مهم ترین فرق لنز بهتر 260 هست زوم بیشتر واید بیشترنقل قول:
فرق مهم و اساسی دیگه ای نیست
مهم ترین فرق لنز بهتر 260 هست زوم بیشتر واید بیشترنقل قول:
فرق مهم و اساسی دیگه ای نیست
تقریبا قیمتشون یکی هستنقل قول:
بودجه حدود 260
میشه گفت بهترین تا 260 همون 3300 هست ، گزینه های خیلی کمی هستنقل قول:
یعنی صفحه لمسی سامسونگ و بازتر بودن دیافراگمش بهتر از کنون نیست؟نقل قول:
دوستان با بودجه ی 1400 چه دوربین حرفه ای میشه خرید ؟
کاربرد حرفه ای
مشخصات خوبی داره اما من اصلا توصیه نمیکنم ، نیکون هم که غول بزرگی هست هنوز توی غیر حرفه ای ها خوب نیست مثل فوجی (بیشتر مدل ها) چه برسه به سامسونگ که تازه کاره ،خریدش یه ریسکه اماخرید مثلا 3300 ریسکی نداره جواب پس دادهنقل قول:
600D کنن میتونی بخری با کیتش، گارانتی اصلا اهمیتی نداره یادت باشهنقل قول:
اگر صبر کنی و دلار هم بالا نره به زودی میتونی D3200 نیکون یا 650D کنن بخری
نیکون D5100نقل قول:
کانن 600D
جفتشم کیت لنز 55-18
من صبر میکنم .اما واقعا ممکنه قیمتها پایین بیان؟ یکی از رفقا گفتش چون تو تبریز دوربین حرفه ای گیر نمیاد این به این معنی هست که تاجری که میخره دست نگه داشته و یعنی احتمال داره قیمتها پایین بیاننقل قول:
اگر صبر کنی و دلار هم بالا نره به زودی میتونی D3200 نیکون یا 650D کنن بخری
از 800 تا 950 چی بخرم ؟ فوری هستش ؟ تو همین رنج لطفا مرسی
پائین اومدنش با خداست!نقل قول:
فکر نمیکنم اینطور باشه چون 2 تا شرکت وارد کننده اصلی بیشتر نداریم تو ایران
نیکونگرش نماینده رسمی نیکون و آفومار نماینده رسمی کانون در ایران هستش بهترین گارانتی هم همین ها با ایده آل هست(خوشبختانه مثل بازار لپ تاپ خر تو خر نیست!)
اتفاقا جنس هم فت و فراوان تو بازار ریخته قیمت فقط بالاست!
با سلام به همه دوستان بنده می خوان با 550- 650 تومن دوربین بخریم کانن 260 یا سون اچ ایکس 10 یا 20 کدو بهتره و ارزش خرید داره فول اچ دی هم باشه ؟ کیفیت عکس و فیلم برداری و نداشتن نویز برام مهم
اگر دئربین بهتری هست معرفی کنن با جزئیاتش فوری فوری میخوام بخرم
یکی به من چی کنم ؟ P510 نیکون 940 قیمت دارم با گارانتی نکو نگرش فکر کنم بخرم ؟ خوبه ؟ آیا از کنون SX40 بهتره ؟
نه خیر sx40 بسیار بهتر از نیکون p510 هسش.این سری دوربینها فرقی با دوربین 500 تمنی ندارن .فقط سوپرزوم بودنشون مزیتهنقل قول:
اگه میتونی بودجه تو زیاد کن و دوربین حرفه ای بخر .مثلا 940 تمن داری 400 تمنم بذاری روش یه دوربین توپ میخری
اگه میخوای یه دوربین سوپرزوم داشته باشی و کیفیت عکسها برات مهمه کنون sx40 گزینه ی بهتری هست
اصلا روش حساب نکن اگه من بودم همین الان میخریدمنقل قول:
چی مهمه ؟نقل قول:
من فقط کیفیت عکس مهمه برام بیشتر از 950 هم نمیتونم هزینه کنم ؟
حالا نمیدونم چی بخرم ؟
fz150 یا p510 کدوم ؟
p510 کیفیت عکس بالاتری داره اما در فیلم fz150 حرف اولو میزنهنقل قول:
نیکون 5100 ایا بدون لنز هم میشه خرید ؟ بعدا براش لنز بخریم ؟
با لنز بهم گفتن 1400 فکر کنم ؟ درسته ؟
در ضمن تو دوبی چنده ؟ چون هفته بعد دوبی میرم ؟ اونجا بخرم ؟
به نظر من بهترین این رده SX40 کنن هستنقل قول:
نه اون لنز اخرش 200 باشه بیشتر نیستنقل قول:
میتونید 550D کنن بخرید با کیتش که به پولتون میخوره
سلامنقل قول:
بدون شک شما باید 240 یا 260 رو انتخاب کنید
زوم براتون مهمه ؟
دوربین 5100 خوبه ؟ پشیمون نشم با لنز 18 55 بخرم ؟ اگه همین خوبه بخرمش ؟
1400 با لنز 18-55 و قیمت لنز به تنهایی 250 و قیمت بادی 1250 !نقل قول:
به صرفه تره با لنز کیت بخرید بعدا با توجه به علایقتون لنز بخرین
اره با لنز میخرم فقط خودش مموری اشانتیون داره ؟
کدوم گارانتی را بخرم ؟
اره با لنز میخرم فقط خودش مموری اشانتیون داره ؟
کدوم گارانتی را بخرم ؟
دوستان سلام.
من میخوام دوربین فوجی F500 رو بگیرم.به نظر دوستان این دوربین چه جور دوربینی هست.از این بهتر زیر 500 میشه خرید؟
درودنقل قول:
خير در جعبه اگر با كيت باشه به غير از دفترچه و لنز و يه سري كابل چيز خاصي درش نيست.
بنده D5100 دارم سوالي داريد در خدمتم.
جدا اين دوربين حتي در كلاس هاي بالاتر مثل D7000 هم نويزگيريه شاهكاري دارد همونطور كه قبل ها هم درش اشاره شده بود.
رقيب اين دوربين هم كه مطلع هستيد Canon 600D
ميباشد كه البته در فيلمبرداري كمي موفقتر بوده.
ولي مورد مهمتر اين است كه متاسفانه در كشور ما همه شنيده ي كلمه ي Canon هستند به همين دليل هميشه واردات كالاهاي كنون بالاتر بوده و باعث كاهش قيمت محصولات اين برند شده.
در نتيجه كمي در مورد خريداري تجهيزات راحتتر هستيد.
ولي بنده هم مثل شما چون بندرعباس هستم به دبي دسترسي دارم و اين مورد برام مشكلي نبود و معمولا اگر چيزي رو بخوام از همونجا سفارش خواهم داد.
در مورد لنز هم
١٨-٥٥ يك لنز وايد با زوم محدود هست كه با توجه به قيمتي كه روي كيت ميره لنز بسيار پركاربرد و با كيفيتي در برابر قيمت ميباشد.
Using Tapatalk
سلام دوستان.
من میخوام تو این هفته 1دوربین بخرم حدود قیمت 1500 حالا 1مقدار بالا پایین چندتا آیتم برام مهمه:
1.کیفیت عکس برداری خیلی خوبی داشته باشه (بالای 12 مگاپیکسل) و سایز حسگر نسبتا خوبی داشته باشه( کم نویز بودن برام مهمه)
2.فیلم برداری full hd و باکیفیت و زوم قابل قبول برام مهمه. (آیا تعویض لنز میتونه در زوم تاثیر زیادی بزاره؟)
3.بیشتر دوربین های حرفه ای و DSLR مدنظرم هست.
خودم چند مدل 600D , 550D, D5100 رو دیدم اگر راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم :)
سلام عزيزنقل قول:
توضيحات بالا براي شما هم مناسبه كه يه مطالعه اي بفرماييد.
در مورد زوم بله كاملا به لنز مربوط ميشه
ارزانترين لنزهايي كه ارزش خريد دارند و زوم هم هستند ميشه به ٥٥-٢٠٠ نيكون اشاره كرد
كه فكر كنم حدود ٥٥٠ بايد قيمت داشته باشه شايد هم بالاتر
ولي لنز همه كاره رو بنده ١٨-١٠٥ پيشنهاد ميكنم البته عرض كنم كه اين دو لنز نيكور هاي نيكون هستند.
١٨-١٠٥ چيزي حدود ٧٠٠ قيمت دارد.
ولي خوبيه لنز اينه كه هم تا حدودي زوم در اختيار شما ميزاره و هم زاويه وايد.
مگاپيكسل در دوربين هاي DSLR صرفا اندازه عكس رو تعيين ميكنه و لنز عامل اصلي كيفيت شماست.
البته پيشنهاد ميكنم چشم بسته خريد نكنيد و قبلش اطلاعات بيشتري در مورد DSLR ها بدست آوريد.
Using Tapatalk
مموری 8 گیگ ارزونترینش ---- برا چی بگیرم فقط برای عکس میخوام چون فیلم اصلا نمیگیریم
در ضمن کیف فابریکیش چنده ؟ سایتی هستش براش خرید کنم سه پایه چی براش ؟
نقل قول:
مموري ارزان خريد نكنيد چون اين دوربين براي كاركرد خةب نياز به سرعت خوب داره ولي سرعت خوب نسبت به قيم سيليكون پاور هست.نقل قول:
حدود ٢٥ فكر كنم قيمت داره كه شايد يه موقعي هم فيلمبرداري كرديد.
نيكون سفارش ساخت كيف نميده ولي چيني هست روش نوشته باشه نيكون بنده دارم ٢٥ بود كه خودش با لنز و وسايل جا ميشه.
ولي پيشنهادم اينه كه يه سري به فروشگاه پيكسل بزنيد معتبر ترين فروشگاه در زمينه عكاسي هستند بدون تبليغ هم عرض ميكنم كه ميتونيد در گوگل جستجو كنيد.
تنوع خوبي در لوازم جانبي دارند.
Using Tapatalk
با فرقی که گفتین بین sx230 و sx260 با توجه به استفاده خانگیم به نظرتون کدوم بهتره واسم
و اینکه این دوربین ها به همراهشون رم حافظه دارن یا باید بخریم
اگر میتونید بهتر ورژن جدید تر رو بخرید که حدود 600 خورده ای هست (SX240)نقل قول:
نه با دوربین نیست ، هرکی هم گفت باید مموری ازم بخرید از مغازش برید بیرون
میتونید یه 8 گیگ با حدود 30 تومن مدل خوبشو بخرید از علائدین ط 2 واحد 250 خرید کنید (بابایی)
گارانتی دوربین هم اصلا مهم نیست یادتون باشه
1. حسگر d5100 از اون 2تا بزرگتره - کراپ 1.5 رو عرضه میکنه - 16م پ هستشنقل قول:
2. فیلم برداریم FullHD 1080 هستش - تعویض لنز هم مسلماً روی زوم تاثیر میذازه. به شرطی که لنز زوم بگیری
نتیجه :
1. Nikon D5100
2. 600D or 550D
سلام به همگی دوستان...
قصد خرید یه دوربین برای نامزدم دارم و میخوام تا دو روز دیگه حتماً بخرم...
بودجه حدود 600 ! دیگه خیلی بخوام هزینه کنم 650 ! البته این بودجه کلاً برای همه موارد میشه ! یعنی مموری و کیف رو هم شامل میشه...
شخصاً خییل نیکون دوست دارم و از رنگای نیکون بیشتر خوشم میاد...
سال پیش هم برای یکی از دوستان Nikon S9100 گرفتم که واقعاً ازش راضیه و میگه عکساش از SX230 بهتره !
ممنون میشم شما بنده رو در خرید دوربین راهنمایی کنید...
انتظارات از دوربین:
همین اول عرض کنم که اگه بشه با این قیمت یک نیمه حرفه ای گرفت عالی میشه، ولی اگه کامپکت بود، تنظیمات کاملی داشته باشه تا بتونیم عکسای دستی خوبی هم بگیریم...
1- کیفیت خیلی خوب عکس با توجه به قیمت (اونقدر که کیفیت عکس مهمه، کیفیت فیلمبرداری مهم نیست !)
2- اگه فیلمبرداری 1080p باشه که خیلی عالی میشه...
3- زوم بالایی داشته باشه
4- لنز واید داشته باشه :)
5- کیفیت رنگ عکس ها خوب باشه و نویز خیلی کمی داشته باشه...
فکر کنم من همه چیزارو با هم میخوام ! ولی چیکار کنم ، واقعاً نمیخوام چیز بدی بگیرم...
اگه موردی با این قیمت نیست، بفرمایین اگه بتونم بودجه رو تا 700 بالا ببرم میتونم دوربین خوبی بگیرم یا خیر ؟
من خودم از بین کامپکت ها دو مدل Nikon Coolpix S9300 و Canon PowerShot SX240 HS رو دیدم ! ولی نمیدونم بین این دو مدل کدوم بهتر هستش...
ببخشید که خیلی وقتتون رو میگیرم...
موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
نقل قول:
فردا میخوام برم بخرم شخصا بین 650D و D3200 گیر کردم اساتید راهنمایی کنن ممنون میشم.
و اینکه قیمت گرونتر 650D و D3200 نسبت به 600D و D5100 ارزش هزینه رو داره یا نه؟
یک دوربین عکاسی میخوام که فقط کیفیت عکاسیش برام مهمه .فیلم برداری هم نداشت هم نداشت
برای عکس های آتلیه ای می خوام.البته عکاس نیستم و آتیله هم ندارم ولی می خوام عکس های آتیله ای بندازم
البته توی عکاسی آماتورم تازه می خوام شروع کنم
بودجه تا ۵۰۰ -۷۰۰
نقل قول:
و اینکه قیمت گرونتر 650D و D3200 نسبت به 600D و D5100 ارزش هزینه رو داره یا نه؟
بنده مدتیه چندان رغبت فعالیت ندارم .
اما چون بحث سود و ضرر تک تک دوستان مهم هستش و خرید DSLR هم شروع خرج های بزرگ بعدی ... ؛ چند نکته ای رو به عرضتون میرسونم دوست عزیز .
دوست من .
لطفـــــا در مورد DSLR حتما بیشتر تحقیق کنید . پست های قدیمی من توی این فروم و فروم عکاسی موجود هست که بارها گفتم ولی پیدا کردنشون سخته ... برای حرکت به سمت DSLR اصلا به بدنه دوربین فکر نکنید . اول با توجه به نیاز و کاربردی که در نظردارید و حدس میزنید در آینده به اون سمت کشیده میشید خوب فکر و تحقیق کنید و یک لنز رو انتخاب کنید . بعد از این مرحله با توجه به بودجه و لنز انتخابی بدنه مناسب اون لنز و کاربری دلخواهتون رو خریداری کنید .
تاکید میکنم ... لنز رو برای بدنه نخرید ؛ بدنه رو برای لنز بخرید !
شاد و موفق باشید .
دوستان خواهش میکنم اگه میتونید راهنمایی کنید
من حتماً تا فردا باید دوربین رو بخرم و اصلاً وقتی ندارم.
خواهش میکنم بگین با بودجه نهایت 700 چه دوربینی رو میتونم بخرم...
نقل قول:
سلام دوستان عزیز
اگه میشه یه دوربین با فیلمبرداری full hd تا 300 تومن بهم معرفی کنید. ممنون
دوستان من این canon eos 1100d رو قیمت کردم یک میلیون و چهل...می خوام بدونم همین قیمته کلا و اینکه دوربین خوبی هست مشکلی نداشته؟؟؟
تو این رنج قیمت بهتر از این دوربین هم پیدا میشه یا همین خوبه؟؟
ممنون میشم جواب بدید...