دوستان من چند روزه سرعتم افتضاحه
دیشب تا صبح فقط 100 مگ دانلود شده
توی روز هم گاهی سرعت به زیر 1 کیلوبایت میرسه و حد اکثر 90
256 محدود اندیشه خط 4
Printable View
دوستان من چند روزه سرعتم افتضاحه
دیشب تا صبح فقط 100 مگ دانلود شده
توی روز هم گاهی سرعت به زیر 1 کیلوبایت میرسه و حد اکثر 90
256 محدود اندیشه خط 4
نقل قول:
TimeWarp
سلام دوست عزیز من 2سال مشترک اندیشه هستم.
تا 2روز پیش از سرویس نامحدود 256 استفاده میکردم (27،000) و سرعت دانلود بین 30-34.
الانم اومدم به مخابرات و سرویس 128 نامحدود گرفتم (15،000) و سرعت دانلود بازم بین 30-34 هسنش.
بالاخره 10تومن خودش 10 تومنه دیگه. چه نفعی واسه این دوستمون داره که از مخابرات طرفداری کنه ؟ بخدا ایشون هم میخوان امثال ما بهترین انتخاب رو داشته باشیم.
دوست عزیز کاربر fafe5u حرف درست و حسابی رو hamed_totally گفتن . وقتی اوضاع زیر حد نرماله نباید بیخود بیایم در این تایپک و انجمن جو بدیم و دیگران رو گمراه کنیم. اگه هدفمون چیزی غیر از تبلیغات نیست همچین کاری چه معنی میده!؟نقل قول:
مخابرات که وضع و اوضاعش مشخصه
هرکسی که باهاش کار کرده می دونه
کلا هزاران مشکل داشت و داره
هر شرکتی خوبیها و بدیهائی داره و از اونجائی که هیچ شرکتی کامل نیست یوزر بر حسب نیازش انتخاب میکنه , این همه بحث و جدل واسه چیه ؟
نه دوست عزیزنقل قول:
ولی زیر نظر اندیشه هست چه فایده داره اندیشه چه گلی به سرمون زده که بخواد مخابرات بزنه
اندیشه هم که کلا 1 شب به بعد می پوکه
سلام
اینترنتم یک هفته ای هست ریخته به هم!
یعنی 5 دقیقه هم درست حسابی کار نمیده ! بعد از کمتر از 5 دقیقه انگار ریست میشه! ( الان که دارم اینو تایپ میکنم ریست شدناش به زیر 30 ثانیه رسیده!)
امکان داره مودمم خراب شده باشه؟ کسایی که از اندیشه سرویس گرفتن اخیرا این مشکل رو پیدا نکردن؟
چند وقت پیش گاهی چند روز بدون حتی یک قطعی یه ریز کار میکرد!
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
128 محدود مخابرات
ساعت 2:30 شب
اینجوریش رو دیگه نداشتم که شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اندیشم اما همچین مشکلی ندارم. یک هفته با این وضع سر کردید؟! زنگ بزنید پشتیبانینقل قول:
اینترنتم یک هفته ای هست ریخته به هم!اندیشه سرویس گرفتن اخیرا این مشکل رو پیدا نکردن؟
یعنی 5 دقیقه هم درست حسابی کار نمیده ! بعد از کمتر از 5 دقیقه انگار ریست میشه! ( الان که دارم اینو تایپ میکنم ریست شدناش به زیر 30 ثانیه رسیده!)
امکان داره مودمم خراب شده باشه؟ کسایی که از
اقا یه بنده خدائی جواب ما رو بده
نزدیک یه هفته اس دانلود شبانه اومده به 100 مگ
تو روزم نوسان سرعت زیادی دارم
256 محدود سرعتم بین 5 تا 90 نوسان شدید داره حتی وقتی از سایت های معتبر دانلود میکنم
زنگ میزنم اندیشه شر و ور تحویلم میده
خط 4
بعد میگن مخابرات عالیه ، حرف نداره !!!! از ساعت 9 تا الان که دارم پست میدم نتم قطعه. به پشتیبانی زنگ میزنم میگه کل نت مخابرات استان مشکل پیدا کرده. هیچ کسم جوابگو نیست.الانم با gprs اومدم.:2:
128 اندیشه خط 5
دوستام شما هم امروز بعدازظهر شاهد خاموش و روشن شدن چراغ Status بودبد؟
بعد از ظهر یه یه ربعی کانکت نمیشد بعد که کانکت شد هر ازگاهی دانلود صفر میشه باید یه دی سی کنم تا مجددا فعال بشه
متوجه شدم چراغ Status هر ازگاهی خاموش میشه
من یه مدتی تهران بودم اونجا از پارس آنلاین نت گرفتم(256 با ماهیانه 2گیگ حجم=8700)سرعت دانلود تو روز 230-240 تو شب(رایگان) 90-120 بدون قطعی چه روز چه شب
الان یه 2 هفته اومدم رشت سرعت نت با پولی که میدیم افتضا با قطعی(اندیشه) یادمه قبل اینکه برم تهران از اندیشه 128 محدود میگرفتم سرعت 240-250 بود(2سال پیش) هم تو روز هم تو شب(کلی حال میداد)اما الان کلا افتضا
256 محدود میگیری(2گیگ=14500) سرعت 60-110 که شب پوکیده
دلم لک زده برا نت تهران
امروز کلا چراغ INTERNET خاموش بود،زنگ زدم گفت از مودم درخواست نداری؛ باید کانفیگ کنی.
چرا آخه؟
رمز مودم هم عوض شده بود(admin)
مودم رو که کانفیگ کردم درست شد.
یعنی مودم خود به خود ریست شده؟
مخابرات
سلام دوستان -خواهشا جواب بدین
من تا تیر ماه نت اندیشه داشتم -- آخر تیر ماه اندیشه رو جمع کردم رفتم دامون گرفتم
بعد از 1 ماه برگشتم اندیشه و از دوباره نت اندیشه رو گرفتم -- تازه امروز وصل شده
ولی یه مشکلی داشتم
من قبلا از سایت lahijan.askiran.com ترافیک باقی مانده رو نگاه میکردم
امروز هرچی رفتم تو این سایت باز نشد تا اینکه زنگ زدم شرکت گفتن به جای lahijan بزار dci یعنی میشه dci.askiran.com
وقتی وارد سایت شدم صفحه اصلی و صفحه quick درست مثل همون lahijan .askiran بود ولی بالای سایت نوشته بود به سیستم امور مشتریان مخابرات خوش آمدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان من خط مخابرات دارم ؟؟؟؟؟ اگه دارم میشه بگین چرا اندیشه به من خط مخابرات رو فروخته ؟؟؟؟ مشکلی که ندارن این خطا ؟؟؟؟؟؟؟
ساکن لاهیجان
سلام؛ درسته شما الان مشترک مخابرات هستید.نقل قول:
کاربرهای جدید اندیشه مشترک مخابراتن.
مشکل که چه عرض کنم،چند صفحه از این تاپیک رو بخونید اوضاع دستتون میاد.
البته میتونید اشتراکتون رو به اندیشه تغییر بدید؛با 7750000 تماس بگیرید،وصل بشید به امور مشترکین؛اونها راهنماییتون میکنن.
دوست عزیز یه ذره بیشتر توضیح میدیننقل قول:
1346 صفحه از تاپیک رو بخونم :دی
من قبلا 128 نامحدود اندیشه رو داشتم سرعتش 22 بود ولی این الان 32 هست ؟؟ بهتر نیست ؟؟ یا مشکل دیگه ای هم هست ؟؟؟
دوستان دیروز اندیشه کلا قطع شده بود زنگ زدم گفتن مشکل از مخابراته و واسه کل استان قطعه! و حل میشه .
نزدیک ساعت 2 حل شد شماها هم همین مشکلو داشتین یا نه؟
بله این سخنان شما رو باید طلا گرفت و زد بالای تایپک تا بعضی از یوزرهای عزیز متوجه بشن که این تنی که تو استان گیلان دارن به یوزرها میدن اسمش نت نیست و اصلا این ربطی به نت کل کشور نداره که چون خرابه ، نت ما هم فجیع باشه اشکالی نداره.نقل قول:
هر روز دارن هزار تا بلا سر یوزر میارن و بعضی از دوستان میگن سرعتت 50 هست باید کلاتم بندازی هوا. همچین افرادی هستن که با تبلیغاتشون این شرکتها رو پر رو کردن.
نقل قول:
ای بابا نگو تو رو خدا منم 20 روزه اومدم رشت
قبلا هم پارس داشتم دلت میاد پارس
من پارس تهران میخام :41:
من هنوز نت نگرفتم ولی احتمالا برم مخابرات
چه طوره ؟؟؟
یه مشکل دیگه هم برام پیش اومده من دیشب نزدیک 300 مگ دانلود کردم از ساعت 1 شب به بعد صبح اومدم دیدم از ترافیکم کم شده!! مگه این مجانی بودن دانلود شبانه رو برداشتن؟
نه خیلی وقتا از این کلاهبرداریا میکنن.واسه من شاید 5 بار اینطوری شد که فهمیدم.خدا میدونم چند بارشو از دستم خارج شد.باید زنگ بزنی پشتیبانی ولی اگه حضوری بری بهتر پیگیری میکنن.نقل قول:
حدودا 20 دقیقه یا کمتر قطع شد ساعت 2 اینطورا بود , نکنه هنوز قطع هستی ؟ ;)نقل قول:
معلومه شرکتی که جا افتاده کسی هم نمیتونه باهاش تو استان رقابت کنه (به خاطر ارتباطی که با مخابرات استان داره) از این بهتر نمیشه سرویس دهیشنقل قول:
بعدش امثال ماها باید بیان درباره نت پوکیده اینجا صحبت کنیم به خاطر 5تا سرعت بیشتر یا کمتر که برا من 22 برا شما 32:41:(دوستان با هزینه کمتر از این چیزی که ما دارین اینجا میپردازیم سرعت 230-240 میدن شما کجای کارین)
دنبال پارس اینجا نرفتی؟نقل قول:
من تو فکر اینم که از پارس نت بگیرم اینجا
دوستانی که از پارس نت دارن نظر بدن که اینجا چطوره سرویس پارس آنلاین
20 دقیقه؟ خوش به حالت واسه من از صبح تا ساعت 2 قطع بود.نقل قول:
فقط موندم چرا باید بهم دروغ بگن که هم ی ه استان این طوری بود.
راستی من هفته ی قبل رفته بودم ترافیکم رو که تموم شده بود دوباره تمدید کنم به زنه گفتم به روزرسانی کنه با ترافیک 8 گیگ گفتش نه این طوری نمیشه باید حجم اضافه بگیری هر حجم اضافه 3500 که بعدا به خاطر مالیتو اینجور چیزا بیشتر شد بهش گفتم مگه به روزرسانی نداره چرا نمیشه ؟ گفت نه نمیشه باید حجم اضافه بگیری اگه راست میگه پس از به روزرسانی نمیشه استفاده کرد؟ شماها چکار میکنین؟
فکر کنم این هم از زرنگیشونه!نقل قول:
اینطوری گذاشتن که اگه یکی حجمش تموم شد اولا تا پایان مهلت اتمام (که معمولا چند روز بیشتر نیست) بابت حجم اضافه یه پولی بگیرن و چند روز بعد هم بابت تمدید.
این طوری خوب کسی نمیتونه اگه ترافیکش زود تموم شد همون موقع تمدید کنه.
منم دیروز حجمم تموم شده بود،رفتم 1 گیگ حجم اضافه گرفتم؛3700
ای کاش فقط قدر همین مالیات هایی که ازمون میگیرن خدمات میدادن
راستی ترافیک که تموم بشه چراغ INTERNET ( یا همون STATUSE فکر کنم ...) دیگه روشن نمیشه،درسته؟
من دیروز مودمم اینطوری شد ولی نمیدونم چرا وقتی زنگ زدم پشتیبانی گفت باید مودم رو کانفیگ کنی؟ (بعد از اینکه حجم اضافه رو اعمال کردن )
قبلا هم گفته بودم،ظاهرا خودش ریست شده بود!
اندیشه هم پورت های خودش رو داره هم پورت های مخابرات رو هم به طور پیمانکاری در اختیار دارهنقل قول:
الان چون احتمالا پورت خالی نداشت ؛ برای شما رو روی پورت مخابرات رانژه کرده
اتفاقی که مدتی هست داره رخ میده
سرعتش بعضی وقتها بیشتره اما قطعی داره
بعضی وقتها مخابرات کلا میترکه
در هر صورت مخابرات تا یکی دو ماه پورتت رو عوض نمی کنه
خب می گفتی بهشون که روزهای باقیمانده رو صفر کنن و از دوباره شارژ کنننقل قول:
باید انجام بدن خب
اصلا چرا آنلاین این کار رو انجام نمیدی؟
دردسر هم نداره
خیلی پیش میادنقل قول:
خصوصا برای مودم های d-link
من خودم بارها برام پیش اومده مودم dlink که داشتم هراز چندگاهی یک بار کانفیگ می کردمش
این رو نمی دونستم.ضمنا فقط میخواستم این چند روز باقیمونده رو قطعی نداشته باشم.نقل قول:
آخه احتمالا بخوام isp رو عوض کنم.
ترافیکم خوب ته کشیده بود,چطوری انلاین میرفتم؟ :23:
پس عادیه! :41:نقل قول:
مودمم Alfex هستش.
این ریست شدن ها به خاطر چیه؟
راستی صبا نت و پارس وی کسی داشته؟
چطوریـــاست؟
سلام
ما تازه به رشت نقل مکان کردیم
قبلا مشترک پارس انلاین بودم و ازش راضی بودم
حالا تو این چند روز که تحقیق کردم چند تا گزینه پیدا کردم
لطفا بچه هایی که اطلاع کافی دارن منو راهنمائی کنند:
پارس وی
اندیشه سبز خزر
شاتل
مبین نت
برای من سرعت شبانه(رایگان) از همه چیز مهمتره
ممنون از راهنمای شما
ولی شنیدم زیاد جالب نیست و قطعی داره
مثلا سرعت 128 محدودش چنده؟
ما محدوده فلکه گاز میشینیم پیش شماره 424
تو همون صفحه چند برگ قبلش خوندم بچه ها از مخابرات بد گفته بودن
به هر صورت ممنون از راهنمائی شما
عزیزم بعضی ها جسارت نشه به بقیه تا حالا نداشتن ولی میان برای خودشون اظهار نظر میکن --- مخابرات قدیما اویلش واقعا قطعی خیلی داشت
ولی واقعا االن خیلی خوب شده مثل سابق اصلا دیگه قطع نمیشه . البته تو همین بخش هم خوندید بیشتر اندیشه قطعی داشته
پینگ خوب داره و سرعتش هم بستگی به سرعتی که میخری هستش .
شاتل خوبه واقعا فقط محدویت داره همین .
نقل قول:
راستی مودم وایرلس استوک کسی برای فروش داره؟
خب سرعتی که خریدی چندیه؟
256 یا 512؟
با 128 چقدر سرعت داره؟
سرعت شب چقدره؟
سلامنقل قول:
به شهر رشت و این تایپک خوش آمدید.:20:
بنده قبلا تو منطقه ی 4 (مغازه ) از گیلانت 256 نامحدود استفاده می کردم. سرعتش معمولا از 50 بالاتر نمی رفت ولی پینگش همیشه بالا بود ( بین 400 تا 500 ) . البته این موضوع بر میگرده به 6 ماه پیش. چون کلا جمعش کردم. الان تو حومه ی رشت زندگی می کنم و 256 نامحدود مخابرات دارم. تو این پنج ماه نسبتا راضی بودم ولی بازم می گم و مثل بعضی ها چشمامو بر واقعیت نمی بندم و تبلیغ شرکتی رو هم نمی کنم. نت مخابرات بگیر نگیر زیاد داره. قطعی این اواخر زیاد شده ولی مثلا دو ماه پیش تو همه چیز عالی بود.ممکنه 2 روز یا 1 ماه دیگه همه چی دوباره عالی بشه یا بدتر از اینی که هست بشه. بستگی به سیاست اونا داره.ولی الان وضع برای نامحدودش چندان رضایت بخش نیست.
سرعت دانلود من چه روز و چه شب بین 30 تا 45 در نوسانه و پینگ بین 200 تا 300 در نوسانه( 256 نامحدود مخابرات ، ماهی 27850 تومان ) و پشتیبانیشم نسبتا ضعیفه.
-شاتل : رفیقام تو منطقه ی 4 و 5 بودن و شاتل داشتن که به خاطر محدودیت دانلودیش فراری شدن.البته از پینگش و سرعتش راضی بودن ولی برای کسی که دانلود زیاد داره ( بیشتر از 18 گیگ در ماه ، طبق گفته ی دوستانمون در همین تایپک ) خوب نیست.
- البته خودم و یا آشناهام مبین نت نداشتن ولی شنیدم به خاطر پا*را*زیت هایی که می ندازن برای ما*هوا*ره تو سیستم مبین نت مشکل ایجاد میکنه که راست یا دروغشو نمی دونم.
رفیق شبا چطور سرعتش؟ سرویس های مخابرات شبا مجانیه؟بعد سرعت نا محدود با محدود یکیهنقل قول:
10 گیگ 1024 دارم ماهی 42 تومان
نقل قول:
مخابرات ساعات فری اش چند تا چنده؟
از بیشتر افرادی که پرسیدم اندیشه رو معرفی میکنن
ببخشید زیاد سوال میکنم:10:نقل قول:
شما اشتراکت 1به 10 توی سایت؟
نه عزیزم نیستش