من این مودم ندارم ولی با این قیمتی که شاتل میده تو بازار مفته(دیجی دو برابر شاتل میده) ولی در کل دوستام چند تا مودم زایکسل داشتن راضی بودن . بیشتر بحث کیفیت خط مهمه تو adslنقل قول:
Printable View
من این مودم ندارم ولی با این قیمتی که شاتل میده تو بازار مفته(دیجی دو برابر شاتل میده) ولی در کل دوستام چند تا مودم زایکسل داشتن راضی بودن . بیشتر بحث کیفیت خط مهمه تو adslنقل قول:
بسته شاتل لند رو برداشتن چیزی هم جایگزینش نکردن! :thumbsdow
7174112072 7639297126 7198812705
کد تخفیف برای کسانی که میخان شاتلی بشن:thumbsup:
دوستان شاتل تهران هنوز vdsl نداره؟
اسیاتک داره پیش ثبت نام انجام میده واسه وی دی اس ال. سنگ مفت، گنجشک مفت. شما هم یه پیش ثبت نام انجام بدید ضرری نداره.نقل قول:
چرا شما نمیخواید باور کنید که بلوفی حالا زده شده :biggrin:نقل قول:
حالا باید دید این VDSL قیمت و حجمش چطوره وگرنه اگه حجمش پایین باشه شما بگو 10000 گیگ سرعتشه به درده عمشون میخوره
قبلا هم گفتم امکان اجرا شدنش نیست محدود به چند تا شهرک و نمادی محدود هست و بهونه های شهرداری و ...نقل قول:
چون اجرا نمیشه و همینطوری زرتی هست کلا دروغه بسته ای هم ندارن میگن همین بسته های adsl هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ با نت معمولی با کلود
دوست عزیز! بگرد این همه سایت که مدام مقایسه سرعت متوسط اینترنت خانگی رو می ذارن و همه نالان که سرعت پایینه. بله که ترافیک بالا خوبه ولی خیلی ها سرعت واسشون اهمیت بالاتری داره. شما بگو سرعت بالا و قیمت و ترافیک ADSL، بنظرت چند نفر مشکل سرعتشون حل میشه؟ الان خیلی ها دغدغه دارن که سرعت اپلود به 2 مگ برسه، بنظرت VDSL واسه این ها کم ارزشه؟ من می خوام ویدئوهای یوتیوب رو حداقل 1080p داشته باشم، درسته که ترجیحم تانوماست ولی در نبودش میشه با VDSL هم کنار اومد. اینترنت ADSL ولو ترافیک بالا وقتی سرعت پایینه فقط اعصاب خورد می کنه.نقل قول:
دوستان یوزرنیم اتصال به مودم(pppoe) شاتل چیه ؟
نام کاربریه که با 2012 شروع میشه؟
یا کد اشتراکه؟
شناسه کاربری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بقیه جاها رو نمیدونم ولی شاتل حداقل از سال 99 توی مکز مخابراتی ما خیلی داغون شده !
هم سرعتش کم شده ، هم پینگ رفته بالا با اینکه سرویس گیمینگ دارم
هم پشتیبانی هاش دیگه سریع جواب نمیدن ، جواب تلفن حداقل 5-6 دقیقه ؛ جواب تیکت یک روز
پشتیبانی هم همه مشکلات رو میندازه گردن نویز و زیر ساخت
توی کامنت های اینستاگرامشون هم اکثرا دارن شکایت میکنن !
شاتل تقریبا" نزدیک 1 هفته هستش ، snr خط خیلی افت کرده ، مقدار نویزم ثابت روی 24 هستش، اما snr ام شده بین 15 تا 17 ، قبلا" بین 25 تا 27 بود ، معلوم نیست دارن چیکار می کنن:thumbsdow
Annex A هراه با fast توصیه میشه؟
یا annex M بهتره
اپلود انچنان اهمیتی برام نداره
در مورد تنظیمات g.mdt هم بگین
و اینکه ایا برای فعال و تغیر هر کدام از اینا نیازه با پشتیبانی در تماس باشیم یا از طریق تنظیمات مودم قابل تغیره؟
fast رو باید با پشتیبان صحبت کنید خاموش روشن رو ! ولی برای بقیه حالت هاشون نیازی ندارید از توی مودم قابل تغیرهنقل قول:
annex m از کشش دانلود میزنه و به اپلود انتقال میده! و حدود 1.2ms دیلی کمتری نسبت به annex a داره رو حالت fast
g.dmt رو برای خط های سیم کشی قدیمی و .... توصیه میشه فناوری قدیمیه و سرعت دانلودش تا ۸ مگابیت بالاتر نخواهد رفت
کمال تشکر رو دارم بابت پاسخ کاملتوننقل قول:
فقط من اهل بازی نیستم برای استریم و تلگرام و اینستا ایا اصلا fast رو فعال کنم یا همون interliave بمونه
فقط من از TDD دارم میام سمت ADSL به خاطر همین کمی تجربم روی ADSL کمه که دارم از شاها کمک میگیرم
از تنظیم خاصه دیگه ای هست که میشه تغییر داد و باعث عملکرد بهتر میشه لطفا بگین تا اعمال کنم
بازم ممنون
بهتره موقعی که کارتون گیم و استریم و... نیست روی حالت interleaved بذارن. fastpath رو کسی نیاز داره که گیم بزنه و نیاز به پینگ مناسب داشته باشهنقل قول:
من به اشتباه نوشتم بیشتر و درصورتی که annex m دیلی کمتری دارهنقل قول:
اگر اهل بازی و ... نیستید interleaved گزینه مناسب تریه!
شما باید یه اسکرین شات از خططتون بذارید تا مشخص شه وضعیت خطتون
آقا کدوم مودمای VDSL بازار الان چیپستشون برادکامه؟
AC88U که بالای 6 تومنه و Broadcom هستنقل قول:
الان یکی از بهترین مودم هایی که چیپ Broadcom داره و از تکنولوژی فیبر و VDSL/ADSL پشتیبانی میکنه و قیمتش هم مناسبه و آپدیت نرم افزاریش هم مرتبا میاد TP LINK Archer Vr400 هست قیمتش هم 1.800
زیر 1 تومن هم Zyxel VMG1312-T20A میتونی بخری که چیپش broadcom هست و vdsl ساپورته اینم 750تومن
Zyxel VMG5301-T20A هم مطمعن نیستم ولی فک کنم اینم Broadcom باشه که قیمتش 920تومنه
یه نکته عجیب در مورد دو مودم بالایی zyxel اینکه اونایی که تو ایران میفروشن قیافه و ظاهرش با اونی که تو سایت اصلیشه فرق داره و این مدل کلا تو سایتش نیست! Zyxel VMG5301-T20A
tp link td-w9970 v2 هم broadcom عه
نقل قول:
5301 مدیاتک هست. اون یکی رو نمیدونم. این مودمای زایکسل شاتل فقط برای بازار ایرانه تو سایتش نیست
چند سال از های وب اشتراک داشتم اما این اواخر سرعتش افتضاح شده بود
سرعت دانلود و آپلود سرویسهای 8 و 16 مگابیت شاتل چند هست؟
پینگ سرویسها چند هست؟
سرویسها قطعی داره؟ (کندی سرعت و ....)
با تشکر
دوستان نظرتون در مورد مودم AC55U چیه؟
مزایا و معایبش؟
این بهتره یا آرچر V400 تی دی لینک؟
دوستان ، خط بوق داره و چراغ مودم هم روشن هستش ، اما پشتبانی میگه مودم شما خاموشه وما نمیتونیم لینک شیم ، سیم کشی خم هم از سرخط انجام شده تا مودم ، مشخصات مودم رو میشه چک کنید :
Upstream max rate : 1120kbits
Downstream max rate : 12548kbits
Upstream line rate : 68kbits
Downstream line rate : 72kbits
Upstream SNR : 32.6
Downstream SNR : 33
Upstream line attenuation : 25.5
Downstrean line attenuation : 38.5
-
با توجه بهوضعیت خط تا چند مگ رومیتونم بگیرم بدون افزایش پینگ ؟
مشکل وصل نشدن الان و لینک نشدن به ای اس پی چی میتونه باشه ؟
دوستان ، خط بوق داره و چراغ مودم هم روشن هستش ، اما پشتبانی میگه مودم شما خاموشه وما نمیتونیم لینک شیم ، سیم کشی خم هم از سرخط انجام شده تا مودم ، مشخصات مودم رو میشه چک کنید :
Upstream max rate : 1120kbits
Downstream max rate : 12548kbits
Upstream line rate : 68kbits
Downstream line rate : 72kbits
Upstream SNR : 32.6
Downstream SNR : 33
Upstream line attenuation : 25.5
Downstrean line attenuation : 38.5
-
با توجه بهوضعیت خط تا چند مگ رومیتونم بگیرم بدون افزایش پینگ ؟
مشکل وصل نشدن الان و لینک نشدن به ای اس پی چی میتونه باشه ؟
سلام
من مودم لازمم نمایندگی شاتل شهرمون خیلی وقته نداره میخواستم ببینم راهی نداره از نمایندگی تهران بگیرم ؟
دوستان یه مودم رو میخام به اکسس پوینت وصل کنم
ایا مودم باید به صورت بریج باشه؟
و دوم اینکه dhcp روی مودم غیر فعال باشه؟
اگه تنظیمات دیگه هم لازمه بفرمایین
Access Point
Universal Repeater
Station(Client)
WISP (Client+Router)
Client+AP
رو کدوم از اینا بزارم؟
کسی اینجا مودم utel V340F داره؟
pptp clinet فعال کردم ولی سرعتش کمه(رو مودم asus این مشکل رو ندارم)
خوب مدل اکسس پوینت مهمهنقل قول:
داشتن پورت ون
اگر بخواهی pppoeمودم روی اکسس پوینت باشه بله باید مودم بریج بشه
در غیر اینصورت نیاز به بریج نیست
دوستان کسی هست وضعیت خطمو ببینه به چه صورت هستشنقل قول:
تا ۱۲ مگابیت کشش داره خط شما. میتونید بگید روی ۱۰ مگ ست کنند.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
ubr without pcr روی این باید باشه؟
MTU چیه و روی 1492 خوبه باشه؟
کاربردش کجاس؟
firewall هم من غیر فعال میکنم
دوستان bitswap و srs برای چین
ایا تیکشون بهتره زده بشه یا نه؟
خط شما چقد پایین آپ شده ؟ احتمالا پورت مرکز خرابه بگو برات تعویض کنننقل قول:
منم حدود یه ماه پیش دقیقا موقعی که سرویس شاتل برام وصل شد همین شکلی بودنقل قول:
هیچ مشکلی نداشت
شما حتما باید زنگ بزنی پشتیبان فنی بگی که خط من رانژه شده و همه چیش اوکیه اگه میشه دیتا ریت رو ببرین بالا
مثلا هر سرویسی که خریداری کردین بگین ست کنه رو اون سرعت و اپلودتونم بگین که بزاره رو یک مگ
اگه اپلود بیشتر میخواین میتونین بگین که انکس ام رو براتون فعال کنه و اپلود رو بزاره رو 2 مگ
دوستان
Annex m باعث افزایش snr میشه؟
برای سرویس ۸ نگ توصیه میشه روی adsl2+ باشه یا g.dmt؟
آره.. مشکل زیر ساخته که کلا توی خراسان اتفاق افتاده و همکاران سخت در تلاشن که درستش کنن!!
خوب بهونه ای پیدا کردن همیشه میگن
#کثافت_دونی
دوستان سرویس 8 مگ دارم روی 9253 بودش الان اومده روی 9252
میخاستم ببینم ایا کسی دستکاریش کرده؟
زنگ بزنم بگم چرا دستکاری میکنید؟
میدونم اصلا مقداری نیستا ولی وقتی یه سرعت بسته و فیکس میشه دیگه دلیلی نداره تغیری بکنه
خط همیشه یک عدد ثابت آپ نمیشه. مثلا سرویس گیم 8 مگ رو دانلودش رو روی 9311 بستند اگه خطتت نکشه این مقدار آپ بشه میاد پایین ترنقل قول: