نقل قول:
ما که مودم نگرفتیم 26گیگ هدیه گرفتیم 86 گیگ یکساله. من از وقتی که سیستم اکانتینگ 217.219.70.20:8080/http://scpluto بود از مخابرات دارم :n05:
اول نامحدود 512 - بعدا بعثت - بعد نقره ای نوروزی - بعد نقره ای+شبانه - الانم 2مگ کمپین.
Printable View
نقل قول:
ما که مودم نگرفتیم 26گیگ هدیه گرفتیم 86 گیگ یکساله. من از وقتی که سیستم اکانتینگ 217.219.70.20:8080/http://scpluto بود از مخابرات دارم :n05:
اول نامحدود 512 - بعدا بعثت - بعد نقره ای نوروزی - بعد نقره ای+شبانه - الانم 2مگ کمپین.
نقل قول:
کسی داد نزد خوشگلم:n06:
آره بابا قبل عید که من 2 مگ داشتم خیلی خوب بود واقعا کیفیت عالی سرعت بالا پینگ پایین الان دقیقا بر عکس شدن! پینگ وحشتناک قعطی زیاد سرعت پایینتر اومده وووو دیگه بیشتر از این یوزر بگیرن باید بریم کارت دیال آپ بگیریم:n28:نقل قول:
سلام من می خوام کمپین تابستانه بگیرم فکر کنم طرح ۲مگ و۳گیگ ۱۴۰۰۰ هزار تومان رو زیاد گرفتن مردم آیا الان که این طرح فروشش زیاد بوده قطعی و کم شدن سرعت زیاد یا نه فرقی نمی کنه.به نظر شما من کدومش رو بگیرم؟؟؟
مشکل طرح نیس هر طرحی میگیری باید مشکلاتو به جون بخری مشکل سره مشترک زیاده و ساپورت افتضاح مخابراتنقل قول:
یه بدی داره این طرح که 1 ساله هست یعنی اگه بدتر از اینم بشه دستت به هیچ جا بند نیس یا باید بسوزی و بسازی یا ضرر کنی جمعش کنی!
Sent from my C6903 using Tapatalk
قیمتش تقریبا مناسبه ولی باید بقیه موارد مثل افت شدید سرعت در ساعات رایگان و قطعی مداوم رو هم درنظر بگیرینقل قول:
خونه ما با این که به مرکز مخابرات خیلی نزدیکه ولی تعجبم که چرا سرعتم در شبانه از 200 کم کم میاید رو 20:n03:
پینگ رو چی میگی یه بار رو 200ه یه بار 400 من که از اخر نفهمیدم دلیلش چیه موضوع ای پی های مختلف هم رد شد!!
این قدر نترس که کسی بیاد. اینا شب تا صبح تو رادیو تلویزیون و تو خیابون و اینا تبلیغ میکنن اگر کسی بخواد میاد با اون تبلیغات شما هم جلوشون رو نمیتونی بگیری:n02: اگه قرار باشه با اومدن نهایتن 100 نفر از این تاپیک کیفیتش افت پیدا کنه بزار بکنه :n06:نقل قول:
دوستان مخابرات طرح 10 مگ با شبانه داره که بشه یکماهه قرارداد بست؟اگر داره سرعت شبانش چقدره؟من منظورم این کمپینگ تجاری هستش.جریانش چیه؟
والا تا اینا می خوان یه نت مث ادم بدن ، پدر مودم هامون در میاد بس که خاموش روشن و ریست اش می کنیم !نقل قول:
من حتی سایت داخلی هم واسم باز نمی کرد تنها سایت ، فقط سامانه adsl بودکه شب پنج شنبه بازمیشد ! که هر بار رفرش زدن و ورود هم مگ مینداخت اما دریغ از یک سایت دیگه که بازشه !
حالا کسی خبر نداره واقعا این هاچه کا می کنن که قطع میشه ؟؟؟؟؟
دیگه رسما از دیال آپ هم داغون تر شدیم /
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
بعد آقایون میرن تو صفــــ نماز جماعت هم وایمیستن . ( مسئولین مخابرات )
پ ن : حرومت باشه مخابرات .
عرض 25 ثانیه 104 مگابایت از حجمم رفت :|
آره دیشب نت افتضاح بود....
دوستان کسی در جریان طرح 10 مگ مخابرات با شبانه رایگان نیست که شرایطش و سرعتش چطوریه؟نقل قول:
10 مگ شبانه نداره وگرنه من خودم الان 10 مگ رو خریده بودم:n03:
بچه ها میشه کاری کرد سرعت وب گردی با مرور گر رو کاهش بدیم؟؟؟؟ می خوام یک کاری کنم که صفحات با مرور گر دیر لود بشن در داخل روز نیاز فوری ضروری هست راه حل ؟؟؟؟ مرسی
مرکز مخابراتی فرشچی گوه ترین مرکز مخابراتی در خاورمیانه و حوزه دریای کاراییب
پینگ زیر 700-800 نمیاد
پینگ اینجا بدک نیست:n01:
کدوم مرکز ؟
بانقل قول:
4.2.2.4
میتونی بگیری بذاری
نقل قول:
نیشابور :n05:
اپرا فک کنم همچین قابلیتی داشت.نقل قول:
با برنامه های کنترل ترافیک فک کنم بتونی کلا رو سیستمت محدودیت درس کنی . شایدم بتونی برای برنامه خاص (مثل مرورگر ) محدودیت درس کنی.
بنظرم تستشون کنید ببینید چیجوری .
بچه ها کسی یادش هست اولین باری که مخابرات قابلیت محدود کردن مک ادرس مودم رو گذاشت چه تاریخی بود ؟؟
کسی یادش هست اولین باری که مخابرات قابلیت محدود کردن مک ادرس مودم رو گذاشت چه تاریخی بود ؟؟
بدون شک ، نزدیک 10 روز هست که پینگ زیر 400 ندیدم.نقل قول:
من قبلا از سرویس شاتل استفاده می کردم به علت تغییر مکان به منطقه کوثر الان خطم PCM شده و شاتل سرویس نمیده می خواستم سئوال کنم از مخابرات اینترنت بگیرم یا برم سمت مبین نت ؟ کدوم طرح مخابرات از همه بهتره؟
اگه میخوای خط از pcm دربیاد باید یک سال مشترک مخابرات باشی.نقل قول:
سلام من بیش از یک ساله مشترم مخابراتم.دقیقا چی کار باید کنم؟نقل قول:
در تمام ساعات شبانه روز با آخرین سرعت دانلود کنید....
فقط با استفاده از سرویس سایت شبانه......
نقل قول:
تبديل اينترانت به اينترنت.
وقتي سايتهاي خارجي باز نميشن به به سرويس شبانه وصل بشين مثل هلو براتون تمام سايتها باز ميشه;). (با پينگ عالي)
افزايش چشمگير سرعت دانلود و وبگردي مخصوصا براي كاربران شاتل.
دوستان من توی کمپین تابستانه و تجاری سرویس 10 مگ دیدم که چند تا از دوستان میگفتند شبانه هم داره.کسی در جریانش هست؟
بلی دانلود شبانه هم دارهنقل قول:
واقعا سرویس خوبیه اینم دو تا تست یکی با سرویس شبانه یکی بدون سرویس شبانهنقل قول:
من الان با 2020 صحبت کردم.میگه ما فقط 10 مگ سه ماهه داریم اونم بدون شبانه.و گفت هنوز از طرحهای کمپین تجاری و تعرفه هاشون خبر نداریم!!!!حالا کسی هست در اینباره تحقیقات مبسوطی کرده باشه؟:n02:نقل قول:
البته برا من استفاده از این سرویس در طرح نقره ای چه در بازه زمانی رایگان و چه در افزایش سرعت دانلود از سرور خارجی هیچ تاثیری نداشت:n23:نقل قول:
برا من تو سرور خارجی خیلی خوبه و پینگ رو هم مخصوصااز خارج خیلی خوب میکنه.ولی تو سرور داخل اصلا تاثیر ندارهنقل قول:
منم همون اول که این سرویس اومد تست کردم تاثیر آنچنانی نداره.....لیچر بهترهنقل قول:
ولی نمدونم برا من یکی خیلی خوب بود نمیدونم چی بگم تستهای بالا رو میبینی که کلا دو دقیقه فرق دارن ولی سرعتم با این سرویس خیلی خوب شده.نقل قول: