پارس آنلاين من تهران (مركز مفتح) دارم معلويه كه ! ولي رشت انديشه 128 دارم با سرعت دانلود 200 كه الان دو سه روزيه 120 شدهنقل قول:
Printable View
پارس آنلاين من تهران (مركز مفتح) دارم معلويه كه ! ولي رشت انديشه 128 دارم با سرعت دانلود 200 كه الان دو سه روزيه 120 شدهنقل قول:
سلام . .
عزیزان . . من سرویس اکو 128 رو توی شاهرود گرفتم . . سرعت دانلودم از روی 16 بیشتر نمیره . .
یکی از فامیلامون هم اکو 128 گرفته . . او سرعتش 64 پایینتر نمیاد . . .
چه جوری . . ؟ رفتم شاتل میگند به شماره هایی که اولش 2 سرویس تبلیغاتی میدیدم . . یعنی 128 میشه 512 . .
برای چی اینکا رو کردند . . ؟
سلام
براي تغيير سرويس تو كنترل پنل سايت شاتل فقط ميشه به آرت 1 تا 8 تغيير داد حالا اگر بخو اهيم كه از اكو 128 به اكو 512 يا از
آرت به اكو ياart home تغيير سرويس بديم چه كار بايد كرد ؟
سلامنقل قول:
باید 1 تماس با نمایندگی بگیری یا حضوری مراجعه کنی:46:
خوب خودش که گفته برای تبلیغ به پیش شماره هایی 2 128 را روی 512 میبندن!نقل قول:
البته برای ما هم یه چند ماهی 128 شده بود 512 ولی دیروز دوباره برگردون روی همون 128 خودمان احتما" مثل اصفهان برای شیراز هم بعد 10 روز دوباره میکنن 512.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه های شاتل نسبت به مراکز ارائه دهنده ADSL دیگر خیلی بالا است ، من قریب به 1 سال از شاتل استفاده کردم اما بعد از نقل مکان به جای دیگر تصمیم گرفتم از ISP دیگری استفاده کنم که متاسفانه متوجه شدم در این مرکز مخابراتی فقط شاتل پورت خالی دارد که باز از شاتل گرفتم و منتظرم خط را رانژه کنند ...
الان دو سه روزه وقتی به اینترنت وصل هستم مودم انگار داره برای خودش دانلود میکنه نمیدونم چریان چیه.همین باعث شده سرعت باز کردن صفحات خیلی پایین بیاد.لطفا کمک کنید.
ديگه همه دارن دست به دست هم ميدن تا به آغاز پايان شاتل نزديك بشيم انشاالله :42:
اينترنت وايمكس كه تبليغ هاش شروع شده و به نظر ميرسه قيمت هاي خوبي داشته باشه ايرانسل يكي از برنده هاي مزايده تبليغات گسترده اش رو شروع كرده. هم تبليغات تلويزيوني هم كنار زمين فوتبال.
مخابرات هم كه به زودي خودش ADSL ارائه ميده (فكر كنم با همون قيمت هايي كه براي ISP ها چند وقت پيش مشخص كرده بود. مثلاً 128 نامحدود 7 تومن يا 512 نامحدود 20 تومن).
پس خدا كنه زودتر از شر اين شاتل بي مصرف راحت بشيم. آريا رسانه تدبير جون هاي آخرت رو بده... :26:
بزنم به تخته یکی دو روزه که سرعت شاتل واسم خوب شده....
منم این مشکلو داشتم. البته مربوط به ویندوزم بود. چون ارجینال نبود و منم سریال معتبر وارد نکرده بودم. اجازه آپدیت هم داده بودم. اونم بعد از اینکه اپدیت شد چون نسخه اصلی نبود شروع کرد به اذیت کردن. مرتبا واسه خودش دانلود میکرد. سرعتمم اومده بود خیلی پایین.نقل قول:
ویندوز عوض کردم درست شد.
در ضمن با dumeter چک کن ببین واقعا داره دانلود میکنه یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جدا واسه اینه؟
ایییییییی
من کلی انتی ویروس نسب کردم گفتم حتما تروجانی چیزی هست
پس بخاطر این اشتباهم بود که ویندوز واس خودش دانلود میکنه
راستی یه سوال من اگه اکو ۲۵۶ بگیرم سرعت دانلود چند میشه؟
اکو 256 باید سرعتش حدود 32 باشه!نقل قول:
پس همون ۱۲۸ رو دوباره ۳ ماه شارژ کنم بهتره سرعتش رو ۶۵ بیده
من 256 دارمنقل قول:
سرعتم 240 هست عزیز:46::13:
سیامک جان به قول معروف i hope so ولی این هایی که گفتی هم یادت باشه تو همین مملکت و تو همین 4 چوب هستننقل قول:
پس باید گفت خدا رحم کنه ! :31:
اره...نقل قول:
برای شما 2مگ بستن!نقل قول:
مشهد هستی دیگه!
یکی از دوست های منم ارت هوم 64 داشت سرعتش 240 بود!
دوستان از ترافیک شما هم زیادی کم میکنه؟؟؟؟
نه از ترافیک ما کم زیاد میکنه!:31::27:نقل قول:
فکر کنم شما مقدار Recive کانکشن را با مقدار " مصرف" که توی کنترل پنل نوشته مقایسه میکنی یا با مقدار دریافت..
مقدار مصرف=ارسال+ دریافت
eco 512 = dial up
شاتل داره گند میزنه :31:
دیگه از این ماه شاتل فرت
ابروی ۵۱۲ رو بردی دیگه دیشب که اصلا برا من قطع شد اصلا هیچ کاری نمیتونستم انجام بدم ولی امشب سرعتش ۶۰ شد دوباره
هیچ صنفی هم وجود نداره که شکایت کنیم
واقعا قراره مخابرات ADSL بده اونم با ترافیک نامحدود :18: قـــم هم میشه ؟؟؟؟ اگه زنگ بزنم مخابرات بپرسم جوابمو میدن ؟؟؟؟
سلام . من از اول تابستون 128 گرفته بودم و چون عجله داشتم گفتن با تلفن زنگ بزن بهت میگیم خودت تنظیم کن .
یه صفحه برای تنظیم شاتل اومد بعد گفتن سرعت دانلود رو بزن 192 . منم بلد نبودم ( وگرنه بیشتر میزدم )
حالا می خوام اشتراکم رو ارتقا بدم . بعد ارتقا همون صفحه باز میاد ؟! یا از مرکز تنظیم میکنن . اگر همون صفحه میاد دیگه پول اضافی ندم :D
مودم یا روتر اون اطلاعات رو از روی دیتابیس های شاتل میخونه و شما نمیتونید دستکاریش کنید!!!نمیدونم شما چطوری خودتون اون رو تنظیم کردید:13:نقل قول:
من هم قبلا خودم تنظیم کردم همچین چیزی تاحالا ندیدم:41:
نه دیگه اون صفحه فقط برای اولین بار میاد...دیگه نمیادنقل قول:
نقل قول:
ولی دوست من این دلیل نمیشه امکان داره سروری که دارین ازش دانلود می کنین دچار مشکل باشه همیشه همه چیز به isp که مربوط نمیشه به نظر من همون لحظه اگه می تونستید با Speed test یه تست می کردین تا نتیجه واقعی تری داشته باشین :10::11:
از چه سروری داری دانلود میکنی؟نقل قول:
سلام .
تو محدوده ی ما که مخابرات دیالمه هست (ییش شماره ی 3313 ) متاسفانه فقط شاتل سرویس میده و انتخاب دیگه ای نیست . حالا چنتا سئوال ؟
1- شاتل چه مودمی به کاربرش میده (59 تومنیه)؟ آیا میزاره که خودمون مودم بگیریم و اونا بیام نصبش کنن و راش بندازن یا فقط از مودمای خودش یشتیبانی میکنه ؟
2- سرویس های Art Home , Art 1 و Eco 128 چند کیلو/ثانیه دانلود میکنن بطور متوسط ؟چون من بین این ها گیر کردم که کدوم رو بگیرم؟
3- از این منطقه ی مخابراتی دیالمه کسی هست از شاتل سرویس گرفته باشه ؟ کیفیت خدماتش چطوریاس ؟
4- و اینکه اگه من امروز فرم درخواستی که تو سایتشون هست رو یر کنم بطور متوسط چقدر طول میکشه که من بتونم از اینترنتش استفاده کنم ؟
5- تاریخی که اینترنتمون وصل میشه شروع محاسبه ی 1 ماه استفادمون هست . یعنی اگه مثلا اینترنت ما 16 ماه وصل بشه تا 16 ماه بعد میتونی استفاده کنی و برا بعدش باید تمدیدش کنی یا طور دیگه ای هست ؟
ممنون
عجله نكن سراسر كشور هست. 100 هزار پورت آماده كرده تجهيزاتش رو داره نصب ميكنه تا 2 ماه آينده ولي چيزي در مورد تعرفه ها و محدود و نامحدود مشخص نيست.نقل قول:
سلام . .نقل قول:
و اینکه اگه من امروز فرم درخواستی که تو سایتشون هست رو یر کنم بطور متوسط چقدر طول میکشه که من بتونم از اینترنتش استفاده کنم ؟
من حضوری رفتم . . البته شهرستان . . 2 روزه وصل شد . .
بله .. همون روزی که وصل بشه . . شروع 1 ماهه . . چه شما استفاده کنی . . چه نکنی . .نقل قول:
تاریخی که اینترنتمون وصل میشه شروع محاسبه ی 1 ماه استفادمون هست
موفق باشید .
1- شاتل با asus am 602 خیلی راحت هست یعنی این مارک مودم کلا همه شرکت ها باهاش کار می کنن اگه خواستی بخر خودشونم وظیفه دارن بیان برات نصب کنن و میان ( البته اصلا نصبش هیچ کاری نداره خودتم می تونی)نقل قول:
2- َARt Home سرعتش 9 ست ECO128 سرعتش تو منطقه مخابراتی ما حدود 55 ART 1 هم نداشتم نمی دونم
3- برای این سوالت جوای ندارم
4- بسته به شانست از 1 هفته تا شایدم 10 روز البته اگه مشکل خالی بودن پرت نداشته باشن تو مرکز شما
5- دقیقا همین طور که گفتی هست
:11::11::10::10::11::11:
نوشته دیگه ECO 512:11:نقل قول:
شرمنده این جواب برای یه پست دیگه بوده از مدیران می خوام این پست رو حذف کنن
منظورش سرور سایتی که ازش دان میکنی بود.:31:
بذارید این وایمکس ایرانسل بیاد ببینیم شاتل چه غلطی میکنه.....
سرعتش تا چقدر میتونه باشهنقل قول:
تو ایران که فکر کنم یا سرعت نداره یا گرونه یا محدودیت داره
یه چز خوب نمیذارن باشه
ممنون از یاسختون رفقا .نقل قول:
1- یعنی خود شاتل هم همین مودم ایسوس رو به کاربراش میده دیگه ؟ قیمتش تو بازار چنده که خودمون بخریم ؟ اگه نصبش کاری نداشته باشه و خودمون انجام بدیم یعنی دیگه کسی برای راه اندازیش لازم نیس بیاد که بخوایم 15 چوق ییاده شیم ؟
2- یس با این سرعتی که Art Home داره بیخیالش میشیم و میمونه 2 تا سرویس Art 1 و Eco 128 . تو سایت خود شاتل که زده سرعت آیلود و دانلود آرت 1 تا 128 هست با 12 گیگ ترافیک ماهیانه . از یه نظر ترافیک آرت 1 خیلی به کارم میاد چوت دانلود شبانه با اکو 128 برام خیلی سخته . اگه بخوام روزانه دانلود کنم هم که ترافیک 3 گیگش اصلا نصف ماهم جوابمو نمیده . ییشنهاد شما کدوم هست ؟
کلا میشه تفاوت سرعت این 2 تا سرویس رو بگید ؟ اصلا فرقی دارن یا جفتشون 128 هستن ؟
3- تا 2 هفتشم مشکلی نیس . ولی اگه مشکل خالی نبودن یورت ییش بیاد یعنی چیکار باید بکنیم و چقد طول میکشه :9:
4- یه بچه محل دیالمه ای نیس اینجا خودشو به ما نشون بده :3:
ممنون از لطف همگی :10:
من پیشنهاد میکنم الان اصلا سراغ شاتل نرو که وضعش خرابه . من آرت 1 دارم سرعتش در عرض دو روز از 21 کیلوبایت رسیده 14 کیلوبایت و همینطور داره کم میشه ، یعنی 16 عادی رو هم نداره ، سرعت اکو 128 هم مثل آرت شده ، خیلی ها نتونستند تو این چند روزه حتی 50 مگابایت هم شب دانلود کنند ، به نظرم برو صبانت یا هر شرکت دیگری ، چون اگر با این شرکت قرارداد ببندی پشیمان میشینقل قول:
ازبازار بگیری همین قیمت تقربا باید بشه.من مودممو خودم گرفتم.ازش راضی هستم.35 هزار تومان شد.نقل قول:
در مورد نصب هم 15 تومان ازت میگیرن می خوای خودت نصب کنی یا نکنی.(البته اینو مطمئن نیستم)
داداش متاسفانه شرکت دیگه ای به منطقه ی مخابراتی من سرویس نمیده و تنها گزینه ای که دارم شاتل هست . تازه باید همونم دعا کنم یورت خالی داشته باشن :41:نقل قول:
راستی برانکه بفهمم یورت خالی دارن یا نه چیکار باید بکنم ؟ با کجا تماس بگیرم ؟
ممنون میشم جواب ایناروهم بدید :
نقل قول:
1- یعنی خود شاتل هم همین مودم ایسوس رو به کاربراش میده دیگه ؟ قیمتش تو بازار چنده که خودمون بخریم ؟ اگه نصبش کاری نداشته باشه و خودمون انجام بدیم یعنی دیگه کسی برای راه اندازیش لازم نیس بیاد که بخوایم 15 چوق ییاده شیم ؟
2- یس با این سرعتی که Art Home داره بیخیالش میشیم و میمونه 2 تا سرویس Art 1 و Eco 128 . تو سایت خود شاتل که زده سرعت آیلود و دانلود آرت 1 تا 128 هست با 12 گیگ ترافیک ماهیانه . از یه نظر ترافیک آرت 1 خیلی به کارم میاد چوت دانلود شبانه با اکو 128 برام خیلی سخته . اگه بخوام روزانه دانلود کنم هم که ترافیک 3 گیگش اصلا نصف ماهم جوابمو نمیده . ییشنهاد شما کدوم هست ؟
کلا میشه تفاوت سرعت این 2 تا سرویس رو بگید ؟ اصلا فرقی دارن یا جفتشون 128 هستن ؟
3- تا 2 هفتشم مشکلی نیس . ولی اگه مشکل خالی نبودن یورت ییش بیاد یعنی چیکار باید بکنیم و چقد طول میکشه :9:
4- یه بچه محل دیالمه ای نیس اینجا خودشو به ما نشون بده :3:
مرسی
سرویس رو از 512 کردیم 128 ولی سرعت دانلود هنوز 512 هست و روی 64 دانلود میکنم :31: دو سه روز اول گفت شاید همین چند روز اول اینطوریه ولی مثل اینکه یادشون رفته پهنای باند رو کم کنن :31: پول 128 دادیم آش 512 میخوریم :31: از مزایای شاتل میشه زین بعد به این مورد هم اشاره کرد :31:
الان وضعیت شاتل اینجور شده یک شب 1 گیگ رو راحت دانلود می کنی ولی یک شب دیگه 100 مگابایت رو به زور دانلود میکنی !