lمیشه بگید این NAT کجاست؟نقل قول:
هم چنین ادرس مودم؟
Printable View
lمیشه بگید این NAT کجاست؟نقل قول:
هم چنین ادرس مودم؟
بسته به مدل مودمتون متفاوت هست.نقل قول:
در مودم در هنگام تنظيم كردن اون قسمتي هست به نام Default Route و اين بايستي تيك مورد نظر رو داشته باشه.
يه نگاهي به اون بندازيد مطمئناً پيدا خواهيد كرد.
شاد باشيد:40:
سلام دوستان
من یه مودم asus am602 دارم که وایرلس نیست و همچنین یه اکسس پوینت linksys wrt320n دارم...
میخواستم ببینم میتونم با این 2تا اینترنت وایرلس رو تو خونه داشته باشم؟
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
سلام.نقل قول:
اکسس پوینت رو بزن به پورت لن مودم. DHCP مودم رو روشن کن و اکسس پوینت رو بزن به برق.
حالا هر کی بطور وایرلس به اکسس پوینت وصل شه، انگار یه کابل زده به خود مودم.
سلام دوست مننقل قول:
این کارو کردم اما باز نتیجه ای حاصل نشد...تنظیمات مودم هم PPPoE هست
نمیدونم چیکار کنم!
2 روش براي پياده سازي اين موضوع وجود داره:نقل قول:
ابتدا اينكه مودمتون رو به صورت Bridge در بياريد و كانشكن رو درون اكسس پوينتتون بسازيد
دومين راه اينكه درون اكسس پوينت براي قسمت WAN يك IP Static ست كنيد.
در روش اول خيلي ساده هست.
ابتدا مودمتون رو به حالت Bridge در بياوريد.
درون تنظيمات WAN اكسس پوينت كانكشن PPPOE رو انتخاب كنيد.
حال نام كاربري و كلمه عبور دريافت شده از شركت ارائه دهنده سرويس رو وارد كنيد.
اما روش دوم
ابتدا مودمتون رو به حالت PPPOE تنظيم كنيد.
در درون اكسس پوينت و در قسمت WAN گزينه IP Static رو انتخاب كنيد.
آدرس IP روبرو 192.168.1.2 را وارد كنيد.
در قسمت Subnet Mask هم مقدار 255.255.255.0 را وارد كنيد.
در قسمت Default Gateway هم مقدار 192.168.1.1 را وارد كنيد.
(البته اين رنج IP به شرطي درست است كه تغييري در پيش فرض مودم به وجود آورده نشده باشد)
كار تمام است. حال كاربرانتون از طريق وايرلس به اينترنت دسترسي خواهند داشت.
این برای چی هستش ؟
اگه روشنش بکنیم ایا تاثیری داره ؟ روی چه گزینه ای بذاریم . ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DUPLICATED - DELETE ASAP
QoS یا Quality of Service برای تنظیم اولویت تقسیم سرعت بین کلاینت هاست.
یعنی برای مثال شما هم با XBOX آنلاین بازی می کنی و همزمان افراد دیگری روی همین نتورک در حال وبگردی هستند.
شما با فعال کردن QoS و اولیت دادن به XBOX باعث می شید اول سرعت مورد نیاز شما تامین شه و بقیه به سایر افراد برسه و این موجب میشه بازی لگ نده.
سلام
آقا ما یه مودم تی پی لینک مدل 8817 داریم می خواییم با کابل شبکه مودم رو به یه دستگاه(!) وصل کنیم
با USB هم مودم رو همزمان به کامپیوتر! میشه این کار رو کرد؟البته مودم به حالت اتوماتیک تنظیم کردم(PPPoE)
فقط می خواستم بدونم میشه یا نه!
بلهنقل قول:
به راحتي ميشه و كار زياد چندان سختي نيست
الان با همين مدل چند جا من راهاندازي كردم.
فرق بین کابل کراس و دایرکت چیه؟کسی می تونه ساده توضیح بده
بعد برای استفاده مودم ADSL و ر+س+ی+و+ر کدوم بهتره؟؟
سلام
بچه ها snr مودمم ميبينيد چقد افتضاست؟!!! 8!!!!!
اون پايينم ارور دارم.
مشكل از چيه؟
سيم تلفن رو مستقيم از قوطي مخابرات:31: آوردم تو مودم.
مودمم تي پي 8811 هست.
حالا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
SNR Margin (dB): 31.5 8.8 Attenuation (dB): 34.5 38.1 Output Power (dBm): 11.0 12.4 Attainable Rate (Kbps): 21848 870 Rate (Kbps): 2560 381 MSGc (number of bytes in overhead channel message): 59 21 B (number of bytes in Mux Data Frame): 80 14 M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 1 T (Mux Data Frames over sync bytes): 1 2 R (number of check bytes in FEC Data Frame): 0 16 S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 1.0000 1.2157 L (number of bits in PMD Data Frame): 648 204 D (interleaver depth): 1 2 Delay (msec): 0 0 Super Frames: 28824 28822 Super Frame Errors: 0 29 RS Words: 0 1959896 RS Correctable Errors: 0 316 RS Uncorrectable Errors: 0 N/A HEC Errors: 0 347 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 Total Cells: 2828697 375052199 Data Cells: 34158 19626534 Bit Errors: 0 6359 Total ES: 1 74 Total SES: 1 46 Total UAS: 88 863973
با اين SNR هم بايستي خطتتون به خوبي كار كنه و مشكلي نداشته باشيد.نقل قول:
فاصله شما با مركز مخابراتي چقدر هست؟
براي فواصل بالاتر از 5 كيلومتر معمولاً SNR پايين مياد.
آيا شما براي گوشيهاي تلفن وصل شده به پريز از نويزگير استفاده كردهايد؟
ممنون از پاسختوننقل قول:
فاصلمو راستش به كيلومتر نميدونم.
ولي ميدونم زياد دور نيست
نويز گير مهم نيست.چون بدون اون هم امتحان كردم.با اون هم امتحان كردم
تنها زندگي ميكنم.اصلا تلفن هم نميخوام.مستقيم هم از قوطي مخابرات بيرون خونه اوردم تو مودم.
مگه ميشه snr پايين تاثير نداشته باشه؟
تو نت همه ميگن خيلي تاثير داره و غير قابل تحمله.
تو مودم قسمت advanced setup و بعد قسمت dsl و بعد قسمت DSL Settings رو تغيير دادم تيك هاشو و snr رفت رو 15.
الان نميدونم چي رو تغيير دادم كه دوباره ببرم رو همون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته. SNR پايين در كيفيت اتصال و دريافت ديتا تأثيرگذار هست.نقل قول:
با اين SNR هم ميتونيد پهناي باند خوبي رو منتقل كنيد.
تنها دليلي كه براي اون ميتونم عرض كنم اينه كه خط فيزيكي شما مشكل داره و به همين دليل هم مقدار پاييني رو دريافت ميكنيد.
براي سيم تلفنهاي سعي كنيد از زوج سيمهاي مرغوب براي اتصالات استفاده كنيد.
سرعتم رو 320 كيلوبايت بسته شده.
سرعت كنونيم هم 120 هستش.
زوج سيم سوالم بود ديگه.رفتم شهر كه سيم خشك(افشان نباشه) بگيرم.گفتند افشان نباشه نميشه سوكت زد بهشون.بايد افشان باشه.افشان هم كه نميشه لختش كرد همش ميريزه.چنتا دونه ميمونه فقط.چيكار كنم كه افشان رو درست لخت كنم؟
سيم خشك كه نميشه سومت زد بهش.
كي گفته كه نميشه سيمهاي مفتولي رو سوكت زد؟!!؟نقل قول:
من خودم دارم از اين موارد رو انجام ميدم.
بسته به كلفتي سيمتون داره كه آيا سوكت بخوره يا نه.
سيمهاي تلفن يا آيفون يا شبكه به راحتي قابليت سوكت خوردن رو دارند. در ضمن اون سيمي كه چهار رشتهاي هست و براي تلفنها استفاده ميشه نگير.
شما از اين سيمهايي كه براي سيم كشي ساختمون (تلفنش) ميگيرند استفاده كن.
يكي از دلايل كندي و كم بودن Downstream همين مسئله هست كه اتصالات به خوبي برقرار نيست.
واقعا ممنونم داداش .خيلي گلي.آخه مغازه هاي تلفن اونو سوكت نميزنن ميگن نميشه.اينبار ميرم هرطور شده ازونا ميگيرم ميگم بايد بزني سوكت.
برو پاساژ بزرگ مهر طبقه اول سر وسطی که میخوای به پیچی داخل یه مرده هستش سیمهاش خوبه
من واسه یکی سیستم ها یک ADSL جدا گرفتم روی یک خط جدا
حالا:
میتونید کمک کنید من ADSL مو خودم نصب کنم؟
من مودم دارم قبلا هم ADSL داشتم ولی الان از یک شرکت دیگه گرفتم و میخوام اگه بشه خودم نصبش کنم
میشه؟
مدل مودم: Shuttle TR910
براي تنظيم كردن مودم شما بايستي موارد زير رو از شركت ارائه دهنده سرويس درخواست كنيد:نقل قول:
VPI
VCI
Username
Password
بعد از دريافت اين موارد وارد تنظيمات مودمتون بشيد.
اين آدرس رو در مرورگر بزنيد:
192.168.1.1
نام كاربري و كلمه عبور مودمتون رو وارد كنيد. (به صورت پيش فرض admin براي هر دو هست)
بعد از ورود از قسمت Quick Start يا Quick Setup يا نامي مشابه اين استفاده كنيد.
مرحله به مرحله پيش بريد. تنظيمات VPI و VCI رو وارد كنيد. در مرحله بعد گزينه PPPOE رو انتخاب كنيد.
نام كاربري و كلمه عبور دريافت شده از شركت را وارد كنيد.
در انتها Save و مودم رو يه بار Restart كنيد.
همين!!!؟
مرسینقل قول:
آدرس رو میزنم باز نمیکنه!
بعدش من الان با یک سیستم دیگه از خونمون وصل شدم و اصن الام مودمم دی-لینک هستش
ولی اون مال یک سیستم دیگس
حتما باید مودم وصل یاشه
خب وقتی سرویس ADSL هنوز راه نیوفتاده یعنی مودم نصب نشده چجوری باش وصل شم اینترنت؟
بادرود به همه دوستان
من مودم TP-link TD-w8901g دارم الان با کانکشن وصل میشم میخوام به حالت اتوکانکت تبدیلش کنم چیکار کنم؟
باتشکر:11:
آقا رفتم هيشكي سيم خشك رو سوكت نميزنه
به هرحال سيم رو عوض كردمو خيلي خوب سيمكشي كردم ولي همچنان snr من رو 6.8 هست كه هست.
نميدونم چيكار كنم
چون مخابرات 6 مث اينكه خيلي خطاش افتضاست
اينجا كسي خط 6 نيست؟
آدرس 192.168.1.1 رو تو مرورگرت بزننقل قول:
بادرود به همه دوستان
من مودم TP-link TD-w8901g دارم الان با کانکشن وصل میشم میخوام به حالت اتوکانکت تبدیلش کنم چیکار کنم؟
باتشکر
رمز رو وارد كن (admin)
بعدش تو قسمت quick... از اول تنظيمات رو انجام بده
تنظيمات طبق پستاي قبل از من آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارن توضيح ميدن
چرا من 192.168.1.1 رو میزنم پیغام Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at 192.168.1.1. رو میده و اصلا چیزی باز نمیکنه؟
من كه نفهميدم چيكار دارين ميكنين.نقل قول:
چرا من 192.168.1.1 رو میزنم پیغام Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at 192.168.1.1. رو میده و اصلا چیزی باز نمیکنه؟
اول كه تلفنتونو به مودم وصل كنيد بعد برقش بعدم كابل شبكشو به كامپيوترتون وصل كنيد.
بعد cd مودم رو بزارين و اونجا مراحل كانفيگ مودم رو انجام بدين.
شايد آدرس مودم رو باز نميكنه واسه اينه كه آي پي پيشفرضش تغيير داده شده.با سي دي پيش برين.
بعدشم وقتي هنوز adsl تون فعال نشده نميتونين وصل شين به نت.
ممنون که جواب دادینقل قول:
نه ببین من دارم الان از سیستم خودم وصل میشم تو یه اتاق دیگه
اون یکی یه جای دیگس
قبلا سرویس ADSL داشته و خطش رو تخلیه کردم و دوباره از یک شرکت دیگه گرفتم
الان رو خطه ADSL هست ولی هنوز کسی نیومده نصبش کنه
من خودم میخوام نصبش کنم
حالا سوالم اینجاس که چجوری این صفحه رو باز کنم؟
شاید اصلا آدرس مودمت این نباشه به هر حالنقل قول:
توی run تایپ کن cmd
بعدشم تایپ کن
ببین default gateway چی هست ... اگه همین 192.168.1.1 بود یه بار مودم رو ریست کن ( با نوک خودکار 10 ثانیه نگه دار دکمه ریستشو ) احتمالا درست میشهکد:ipconfig /all
اگه آدرس دیگه ای بود اون رو وارد کن .
--------------------------------------------------------
اما موضوع دیگه اول باید خطتون وصل بشه بعد باید مودم رو کانفیگ کنید تا بتونید از adsl خط استفاده کنید .
یعنی ثبت نام کنی بعد از شرکت تماس میگیرن یا اس ام اس میدن
یه یوزر نیم و پسورد می خواد و vci ، vpi که باید از شرکت بگیری
مودم رو به یه کامپیوتر با کابل شبکه وصل می کنی به خط تلفن هم متصل می کنی از طریق همون کامپیوتری که به مودم وصله باید تنظیمات رو انجام بدی
یعنی وارد صفحه 192.168.1.1 بشی ( این صفحه مودم هست و اینترنت نیست ) یعنی قرار نیست حتما به اینترنت وصل باشی تا این صفحه رو باز کنی
پست قبليمو بخونيد دوبارهنقل قول:
گفتم كه سي دي مودمو بزارين با سي دي كانفيگ كنيد
جلوی default gateway هیچی ننوشته چیکار کنم؟ من فکر کنم روی کافیگ کردن مودم گیر دارم چجوریه؟ چون رو خطه ADSL داره این مراحل رو هم رفتم: یعنی ثبت نام کنی بعد از شرکت تماس میگیرن یا اس ام اس میدن.نقل قول:
این نکته رو توجه کردی که کانفیگ کردن مودم باید از طریق کامپیوتری که با کابل شبکه به یکی از پورت های LAN مودم وصله باید انجام بشه نه کامپیوتری که در جای دیگه هست ؟نقل قول:
برای کانفیگ کردن مودم نیازی به اتصال به اینترنت نیست !!چون مسلما هنوز مودم کانفیگ نشده و متصل به اینترنت نیست .
پس با کامپیوتر های توی اتاقه دیگه که متصل به شبکه دیگه هستن نمیشه !!!!
-----------------
برای اینکه من بیشتر متوجه بشم تا بتونم راهنماییتون کنم می تونید بگید نحوه اتصالات مودم و کامپیوتر و خط تلفن رو شرح بدید که چطوری دارید کانفیگ می کنید ؟
از طریق کابل لن و USB وصله به PCنقل قول:
کابل تلفن هم بش وصله
فقط از طریق کابل لن متصل کن به PCنقل قول:
چک کن ببین درایور کارت شبکه PC نصبه یا نه
برای اینکه وقتی مودم رو روشن کردم اتوماتیک به اینترنت وصل بشه و نیاز به کانکشن pppoe نباشه ، باید چی تنظیم کنم؟
مودم من zyxel هست
با تشکر
ممنون بردم دادم بیرون کانفیگ کرد و ردیف شد خیلی ممنون.نقل قول:
سلام به همه
من یک هفته پیش بعد از کلی تحقیق و پرس و جو یک مودم Dlink 2730u خریدم. مودم قبلیم Tenda معمولی بود که به مدت 2 سال شبانه روز روشن بود و اصلا مشکلی پیدا نکرد و من خیلی ازش راضی بودم.
اما از وقتی که Dlink رو جایگزینش کردم به دوتا مشکل برخوردم: اینم بگم که من از مخابرات سرویس میگیرم.
1- اولیش اینه که وقتی ساعت 6 صبح که آی پی مودم عوض میشه و از حالت شبانه رایگان سوییچ میکنه به حالت روزانه، مودمم نمیتونه آی پی بگیره و تا زمانی که یکبار خاموش روشن نکنی ساعتها بدون آی پی میمونه در صورتی که با مودم قبلی همچین مشکلی نداشتم.
2- دومین مشکلم مربوط به روتر این مودم میشه که وقتی سیستم خونه رو با لپ تاپ، شبکه میکنم بدون مشکل کار میکنه اما بعضی وقتها قاطی میکنه و نمیتونه کامپیوترها رو که توی شبکه است، شناسایی کنه و به پوشه های به اشتراک گذاشته شده نمیشه دسترسی داشت. اما بعد از ده دقیقه دوباره همه چیز درست میشه. با مودم قبلی همچین مشکلی نداشتم.
یک چیزه دیگه هم میخواستم بپرسم ، اونم اینه که با توجه به اینکه چیپست این مودم از سری N هست و نرخ تبادل اطلاعات 150mbps بر ثانیه، اما بر روی local connection که کلیک میکنم نوشته 65mbps .
و وقتی میخام بین کامپیوتر و لپ تاپ فایل ردوبدل کنم حداکثر با سرعت 6 مگابایت بر ثانیه انتقال میده. میخواستم ببینم طبیعیه یا باید بیشتر باشه؟
خیلی ممنون از راهنمایی شما.
سلام مودم dlink-2600u گرفتم و با192.168.1.1 نیز وصل شدم حالا نمیدانم وارد کدام قسمت بشوم لطفا توضیح کامل بدهید مشخصات از شركت ارائه دهنده سرويس را گرفتم ولی نمیدانم کجا وارد کنم تشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز،
دوستان من یه مودم 2640T دارم جدیدا حدس میزنم وقتی زیاد ازش استفاده میشه پینگ به شدت میره بالا چون مثلا با خود ISP پینگ از 35 میلی به 300 میلی ثانیه میرسه!! البته شک دارم از اینترنت هست یا نه ولی مدتی که به مودم استراحت میدم دوباره پینگ درست میشه و همینطور این روند ادامه داره. آیا اصلا چنین مشکلی هست که مودم روی پینگ تاثیر بزاره؟؟؟ شک دارم از مودم هست یا خود اینترنت مخابرات مشکل پیدا میکنه. متاسفانه مودم دیگه ای ندارم که باهاش تست کنم ببینم این مشکل بطرف میشه یا نه.