محبت کنن راهنمایی کنن بهتره چون مودم خودم tp-link هست و تنظیمات اینو نمیدونم ولی باید همینجا باشه کنار تنظیمات adsl modulationنقل قول:
تیک annex m رو بردارید اگه a هست اونو بزنین
گزینه sra رو هم فعال کنید ضرر نداره.
به صورت دیفالت annex a ست میشه. ایشون تیک اون گزینه رو بردارن درست میشه. annex m جهت افزایش دیتاریت آپلود هست و درواقع زیاد به کار کاربر نمیاد
نقل قول:مرسی بابت کمک تون؛ تیک annex m رو ورداشتم اینجوری شد اوضاعنقل قول:
الان نظرتون چیه؟
اینام که هی تو تلگرامشون و اینستاگرامشون دارن مینویسن فلان گیگ باکس تا آخر تیر ماه نمیدونم 80 گیگ 80 تومن تا آخر مرداد ماه... یعنی واقعا باز میخوان اینارو وردارن؟ کلا از وقتی اینترنت"ارزون" شد این داستانا شروع شد. حساب میکنی میبینی 40 گیگ لازم داری میگی خب، یه سرویس 10 گیگ میگیرم بعدا 2 تا 15 گیگ هم میگیرم. 10 گیگت تموم میشه میری 15 گیگ بخری میبینی نیست، میمونی چیکار کنی، حجم آزاد میخری خدا تومن، دوباره میبینی 2 روز دیگه 15 گیگ رو گذاشتن.قبلاسرویس مورد نیازم 60 تومن در میومد، بعد که اینترنت "ارزون!" شد 70 در میومد.الانم که نزدیک 80 تومن. این داستانم پیاده کنن دیگه هیچی. تو این 7 سالی که آسیاتک دارم هیچ وقت به این مسخرگی نبوده. قبلا یه بار گفتم، کم دغدغه داریم اینم اضافه شده بهش.
بله کاملا مشخصه که کیفیت دانلود بهتر شد و آپلود ضعیفتر اینجوری بهتره حالا زنگ بزنین بگین خططون رو رو بالاترین مقدار ببندن مثلا 8 مگ یا برای احتیاط بیشتر رو 6 مگ و آپلود هم بهترین گزینه رو 512 هستنقل قول:
الان خطتون تو حالت استاندارد 10 مگه و قطعی اتفاق نمی افته. احتمالا بشه رو 12 مگ هم بست ولی چون snr خطتون الان زیاد نیست رو 12 مگ هم احتمالا بیاد زیر 6 و قطعی داشته باشین. به نظرم همین حالتو استفاده کنین بهترهنقل قول:
هرطرحی مذت زمان خودشو داره.نقل قول: