تقاطع حکیم چمران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
XPERIA Z3
Printable View
تقاطع حکیم چمران
XPERIA Z3
DT:drive testنقل قول:
اگه درست حسابی بخوان بیان بررسی کنن معمولا یکی از روش ها اینه.با 3 گوشی یا 4 گوشی و یا استفاده از 3 گوشی + مودم سیم کارت خورها + لپتاپ این گوشی ها رو به لپتاپ وصل میکنن رو گوشی ها Tems pocketنصب هست رو لپتاپ هم این برنامه نصب .شروع به رانندگی اطراف دکل و همچنین bts های اطراف که بهشون Neighbours میگن میکنن.تا سطح سیگنال اون دکل و کاوریجشو و hand over و بدست بیارن و هزاران پارامتر دیگه که بهش log میگن.تست اپلود و دانلود هم پای سایت میگیرن تا سرعت اینترنت رو بدست بیارن.همچین حالتی داره این تست ......حالا این log میره با نرم افزار Actix. آنالایز میشه و optimiser ایرانسل راهکار برای بهبود کیفیت انتن دهی و مشکلات دیده شده اتخاذ میکنه.
تقریبا همچین داستانی داره درایو تست.
البته شاید این کارشناسا با روش دیگه ای بیان و کار optimise رو براتون انجام بدن.
اگه دوستان توضیحات بیشتری دارن لطف کنن بدن که همه به دانششون افزوده بشه.
چون من خودم با این بحث ها حال میکنم و چیز زیادیم نمیدونم از تلکام ولی علاقه مندم.
فقط بحث سر بسته اینترنتی و چجوری لغوش کنم و .....اینا نباشه در کنار این صحبت ها بحث های فنی برای بالا بردن سطح دانشمون هم انجام بشه خوبه.
با تشکر از تمام دوستان
من سه ماهه سی گیگ دارم کلش فعاله و می تونم مصرف کنمنقل قول:
اگر بلند مدت بگیری، جدیده هم از اون موقع شروع میشه و طبیعتا باقی مونده حجم قبلی رو تا همون انقضای خودش می تونی مصرف کنی نه انقضای بسته جدید
تست 4G-LTE ایرانسل - تهران فلکه دوم صادقیه :
محتوای مخفی: سرور داخلی
محتوای مخفی: سرور باکو
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال
نامردا همش تست 4g میذارن
انگار 3g جزو آدمها نیست و خز شده:n22:
دوست عزیز این service mode رو چجوری میارید؟کدی میزنید یا داخل برنامه ای میرید.نقل قول:
به قول یکی از دوستان این کد و برنامه Network Signal info تقریبا هر صفحه داره معرفی میشه لطفا به صفحات قبلی مراجعه کنید..فقطم برای سامسونگ هست بقیه گوشی ها کدشون فرق میکنه.نقل قول:
من که چند صفحه قبل تست 3G هم گذاشتم :n03:نقل قول:
من خودم network signal info. دارم.ولی اینیکه اینجا بود با این دیتیل توش نیست.من الجی G3 دارم اگه کسی کد دسترسی به service mode. برای این مدلو داره لطفا اعلام کنه.
دوستان خبری از بسته های نامحدود نشده؟؟؟؟
من خیلی وقته کلا ای دی اس ال م رو جمع کردم و همه دلخوشی م به ایرانسل بود
که اونم اینجوری کرد
خیلی وقته درست و حسابی دانلود نکردم
این اگه قراره نامحدود رو برنگردونه پس به فکر یه سرویس دهنده دیگه باشم؟؟
خیر.نقل قول:
این موضوع رو خیلی پیگیری کردم ...متاسفانه نتیجه ای نداشت.
امروز از چند منطقه در قم که تحت پوشش 4G بود تست گرفتم و براتون گذاشتم :n01:محتوای مخفی: ا
سرعتش که جای خود ولی پینگ دیگه چرا ترکیده :n04:
اومدم از منطقمون تست گرفتم و با کمال تعجب تا ( پلیس ) سه خط آنتن داشتم هر چی بیشتر به کوچه مون نزدیک تر می شدم آنتن میرفت :n08:
محتوای مخفی: ا
سرعت دانلود خیلی کم بود یعنی در حد 3G بود نه 4G !!? :n15:
سلام یک سوال داشتم الان اسیاتک 10 گیگ دارم با speedtest سرعت 5و خورده ای مگابیت بهم می ده .همراه اول الان تست کردم داغونه.توی اهواز هستم.
ارزش داره برم مودم و سیمکارت برای 4G بگیرم؟
سرعتش بیشتر اوقات اینطوریه؟
این سرعت هایی که می ده نمایشی است یا واقعا توی وبگردی و دانلود دیده می شه؟
یک سوال دیگه این مودم هاش هم مثل وایمکس باید دنبال سیگنال بگردی یا همه جای خونه جواب می ده؟
دوست عزیز اینترنت گوشی و ADSL دو سرویس جدا هستند هیچ شخصی نمیاد adsl را حذف و دیتا موبایل را جایگزین کنه...نقل قول:
هر چی سرعت شما بالاتر باشه مصرف ترافیک شما هم بیشتر میشه... این سرعت ها نمایشی نیستند. توی وبگردی دیده نمیشه اما برای دانلود مشاهده میشه
مودم هاش با وایمکس فرق داره و هرجا تحت پوشش سیگنال موبایل بود شما هم میتوانید مودم استفاده کنید
ابوالفضل ایرانسل در قم کمبود پهنای باند پیدا کرده.نقل قول:
تا اونجا که من میدونم اکثر این دکل ها از یک منبع اصلی تعذیه میشن و بخاطر تعداد کابرها مشکل پهنای باندپیدا کرده
منطقه خودمون سرعت خیلی افت کرده دیروزم که ایرانسل تماس گرفت گفت بخاطر افزایش تعداد کابر هست.
این از شانس خوب من و شماست دیگه !!نقل قول:
هرجا میریم کمبود پهنای باند براش پیش میاد [emoji16]
من الان نگاه به تعرفه هاش کردم مثلا 10 گیگ رو می داد 32500 و 20 گیگ رو می داد 50000تومن.وایمکس 2 مگابیت 12 مگ ماهیانه 66000 تومن برای خوزستان تازه با سرعت دانلود 256. اسیاتک10 مگابیت با 10 گیگ ترافیک 44 هزار تومن من خطم تا 6 مگابیت هم رفته با سرعت دانلود 700 به بالا البته متغیر. من ماهی بیش از 60000 هزار تومن دارم هزینه می کنم البته اسیاتک یک مزیت دانلود شبانه داره . قیمت مودم 4G گرونه وقتی ایرانسل می خواد مودم بفروشه گرون می فروشه.من بعضی اوقات دانلود فیلم دارم و وبگردی هم می کنم می خوام ببینم می صرفه بگیرم یا نه؟
دوسته عزیز منظورت کدوم بسته نامحدود دقیقا ؟ منظورت 2تا 8 هست؟نقل قول:
دوستان من بسته 3 ماهه 6 گیگ فعال کرده بودم که اخرای خرداد تموم میشه
حالا نگاه کردم تو سایت ایرانسل که بخوام بسته بلند مدت جدید سفارش بدم تا حجم باقی موندم رو به اون یکی اضافه کنم و تمدید بشه، ولی سایت ایرانسل میگه امکان پذیر نیست.
یادمه قبلا امکان تمدید برای بسته های بلند مدت بود، نه کوتاه مدت.
حالا من باید کل حجمم رو استفاده کنم؟ استفاده نکنم میسوزه؟ امکانش هست به بسته دیگری اضافه اش کنم یا نه، در تاریخ اتمام کل حجمم از بین میره؟
حتی به کوتاه مدت یک ماهه هم نمیشه؟
برای اینکه بدونم تاریخ اتمام کی هست چه کدی بزنم؟ *555*4*1# رو قبلا میزدم نشون میداد. الان نشون نمیده
برای شما beetalk و تلگرام روی ایرانسل بدون مشکل هست؟ برا من از ساعت 5 به بعد هر دو دیگه وصل نمیشه!!:n38:
دوست خوب
سیاست ایرانسل و هیچ اوپراتوری فروش بسته نامحدود نیست ،چون در بسته نامحدود پهنای باند مشخصی را باید با حدود 10 نفر به اشتراک بگذارن که کیفیت با دانلود یکی از کاربران برای دیگر کابران پایین می آید .
بسته های ارزان هم داره که از نامحدودهای بی کیفیت adsl با پهنای باند نهایت 4 مگابیت ارزان تره :
50 گیگ سه ماهه فقط 75000 تومان یعنی متوسط ماهی 25000 تومان که گیگی 1500 تومن میشه . واقعا برای 3G و 4G که تا 30 مگابیت بر ثانیه سرعت بالا میره مفته!
بله مودم ها آنتن دهی بهتری به نسبت گوشی دارن
پیشنهاد من مودم دی لینک 932 یا تی پی لینک هست که حدود 450 تومن قیمت دارن
دوست عزیر درحال حاضر هر دو اوپراتور ایرانسل و ام سی آی فقط دارن سایت سووپ انجام می دن و تکنولوژی نسل 3 و 4 رو جایگزین نسل قبلی که فقط نسل 2 بود می کنن و هیج optimization و بهینه سازی ای برای نسل 3 و 4 در حال حاضر به روش درایو تست انجام نمی شه و به کمیت توجه میشه نه کیفیت .
و فقط تست های آر وی تی و درایو تست برای مکالمات و شبکه نسل 2 انجام می شود تا سایت ها و شبکه به KPI استاندارد برسن
هنوز تا راه اندازی عملیاتی شبکه خیلی فاصله داریم و اگر قرار باشه adsl جمع بشه باید زیرساخت شبکه اوپراتور ها بر مبنای فیبر نوری و اوپراتور فیبر نوری مثل کشورهای دیگه بشه که لازمه اون اجرای کامل شبکه FTTX در ایران است که سرمایه وحشتناکی می خواهد.
برای من اینترنت کلا پوکیده و اختلالات شدید داره. هم وبگردی هم دانلود
در تکمیل اون قسمت از جمله باید نوشت : " و تا کمتر از 0.30 مگابیت بر ثانیه هم پایین میاد . . . "نقل قول:
تست 4G همین الان:
دقیقا همین طوره اگر دکل شون یکی باشه پهنای باند بین اونا تقسیم میشه ، چون APN همه یکی است ولی ایرانسل میتونه با تعریف APN های جداگانه برای برخی مشتریان شرکتی و تجاری اونها رو در تخصیص پهنای باند هر دکل در اولویت بگذاره و از لحاظ فنی این قابلیت وجود دارد؛
اما فعلا چون برای شبکه نسل 4 سیم کارت بایستی عوض بشه مثل نسل 3 همه استفاده نمی کنن و شبکه خلوت است و شما 30-40 مگابیت پهنای باند رو می تونید بگیرید.
شما واقعا انتظار داری با سایز 512 کیلوبلیایتی, سرعت واقعی تک کانکشنت رو نشون بده و سرعت بصورت چندمگ ثبت بشه؟!:n02:نقل قول:
حداقل size رو 6 الی 12 مگ میزاشتی تا سرعت یکم بتونه اوج بگیره و ببینیم وضعیتش چطوره تا بعد در موردش قضاوت کرد
دوستان یک هفته بود منطقه مون تری جی شده ولی الان سه روزه قطع هست دلیلش چیه آیا دوباره وصل میشه اینو هم بگم 400متر جلوتر از خونمون میرم 3جی میاد
فرستاده شده از PSP3450DUOِ من با Tapatalk
الان یک بسته حرفه ای رایتل خریدم اونم hspa+ نه دی سی. واقعا وبگردیش قابل مقایسه با ایرانول (Iranool or Iran wel) نیست
کد:Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Program Files\ConEmu>ping 8.8.8.8 -t
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=156ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=127ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=135ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=119ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=129ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=125ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=144ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=121ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=131ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=115ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=124ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=124ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=123ms TTL=47
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 13, Received = 13, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 115ms, Maximum = 156ms, Average = 128ms
Control-C
^C
C:\Program Files\ConEmu>^X
برای من هم ایرانسل از دیروز ظهر تا الان داغونه هیچ سایتی رو درست حسابی باز نمیکنه.نقل قول:
در گیلان
63 درصد سایتها تجهیز و اماده بهره برداری شدند.
در رفسنجان
تجهیز سایتها به پایان رسید.
در مس سرچشمه
تجهیز دو سایت به پایان رسید.
دلند
در استانه تحولی بزرگ
سلمانشهر چه زمانی 4G میشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
در کبودر اهنگ و ملایر و نهاوند
تجهیز سابتها به پاپان رسید.
در حال تست هستیم. به زودی وصل میکنیم.نقل قول:
طبس