اینم میشه لطفا جواب بدین ؟ امیدو به همین فشفشه بود اگه نتونم بگیرم دوباره همون اش و همون کاسهنقل قول:
پیشنهادتون برای سرویس های جدید چیه ؟
Printable View
اینم میشه لطفا جواب بدین ؟ امیدو به همین فشفشه بود اگه نتونم بگیرم دوباره همون اش و همون کاسهنقل قول:
پیشنهادتون برای سرویس های جدید چیه ؟
چرا اگه حجم اصلی سرویستم صفر شده باشه میتونی جدید بخرینقل قول:
متاسفانه مشکل اصلی الان اینه تنوع گذشته رو حذف کردن و 3 تا بدرد نخور که دو تاش واقعا به دردنخور هستن گذاشتن !
من هنوز فشفشه ام تموم نشده که قسمت فشفشه های پنلم باز بشه...نقل قول:
این 50 گیک 30 روزه رو میشه هر ماه خرید!؟ مثل اون 40 گیگ 30 روزه نیست!؟
سلام چرا قسمت خرید ترافیک عادی رو به صورت پویا نمیزارن این ظلمه در حق مشتری من اگه مثلا بخوام 6 گیگ حجم عادی بخرم با این گزینه ها روبرو میشم (بدون مالیات). که در واقع باید 15600 پول بدم اگه به صورت پویا بود .
3*2*3000=18000 دوتا 3گیگ
3*3000/+2*2200/+1*3000=16400 یه 5گیگ یه 1گیگ
3*3000/+3*2200=15600 عادی
دوستانی که از سرویس 1 مگ یا بیشتر یا کمتر استفاده میکنید یه لطفی میکنید بگید موقع دیدن ویدیو از آپارات یا اینستاگرام سرعت لحظه ای تون چنده؟!
برای من صفحات رو با سرعت خوبی باز میکنه....(بعضی اوقات با 420 هم پیج باز میکنه)ولی موقع دیدن استریم ها از 120 بالاتر که نمیاد هیچ بعضی اوقات 0 میشه بعضی اوقات 30 میشه بعضی اوقات 60...علت چیه...!؟زنگ بزنم پشتیبانی!؟
اینا مردمو خر فرض کردن
قیمت سرویس ها که همونه هنوز:n08::n08::n08::n08:
دوستان توجه داشته باشید
تازه تغییرات اتفاق افتاده ممکنه عجله داشته باشند و در اینده بسته های متفاوت ارائه کننن
فشفشه 5 روزه و 15 روزه را حذف کردندنقل قول:
بستههای ویژه هم که فقط طرح یکسالهاش را اعلام کردند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
هایوب انگار خواب بوده! در صورتی که قرار بوده طرح کاهش قیمت اینترنت ار جمعه یک مرداد اجرایی بشه نه اینکه الان که یکشنه شب هست هنوز طرح "سرویس حجمی" و "سرویس غیر حجمی" شان را در سایتشان (لینک بالا) میزنه کارشناسان مشغول کارند!
شاتل هم زده در حال بروزرسانی از صبح تا حالا معلوم نیست می خوان چی کار بکنننقل قول:
از وقتی تغییرات رو اعمال کردند توی کروم میری سربرگ بانک مجازی قسمت ها کدها نیست :|
با فایرفاکس میاد
کش هم پاک کردم فایده نداشت :|
این بسته ها تو مراکز منتخب ارائه میشه و تو مرکز مخابراتی ما این بسته ها فعال نیستنقل قول:
دوبار از بانک مجازی فشفشه فعال کردم اولا حجم کمتر میده چند صد مگ میخوره از روز اول اینطوری بود هر دو فشفشه چک کردم دوما قبلا وقتی فشفشه تموم میشد مودم قطع میکرد تا متوجه بشیم از حجم اصلی نمیره اما الان بدون قطع کردن از حجم اصلی کم کرد خیلی زرنگن ، اینم از فشفشه های جدیدشون !
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
دوستان به نظرتون های وب فشفشه های قبلی رو برمیگردونه ؟
همه دارن تو صفحشون تو اینستاگرام اعتراض میکنن مخصوصا برای حذف فشفشه 5 روزه و 15 روزه
متاسفانه هزینه اینجوری خیلی بیشتر میشه مثلا برای من تا حالا میشد ماهی 36 الان میشه ماهی حدود 46 !
تنها جوابی هم که پشتیبانی میده اینه فشفشه های محبوب رو گذاشتیم و بقیه رو حذف کردیم ، و اینکه متنوع تر شده !
تنوع رو خودتون ببینین !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال اینجاس از اینجا کجا بریم ؟!!:n19:نقل قول:
نمردیم معنی ارزون شدن فهمیدیم ! :n08:
دوستان لطفا قسمت انتقاد و پیشنهاد سایت نظر خودشون رو بگن شاید برشون گردونن!
نقل قول:
من که روی شاتلم . برای دانلود های خودمم یک بسته شاتل لند گرفتم 10 هزار تومان یک ماهه که تا 1000 گیگ میشه ازش استفاده کرد :n19:
شاتلند خوبه ولی خانواده که نمیخوان دانلود کنن ! :n13:نقل قول:
بیشتر مصرفشون اینستا و تلگرمه :n06:
جایی که نیست بریمنقل قول:
یا باید اول ماه یه فشفشه 50 گیگ بگیریم یا در طول ماه 3-4 تا 10 گیگ !
در کل هزینمون بیشتر میشه :n03:
منم اییدوارم با توجه به انتقاد ها برش گردونن
40 - 50 گیگ 2 2.5 برابر مصرفم تو ماهه !نقل قول:
یه فشفشه 50 گیگ بخرم :n13:رمز مودم بردارم در همسایه فیضی ببرن :n02:
دقیقا منم مصرفم مثل شماست - بین 15 تا 20 گیگ در ماه هستنقل قول:
ما که ذاتا الان ماهی 46 تومن میدیم میریم یدونه ازین سرویس 1 ساله شاتل یا پارس آنلاین میخریم 12.000 تومن بعدش 20 گیگ رو میخریم 42000 تومن ماهیانهنقل قول:
کیفیتش هم بهتره دیگه اینجارو میخوایم چیکار
نظرتون چیه؟
پیشنهاد عالیه اینقل قول:
حیف که شاتل پورت خالی گیر نمیاد هروقت زنگ میزنم میگن تا 10 روز دیگه اضافه می کنیم!
بسلامتی های وب هم تعرفه هارو عوض کرد خراب کرد
دو روز پیش عوض کرده بودنقل قول:
تا دیشب که زده بود همکاران مشغول کارند چه جوری 2 روز پیش عوض کرده بود؟!! اونیکه شما میگی حجم اضافی و فشفشه بود الان کلا تعرفه هارو عوض کردهنقل قول:
این سرویس غیر حجمی یعنی چی دقیقا؟ نا محدود خودمونه؟ اونوقت چرا نوشته تموم بشه هر گیگش ۱۵۰۰ تومنه؟
شبانه هم که پر...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
این دیگه چیه !!!!؟نقل قول:
سرویس های زیر 1 مگ کجا رفتن !؟
شبانه رایگان چی شد !؟ حذف شده ؟ اگه حذف کرده که 100 درصد تخلیه میکنم
قیمتش هم که گرون تر کرده !!!!!
گرونن آخه 34 گیگ 60 تومنه اونم سرعت 4 مگ درحالیکه فشفشه 50 گیگ 1 ماهه 46 تومنه چی فکر کردن پیش خودشوننقل قول:
درسته آخه این لینکی که شما دادی صفحه ترافیک اضافه برام باز شد بغلش روی تب زدم دیدم.نقل قول:
حالا در مورد تغییر خیلی های وب همه چیو خلاصه کرده چه فشفشه چه سرویس اصلا دیگه خبری از سرعت های مختلف هم نیست فقط تنها نکته مثبت اینکه زده 16 مگ البته باز های وب هرچی باشه از آسیادزد بهتره نه تنها سرویس هاشو تغییر نداده بلکه توی ترافیک اضافه هم خیلی فریبکارانه عمل کرده
مثلا نامحدوده ولی چون مثل شرکت های دیگه براش محدودیت گذاشتن اسمش خیلی ضایع میشد بزارن نامحدود گذاشتن غیر حجمینقل قول:
کجا خوبه !!!؟ اگه شبانه رو حذف کرده باشه که دیگه به درد نمیخوره - خیلی ها سرویس زیر 1 مگ میگرفتن فقط به خاطر شبانهنقل قول:
نه دوست عزیز بقیه شرکتا هم مجبورن همین کارو بکنن و فقط برای های وب نیست طبق اون مصوبه ی نمی دونم چند و خوردی[emoji20]نقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
درسته آسیاتک تغییر نداده به هرحال 2 3 روز دیگه تغیر میده ولی بازم هرچی باشه کیفیت شبکه اش از های وب بهتره لود صفحات و پینگ تو های وب افتضاحه افتضاح یدونه فشفشه خوب بود از لحاظ مصرف حجمی که اونم خرابش کردننقل قول:
های وب همین الانش که حداکثر سرعت 8 مگ ارائه میده کمبود شدید پهنای باند داره (با مقایسه کیفیت نت ساعت 10 صبح (کیفیت عالی) با 10 شب (کیفیت افتضاح) و افت شدید سرعت و حتی قطعی مکرر تو ساعات و روزهای اوج مصرف این امر کاملا مشخصه) 1 هفته هم هست که این کندی و قطعی ها خیلی بیشتر از قبل شده حالا نمیدونم با چه رویی اومده میخواد ADSL با سرعت 16 مگ و 4g با سرعت 50 مگ ارائه بده!!!! (فک کنم اون موقع روزی 20 ساعت قطعی داشته باشه :n08:)نقل قول:
وااااات؟؟؟؟؟؟
سرویس رو کلا حذفید !!!!
فقط 16 مگ ؟!؟!
شبانه پر !!!!!
فشفشه ام تموم شه تخلیه میکنم
جشنواره شاتل هنوز هست؟
دوستان تو پنل سرویس ها مثل قدیم ( 128 تا 8 مگ ) با همون قیمتای قدیم هستشون
ولی سابت اصن کلا تعرفه ها عوض شده !
نمیدونم جریان چطوره . :n13:
های وب اون تعداد مشتری که به خاطر فشفشه و ساعت رایگان مونده بودن رو هم داره پَر میده
اونا رو هم درست میکنن :-|نقل قول:
دوستان قصد دارن کجا برن؟
واقعا شبانه رو حذف کردن !؟ هنوز باورم نمیشه :n02:نقل قول:
واقعا نمیدونم چه غلطی باید کنم
اصلا جایی هست هنوز شبانه رایگان داشته باشه !؟ اسیا تک ؟ یا اونم میخواد برداره ؟
اگه شبانه رایگان رو برداره منم کوچ میکنم
این طرح صبانت رو ببینید . نظرتون چیه ؟
اسیاتک + شاتل ( که محدود ) میکنهنقل قول:
صبانت هم که مرکزمون سرویس نمیده بین شاتل و اسیاتک و پارس و مخابرات فک کنم منطقی باشه برم شاتل
شاتل چند وقته خیلی خوب شدهنقل قول:
هم سرعت 16 مگ میده
هم کیفیت و پینگ عالی داره
هم پروفایل گیم رو داره
هم جشنواره فروش یکساله با قیمت مناسب و شبانه رایگان داره
هم شاتل لند
هم قابلیت تفکیک ترافیک داخلی و بین الملل (و در نتیجه تفکیک قیمت) داره
هم اینکه چند وقت یک بار جشنواره فروش بسته های 10 گیگ و 50 گیگ میذاره که این بسته ها رو با 50 درصد تخفیف ارائه میده
فقط حیف که مشکل نبود پورت خالی داره و من باید حسرت بخورم
صبانت هم که تو شهر ما خدمات نداره
پارس آنلاین هم متاسفانه با وجود کیفیت عالی که همه ازش تعریف میکنن آپشن خاصی نداره و هزینه خیلی بالا میره
شما اگه شرکت بهتری سراغ دارید بگید