سلام دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید:سابmtx rt1204چند وات به طور ممتد میتونه تحمل کنه؟2 تا rt1204بهتره یا یکt612-s22 ؟ سومین سوال تا500 تومن برای یک ساب کوبشی چی معرفی میکنید؟
سلام دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید:سابmtx rt1204چند وات به طور ممتد میتونه تحمل کنه؟2 تا rt1204بهتره یا یکt612-s22 ؟ سومین سوال تا500 تومن برای یک ساب کوبشی چی معرفی میکنید؟
1204 ، 200 واتهنقل قول:
بسته به سیستم و سلیقه فرق میکنه، ولی من بنظرم 1 ساب متوسط معقول تر از 2 ساب نسبتا ضعیفه، چون کمتر جا اشغال میکنه، راحت تر درایو میشه و معمولا هزینه کمتری داره. ساب های mtx تا اونجا که من می دونم بیشتر به کوبش معروفه . آلپاین هم ساب های خوبی داره.
AUDIO SUSTEM هم بخاطر کیفیت محصولاتش انتخاب خوبیه ، تا سلیقه شما چی باشه
rt12-04 توی مشخصاتش که زده 250rms
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Prms=250 , Rms=200
RMS is RMS power of the track so far
PRMS is a maximal registered peak RMS power
??ok
سلام دوباره به همه دوستان
یه امپلی mafco m42 رسیده میخواستم یه باند معرفی کنین که با این مچ بشه حدود 250 هزار و بیس نرم و مشتی داشته باشه
ممنون.
سلام میلاد جان، خوش اومدی، آمپ جالبی نیست، انتظار صدای عالی نداشته باش. الان اینا به ذهنم میرسه، کلا دنبال اسپیکر 60 تا 80 واتی باشنقل قول:
Pioneer
TS-D6902R
TS-A6885R
TS-A6965R
TS-A6975R
دوست گرامی ممنون از کمکتون من زیاد وارد نیستمprms250 یعنی چی ؟نهایت واتی که بصورت ممتد میشه به t612-s22چند واته واین سابووفر از لحاظ قدرت وکیفیت صدا 550 تومن ارزش داره؟نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
prms یعنی حداکثر پیک یا توان قابل تحمل ساب در هنگام بازدهی ممتد، که معمولا لحظه ای هست و بصورت ممتد نیست ، اما rms یعنی همون توان ممتد خروجی ، شما رو همون 200 تا 250 حساب کن، هرچند اطلاعات دفترچه با توانایی های ساب همیشه نمی خونه، بعضی ساب ها 400 وات هستند اما توانی برابر 600 تا 800 وات رو هم هندل میکنن و مشکلی براشون پیش نمیاد.
والا من صداشو نشنیدم که مقایسه کنم بگم خوبه یا نه اما نسبت به توانش میتونست یکم پایین تر باشه قیمتش.
شما با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مشورت کن ببین نظر ایشون در باره این ساب چیه/شاید تجربشو داشته باشن ما هم استفاده کنیم.
سلام حمید جان اگر امپی 200 وات رو 4 اهم بده رو 3 اهم حدودا 300 وات میده رو 2 اهم 400 وات تقریبا...؟
سلام
دوستان چند تا سوال از خدمتتون داشتم .
1- منظور از پخش های 2Din و ایندیش (درست گفتم ؟!) چیه ؟
یک سری پخش ها هستن این شکلین که عکسشو گزاشتم . کلا چه فرقی با پخش های معمولی دارن ؟ وقتی کشویی روی داشبود برای پخش های کوچک و استاندارد بهینه شده چطوری باید اینو جا کرد ؟ روی 206 پیاده میشه ؟؟؟؟؟؟
این پخشی که عکسشو گزاشتم از نظر سرقت مشکلی دارن ؟ دزدیدنشون سخت تره ؟ میترسم کلی پول بدم و :n28:
----------------------------------------------
من یک امپل یفایر دارم مدل : audio system m-line 75-4
2- کدوم باند با این امپلی فایر بهترین کیفیت صدا و پرتاب صدا به خارج خودرو رو میده . یعنی صداش از خودرو هم بیرون بره و قدرتش و کیفیتش زیاد باشه (بودجم به باند های دیگه نمیرسه فقط همینا رو میتونم بخرم )
infity 693.9
یا
kenwood 718EX
یا
Hertz HCX 690 ( که میگن بیس نداره و فقط کیفیت داره )
یا
pioneer 6902R
--------------------------------------------------------------------------------------
3- برای 206 هاچ بک با توجه به فضای کم صندوق کدوم حالت زیر بهتره ( من فقط قدرت صدا و حجم صدای بالا میخوام که صداش بیرون از خودرو هم بره )
یک جفت باند و یک ساب یا دو جفت باند ؟
-----------------
4- به این پخش ها که تصویری هستند و فلش میخورند چی میگن ؟ اسم این پخش ها چیه ؟ ایا خروجی و کیفیت صدای مناسب دارند ؟ چند مدل اینجوری معرفی کنین .
ببخشید سرتون رو درد اوردم . :n16:
سلام
آمپلی پریمیر PRG 9850 4400 watt چطور آمپلی ای هست ؟
کیفیت و قدرتش در چه حدیه ؟
پرسش دومم اینه که اگه پخشم 3250 پایونیر و باندم AUDIO SYSTEM CO 609 PLUS باشه سیستم خوبی از آب در میاد ؟
سلام و ارادتنقل قول:
1-کلا به پخش های خودرو ایندش گفته میشه، که از نظر اندازه و سایز طراحی میتونه 1din یا 2din باشه(نامگذاری شرکت ها باهم یکم فرق داره اما اصولش یکی هست) اندازه های استاندارد کوچیک 1din و بزرگ تر ها (مثل نمونه ای که شما عکسشو آپ کردی) به 2din ملقب هستند.
محتوای مخفی: دو نمونه پخش 1دین
این پخش ها بیشتر برای خودروهای SUV طراحی و استفاده میشه و من ندیدم روی خودروهای سواری استفاده بشه و فکر هم نمی کنم امکان همچین کاری باشه. چون داشبور کلا باید دوباره قالب گیری و طراحی بشه.
در مورد امکاناتشون هم با توجه به سری ساختشون امکاناتشون متفاوته ولی بیشتر روی قابلیت های مالتی مدیای این پخش ها فوکاس شده و از نظر قابلیت های صدایی در اکثر موارد (پایونیر) به افزایش باندهای اکولایزر و تنظیمات معمولی مورد نیاز دیگه بسنده شده و خبری از تنظیمات پیشرفته مثل سری های های اند نیست.
2- هر چند 718 در خیلی از موارد پیشنهاد نمیشه، اما اگه صدا رو برای بیرون میخاید ،هم صدای 718 و هم توانش بیشتر از بقیه بکار میاد.
3- اگه منظورتون از صدا وکال هست ، دو جفت باند با تغذیه کامل . اگه بیس براتون مهمه ، بیس ساب قابل مقایسه با کواک نیست.
4-تو بازار به پخش های تصویری معروفن، کیفیت صداشون هم قابل قبوله، تو سایت های مرتبط مثل پایونیر سرچ کنید مدل هاشو پیدا میکنید البته همه مدل ها قاعدتا اینجا پیدا نمیشه.
Pioneer
AVH-5450 DVD
AVH-P6350 BT
AVH-3550DVD
سلامنقل قول:
ساخت چین هست، اطلاعاتی هم شرکت وارد کنندش تو نت نزده ، حتی توان RMS این آمپ درج نشده.احتمالا روی لیبل محصول یا تو دفترچه راهنمای محصول این اطلاعات موجود باشه، هر چند که خیلی مورد اطمینان نیست.
دو قطعه ای که فرمودین مشکلی ندارن، با یک آمپ مناسب که بتونه 609 رو راه بندازه سیستم بدی نمیشه.
سلام سعید جان.نقل قول:
بله درسته البته توانهای خروجی با توجه به طراحیهای انجام شده و برندهای مختلف متفاوت هست.
مثلا یه امپلیفایر رو 4 اهم 100 وات و روی 2 اهم 150 وات خروجی میده و یه آمپلیفایر دیگه رو 2 اهم دقیقا 2 برابر توان روی 4 اهم خروجی میده.
به طور کلی هرچقدر امپدانس کاهش میابد توان دریافتی از آمپلیفایر بیشتر میشه.
دور از + یا _ بودن این قضیه،جالبه که بعضی آمپ ها مثل JL از 1.5 اهم تا 4 اهم توان خروجی یکسانی دارند.نقل قول:
سلامنقل قول:
در تائيد فرمايش امير جان ،برند آلپاين هم بعضا همينگونه هست و رو لودهاي 2 و 4 اهم خروجي يكسان دارند.
سلام
زیر 300 تومن تاکید میکنم زیر 300 تومن بهترین ساب هایی برای روی تاقچه عقب خودرو که میتوان خرید چه مدل هایی هستند ؟ چند مدل معرفی کنید .
دوستان.. برای بودجه 500 تومن هم پخش هم باند چی پیشنهاد میکنید؟ برای پراید هست و مطمعنا قصد خرید امپ و ساب هم ندارم... ولی یکم رو کیفیت حساسم و بعیده کلا بخوام عوض کنم تا سالها همین پخش و باند رو میخوام... بودجه هم اگه ارزشش رو داشته باشه میتونم 600 تومن کنم... منتها خیلی کیفیت رو دوست دارم...
در مورد پخش هم تصمیم دارم اگه بشه cd خور باشه... ولی هنوز مطمعن نیستم... پس در هر 2 حالت ممنون میشم راهنمایی کنید... و اینکه بنظرتون با این پول حدود 300 میدونم برای پخش میره..ایا بهتره از 2 باند خوب استفاده کنم یا 4 تا باند متوسط....هیچ چیزی هم از پخش نمیدونم...ولی کنترل اینترفیس رو میخوام...
شما به نظر من چون نمیخوای آمپ بخری و تاکید هم میکنی که نمیخوای بعدا اضافه کنی بیا و یه پخش خوب بخر مث 7056 کنوود و یه باند هم مث 6994 پایونیر اینجوری هم یه نمور بیس داری هم کیفیت خیلی بالایی خواهی داشت هم میتونی باندای جلوت رو هم با پخش طوری تنظیم کنی که توی ولوم بالا هیچ دیستورتی نداشته باشننقل قول:
میتونی هم پخش رو یه چیز ارزون مث 2650 یا 3550 پایونیر بخری به قیمت 280 یه باند پایونیر آمپ خور و یه آمپ 3500 پایونیر بخری
ولی نظر من روی گزینه ی اوله چون صدای ماشینت از این رو به اون رو میشه چون وقتی پخش خوب نباشه شما باند خدا تومنی هم بزنی تنگش بازم صداش چنگی به دل نمیزنه
Sent from my HTC One X using Tapatalk
سلامنقل قول:
gladenrs 12 free قیمت 325
کنوود 3013 هم حدود 200
mx12plus audio هم 250
سلامنقل قول:
با 600 هم میتونید امپ بگیرید
امپ 3500 پایونر 160یا70
امپJVC AX3002 قیمت 165
پخش Pioneer MVH-X165UIقیمت 165
اسپیکر هم انتخاب های زیادی دارید و میتونید از برند های alpine/jbl/mtx/pioneerانتخاب بفرمایید
با هزینه نصب حدود 600 میشه
با اجازه منم نظرم رو میگم، اگه سیستم رو طولانی مدت تغیر نمی دید بهتره یه مقدار افزایش بودجه بدید و خیال خودتون رو راحت کنید
پخش از برند کنود و پایونیر از 160 به بالا تقریبا تا رنج 300 صدای مشابهی دارن.
اسپیکرهای 100 واتی
اینفینیتی REF9633i حدود 200 تومن یا JBL T696L حدود 250 تومن
آمپ پایونیر 5500، 125 وات ، 270 تومن
با سلام خدمت همه عزیزان .جا داره در اینجا از آقا حمید به خاطر راهنمایی و زحماتی که برای تهیه وسایل کشیدن تشکر ویژه کنم.عذر خواهی به خاطر دیر جواب دادن به این پست.در مدت این 1 هفته تست قطعات باید بگم که صدا با کیفیت بسیار بالا البته با تنظیمات تخصصی که حمید جان انجام دادن لذت گوش دادن موسیقی چند برابر کرده. واقعا خدا قسمت همه کنه شنیدن همچین صدای گوشنوازی رو .همونطور که حمید جان هم گفتن صدا بسیار شفاف بدون تیزی و بیس بسیار دقیق و نرم شنیده میشه.آمپ M-line75.4 به خاطر کلاس A/B بودن پس از تست 1ساعت موزیک با ولوم 30تا33 پخش 7016با کیفیت 320 بسیار گرم میکنه که در این کلاس طبیعی بوده ولی آمپ پروتکت نکرده که علتش اینه که بدنه این آمپ مثل یک سینک عمل کرده و گرما به طور کامل به بدنه الومینیومی منتقل میشه که این به خاطر طراحی حساب شده محصولات آدیو سیستم که واقعا محصولاتش محشر هستند.به دوستان هم پیشنهاد میکنم که به راهنمایی دوستانی که که اینجا تجربیات و راهنمایی خودشون رو بدون هیچ چشم داشتی در اختیار ما میزارن توجه کرده و به علت بالا بودن قیمت قطعات تو خرید قطعات با کیفیت صبور باشن تا بتونن بهترین قطعات رو انتخاب کنن و طرف برندهای تقلبی و ارزون قیمت نرن تا پشیمون نشن.نقل قول:
با سلام دوباره
دوستان ساب Kenwood KFC-HQR3000 در مقایسه با 3013 کنوود کدومش بهتره ؟ بیس قوی تر دقت بیشتر ؟ کدوم خریدش بهتره
سلام به همگي.
هفته گذشته حسابي حميد جان به زحمت افتادن و براي بنده يك دست كامپ گليدن RS 165 تهيه كردن.
قراره روي درب جلو پرايد نصب بشه و فعلا مشغول اندازه گيري و برشكاري رودري هستم.
تشكر ويژه از ايشون براي لطفي كه كردن.
عزیز مبارک باشه ایشاالله به خوشی استفاده کنینقل قول:
میگم حتما از قسمت برش زدن درب و بعد از اتمام کار عکس بگیر چون منم میخوام کامپ شونزده جا بدم توی درب پراید ولی نصاب میگه تا حالا همچین کاری نکرده اگه میشه حتما حتما زحمت عکس قسمت برش خورده رو برام بکش
پیشاپیش ممنون ;)
Sent from my HTC One X using Tapatalk
از همه دوستان ممنونم... حرفت منطقی هست.. خونه اخرش اگه یخوام 800 هزینه کنم چی؟! ولی پخش رو بهتر بندازم... کلا عادت دارم هر جیزی میخرم خوب میخرم تا 10 سال اگه مشکلی نباشه باهاش کار میکنم!!! از وسایل هم خوب نگهداری میکنم... این سیستم هم میخوام سیستم اول و اخرم باشه!!! مکیشه دقیق اسم چیزی که باید بخرم رو بگید؟ ولی پخش رو خودم دوستا دارم پایونر باشه... تا 800 هر چی میشه بهم پیشنهاد بدید که ایشالا فردا برم برا نصب. و اینکه امپ رو مه صندوق عقب میبندن راحت قابل دزدیدن نیست؟! اخه پراید زپرتی سریع صندوقش باز میشه!نقل قول:
سلام سعيد خاننقل قول:
امر كرده بوديد پارامترها رو براتون معرفي كنم،اطاعت اوامر گرديد بفرمائيد::n02:
کسی کمک نکرد ؟نقل قول:
حمید جان فقط بگو من چطوری ازت تشکر کنم .... :n02:نقل قول:
چند تا نکته فقط هست که شاید واسه دوستان هم جالب باشه... اونم اینکه هر کدوم از این پارامتر ها باید چقدر باشن البته به عدد ... منظورم اینه که چه اعدادی خوبه چه اعدادی بد...
باید تقریبا چه مقدار باشه تا صدا کیفیت داشته باشه ... مثلا نتیجه گرفتم هرچی qms qes کمتر باشن تو صدایه بالا ساب کمتر به قاپ قاپ میوفته و ساب دقیق تر میزنه ...
سلام دوستان دیروز یه باند سه اهمی گرفتم وصل کردم به پخش ماشین، اما چون نو بود گفتم به امپیلی وصلش نکنم تا یه مدت بگذره( میدونم اشتباه کردم) امروز موقع گوش دادن یدفعه پخشم خاموش شد و روش فکر کنم نوشت پرو تکت، منم سریع خاموشش کردم و یه بویی از پخش بلند شد بعد که بازش کردم دیدم پشتش شدیداً داغ شده اصلا نمیشد بهش دست زد و البته دیگه پخشمم روشن نشد، پخشم 7016 هستش بنظرتون چش شد؟ ببرم نمایندگی درستش کنن بهتره یا بدم به یه تعمیر کار خوب خارج از نمایندگی؟ تو رو خدا راهنمایی کنین
در ضمن فیوزشم عوض کردم روشن شد و دوباره بلافاصله سوخت
با سلام
از بین کامپ های هرتز esk165L و آدیو سیستم mx 165 کدوم خوش صدا تر و بهتره ؟
کراس آدیو سیستمه خیلی ساده ست فکر کنم 6 دی بی هست !
یه مقایسه بین این دو تا میکنید بینیم چند چندن
قیمت حدودیشون هم اگه میدونید بگین
ممنون
سلامنقل قول:
دوست من کن وود خیلی صدای خوبی نداره مثل پایونیر میمونه
خواهش میکنم انجام وظیفه کردم.نقل قول:
در مورد پارامترهائی که بالا و پائینشون چقدر باشه بهتره همون پارامترهای دمپینگ هست که اشاره کردم.
بقیه رو کمپانیها میدن.
مثلا حتما از نزدیک به ووفر برخی سابها دست زدید .برخی خیلی سفت هستند و زمانی که به سمت داخل فشار میدیم ووفر اصلا داخل نمیره(بدون باکس منظورم هست) این سابها هم q پائینی دارن و هم CMS بالا یعنی نهایت کنترل ولی خب کارائی ساب کمی پائین میاد.
یا مثلا Xmax هرچقدر عددش بزرگتر باشه ساب به سمت اجرای فرکانسهای پائین شیفت پیدا میکنه و برعکس.
خیلی مسائل هست. تو طراحی یه باکس خوب باید به تمامی پارامترها اشراف کامل داشته باشیم.البته من فقط پارامترهائی که بیشتر ملموس هستند و به کار میان رو براتون گذاشتم وگرنه بالای 40 پارامتر هست که از شما چه پنهون خودم هم بعضیهاش رو بلد نیستم.
یه نکته جالب.بچه هاهیچ میدونید هر ساب ووفری رو همینجوری نمیشه به صورت خوابیده (روی ووفر به سمت بالا) نصب کرد؟محاسبه داره و....
اگر نصب بشه و به عدد مربوطه نرسته باعث آسیب دیدن درایور میشه.
سلام دوست من.به فروم خودتون خیلی خوش آمدید و از اینکه p30World را برای کسب اطلاعتتون انتخاب نمده اید ازتون تشکر میکنیم.:n12::n16:نقل قول:
به نظر من 100% mx165 بهتره شک نکن. اتفاقا کراس اوورش 12 هست گلم نه 6.
کراس 6db تشکیل شده از یک سلف یا یک خازن.ولی وقتی سلف و خازن باهم سری و موازی میشن بر اساس نیاز درایور کراس اوور میشه 12dB
ممکنه به خاطر امپدانس باشه. بهتره به نمایندگی مراجعه کنید.نقل قول:
سلام
دوستان کسی میدونه چکار باید کرد که پخش پایونییر اهنگا و فولدرهای فلشو به ترتیب حروف الفبا نشون بده و پخش ککنه؟
کلافه شدم
ممنون آقا حمید از خوش آمد گویی تون :n12:
آره ، اگه یه مقاومت و خازن باشه میشه 12 دسی بل بر اکتاو
اگه اینم اینجوری باشه خوبه
قیمتشو هم اگه کسی میدونه بگه ممنون
آقا این گزینه تشکر کجاست :n13:
کوچیک شما هستم.نقل قول:
بله 12 هست خیالتون راحت باشه.قیمتش هم 357 تومن هست.
اگر با آمپ خودش یعنی ML60.2 یا Ml75.4 نصب بشه خیلی صدای با کیفیت و خوبی داره.
راستی گلم ماشینتون چی هست؟
شما سروری .نقل قول:
Ml 75.4 خوبه براش
بدون آمپ تا مدتی که بودجه آمپ تامین بشه جواب میده ؟ البته اصلا اهل صدا زیاد کردن نیستم
چون اول میخوام پخش رو عوض کنم ، فلوس کم میاد .
میخوام کم کم خرید کنم .
ماشین هم راناست .
ممنون از پاسخگویی سریعتون .
آقا این گزینه تشکر کجاست ؟
حمید جان من کدوم مشخصه ساب رو باید نگاه کنم که بفهمم ساب سونیکم رو چند باید باشه...
رو سابم زده 20-500 هرتز پس باید ساب سونیک رو 20 باشه که زیره 20 رو نزنه چون مثلا ساب اجرا نمیکنه ..؟!
الان ساب سونیکم رو 35 هست... ولی چرا رو 25 یا 20 میارم احساس میکنم سابم دری وری میزنه یکم....
یه نظری هم دربارش بده ببینم با R12 چقدر فرق میکنه اگر بخوام عوض کنم... اصلا ارزش داره هزینه کنم.... همون سابس که اون شب دیدی صداشم گوش کردی...
- Voice Coil: Huge 3" Four-Layer
- Size: 12" inch
- Impedance: 4 ohm Single Coil
- Power Handling: 700 Watts RMS / 1400 Watts PEAK
- Magnet Size: Double Stack 150oz. Structure
- Frequency Response: 20Hz - 500Hz
- SPL @ 1w/1m: 95dB
- Mounting Depth: 7"
- Composite Kevlar Orange Cone
- Oversize Butyl Rubber Surround
- Light-UP Magnet Motor Structure
- Vented Heat Pump Basket Design
- Four Layer Kapton High Power Voice Coil
- One Piece Extended Pole Technology with Super Extended Motor Structure
- Tinsel Lead Woven into Progressive Linear Conex Spider
- Light-up magnet structure
- Air forced cooling ventilation
- Z=28.421
- Fs=27.37
- Pe=1000
- SPL=85.21
- Re=2.95
- Le=1.96
- BL=16.8
- Xmax=0.014
- Cms=0
- Qms=4.09
- Qes=0.47
- Qts=0.42
- Sd=1E-5
- Vas=49.8
سلامنقل قول:
با اجازه حمبد خان
دوست عزیز شما چون تازه عضو شدی گزینه تشکر براتون غیر فعاله
حدود 20 پست که داشته باشید میتونید از تشکر استفاده کنید
اگر در اینده قصد اضافه کردن چیز دیگه ای نظیر کواکسیال یا ساب ندارید بهتره کامپوننت نبندید
مخلص/.
سلامنقل قول:
دوستان و بنده همه مدل ها رو تو پست های قبل با اسم معرفی کردیم، اما در مورد صندوق ، می تونید قفلشو عوض کنید تا با پیچگوشتی قابل شکستن و باز شدن نباشه، اگه خودرو دزدگیر داره بهتره صندوق پران داخل اتاق رو هم غیر فعال کنید تا فقط با ریموت قابل باز شدن باشه.
همونطور که حمید جان گفتن میشه با پایونیر تقریبا مقایسشون کرد، اگه انتخاب فقط از اون دوتاست 3013 بخاطر 400 واتی بودنش راحت تر درایو میشه، اگه آمپ خوب دارید و قدرت بیشتر می خواید 3000 انتخاب کنید که 500 واتیه. قیمت گرفتید؟نقل قول:
سلام حمد جان. خسته نباشي.
بي زحمت يه آمار ميگيري كه آمپ RS100C4 گليدن موجود هست يا نه؟
80prs پايونير اگه موجود بود قيمتش رو هم بديد ممنون ميشم. :n16: