بايرن جان ممنون
يه سوال ؟ عكس از تيم نداري كه علي زاده نباشه توش؟
بايرن جان ممنون
يه سوال ؟ عكس از تيم نداري كه علي زاده نباشه توش؟
مجيدى جريمه نقدى مى شود
به احتمال فراوان فرهاد مجيدى كاپيتان استقلال از سوى اين باشگاه جريمه نقدى خواهد شد.طبق شنيده هاى ما اين بازيكن هفته گذشته طى يك مصاحبه اعلام كرده بود مشكلى براى جدايى از آبى پوشان ندارد. ديروز شنيديم اين مصاحبه زياد به مذاق امير قلعه نويى سرمربى استقلال خوش نيامده است وباعث ناراحتى وى شده است. بايد منتظر ماند و ديد روزهاى آينده چه خبرهايى در اين باره منتشر خواهد شد .
بائو قصد بازگشت به استقلال را دارد
از مصاحبه هاى ميثم بائو كاملاً مشخص است كه قصد بازگشت به استقلال را دارد. او كه امسال عملكرد خوبى در خط ميانى ابومسلم داشته قبل از بازى با استقلال ضمن تعريف وتمجيد از اين تيم گفته بود قلعه نويى هيچگاه بازيكن حريف را وسوسه نمى كند. البته پيش از شروع فصل هم صحبت از بازگشت بائو به استقلال بود اما به هرحال اين اتفاق رخ نداد وحالا درخشش مجدد بائو باعث شده تا استقلالى ها دوباره نظرشان نسبت به وى عوض شود. شك نكنيد كه بائو از همين حالا در ليست خريدهاى سال آينده استقلال است وشايد دوباره به تيم سابقش برگردد.
قلعه نويى در باشگاه فيلم ديد
امير قلعه نويى سرمربى استقلال صبح روز يكشنبه به محل باشگاه رفت و به تماشاى ديدار تيمش مقابل ابومسلم پرداخت. طبق شنيده هاى ما سرمربى آبى پوشان موقع تماشاى فيلم در بعضى صحنه ها حسرت موقعيت هاى از دست رفته تيمش را در جريان بازى خورد.گفتنى است اين بازى در پايان با حساب ۲ بر صفر به سود استقلال در مشهد تمام شد.
اميررضا واعظى آشتيانى، مديرعامل استقلال ديروز از سفر كربلا به تهران بازگشت. آشتيانى كه هفته گذشته به كربلا رفته بود ديروز در حالى به تهران بازگشت كه گفته مى شد وى قبل از بازى با ابومسلم از سفر باز خواهد گشت تا ديدار با ابومسلم را از نزديك تماشا كند.واعظى آشتيانى به تهران بازگشت
تقدير استقلال از طالب لو
وحيد طالب لو دروازه بان استقلال درجريان ديدار تيمش مقابل ابومسلم خراسان در چندين صحنه مانع از باز شدن دروازه آبى پوشان شد. طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى سرمربى استقلال قصد دارد بدين خاطر از طالب لو تقدير كند تا باعث افزايش روحيه اين بازيكن شود.
استقلال ۴ سهميه در تيم ملى دارد
ليست جديد تيم ملى روز شنبه از سوى على دايى سرمربى تيم ملى اعلام خواهد شد طبق شنيده هاى ما استقلال ۴ سهميه در تيم ملى دارد دعوت شدن آرش برهانى و وحيد طالب لو و پيروز قربانى به تيم ملى حتمى است و از بين پژمان منتظرى و خسرو حيدرى و سياوش اكبرپور يكى هم به تيم ملى دعوت خواهدشد. با اين اوصاف بايد منتظر ماند و ديد استقلال چند سهميه در تيم ملى دارد.
قلعه نويى: در مورد پيوستن بيك زاده به راه آهن دخالت نمى كنم
امير قلعه نويى سرمربى تيم استقلال با اشاره به روند رو به رشد تيمش گفت: اى كاش تعطيلات ليگ پيش روى ما نبود. وى همچنين خاطر نشان كرد:خوشبختانه تيم ما در اين چند هفته روند رو به رشد و ايده آلى را در پيش گرفته و مطمئنا تعطيلات طولانى مدت ليگ هر تيمى را دچار مشكل مى كند. وى ادامه داد: متاسفانه بعد از بازى با داماش تيم ما ۱۶ روز از ليگ دور خواهد بود و اين در حالى است كه به احتمال زياد چندين بازيكن خود را هم به دليل حضور در تيم ملى در اختيار نخواهيم داشت. سرمربى استقلال تهران با اشاره به بازى تيمش مقابل ابومسلم مشهد گفت: بازى بسيار سختى بود اما مى توانستيم با گل هاى بيشترى پيروز شويم. در اين ديدار بازى فشرده اى را در مشهد شاهد بوديم و خدا را شكر مى كنم كه توانستيم به هر ۳ امتياز اين مسابقه دست پيدا كنيم. وى ادامه داد: ابومسلم هم تيم بسيار خوب و آماده اى بود و آنان حداقل ۴۰ دقيقه فشار زيادى را به روى دروازه ما آوردند و موقعيت هايى هم داشتند. ابومسلم با رهبرى پيروانى بسيار خوب كار كرد. وى افزود: از دقيقه ۶۰ به بعد مهاجمان ما مى توانستند گل هاى زيادى به ابومسلم بزنند اما با اشتباهاتى كه مرتكب شدند نتوانستيم بيش از ۲ گل به ابومسلم بزنيم اما به لطف خدا و با توجه به اينكه در اين بازى گل دريافت نكرديم تفاضل خود را افزايش داديم. سرمربى تيم استقلال درباره صدرنشينى اين تيم اضافه كرد: اين تازه شروع كار است و با توجه به برنامه هايى كه براى بازى هاى آتى پيش بينى شده با قدرت بيشترى صدر جدول را حفظ خواهيم كرد. قلعه نويى در پايان درباره بحث جدايى بيك زاده گفت: باشگاه راه آهن طى مكاتبه اى خواستار به خدمت گرفتن هاشم بيك زاده شده است و ما هم اين مسأله را به خود او واگذار كرديم و البته دخالتى هم در اين مورد نمى كنيم.
توصيه قلعه نويى به اكبرى و بيك زاده
امير قلعه نويى سرمربى تيم استقلال تهران از يدالله اكبرى و هاشم بيك زاده خواست تا در خصوص جدايى از تيم و پيوستن به تيمى ديگر با رسانه ها گفت و گو نكنند. قلعه نويى كه به خوبى مى داند ترافيك بازى هاى استقلال در ليگ برتر و جام حذفى و همچنين ليگ قهرمانان آسيا باعث مى شود تا به همه بازيكنان خود احتياج پيدا كند، به اكبرى و بيك زاده گفته است كه از حضور در تركيب اصلى نااميد نشوند و چنانچه بتوانند در تمرينات آمادگى لازم را به نمايش بگذارند، مى توانند به عنوان يكى از ۱۱ بازيكن اصلى از دقيقه اول در زمين حضور داشته باشند.
اكبرپور و عليزاده محرومان استقلال مقابل داماش
مهاجمان تيم استقلال به دليل محروميت نمى توانند در هفته نوزدهم مقابل داماش به ميدان بروند.على عليزاده و سياوش اكبرپور به دليل ۳ اخطاره شدن مقابل ابومسلم بازى هفته نوزدهم استقلال را از دست دادند. اين ۲ بازيكن كه با همكارى يكديگر توانستند گل دوم استقلال مقابل ابوسلم را به ثمر برسانند نمى توانند جمعه هفته جارى مقابل داماش گيلان به ميدان بروند.
بعداز حرفهاى تند وتيز اولروم در برنامه ۹۰ كه پيكان حملاتش به سمت بنى اسد مديرعامل باشگاه ابومسلم بود، پيدا كردن مهاجم تند وتيز ابومسلم سخت بود.اولروم مى خواهد از حواشى دور باشد ولذا با خبرنگاران صحبت نمى كند. براى تنوير افكار عمومى ونور تابيدن بر زواياى تاريك باشگاه ابومسلم، ما با مدير برنامه هاى غير رسمى اولروم يعنى همسرش حرف زديم. حرفهايى كه حرف دل اولروم است كه از دهان همسرش بر روى كاغذ خزيده است.اولروم: باشگاه ابومسلم مرا « پياده » كرد
براى نيمكت نشينى به استقلال نمى روم
•از اينكه با استقلال تهران قرارداد بستى نمى ترسى؟
- قرارداد با استقلال! چه كسى اين حرف را زده؟
• از منابع موثق خبرى شنيديم . شنيديم ۷۵ ميليون به تو مى رسد و ۷۵ ميليون به باشگاه ابومسلم.
- تكذيب مى كنم. مدير برنامه هايم فقط با استقلالى ها حرف زده. همين. هيچ توافقى نكرده ايم. اصلاً شايد باشگاه ابومسلم با جدايى من موافقت نكند.
• اگر در ابومسلم بمانى مشكلى ندارى؟
- اگرمشكلات مالى من برطرف شود مى مانم واگر نه، نمى مانم .
• در برنامه ۹۰ حرفهايى را زدى كه ابومسلم را به حاشيه سوق مى داد. گفتى چك باشگاه پاس نشد ومطالباتى دارى اما بنى اسد گفت تو دروغگوهستى!
- من اگر حرفى مى زنم، سند ومدرك دارم. كپى چك هاى پاس نشده باشگاه درگاوصندوق خانه من است. اولروم مسلمان است و دروغ نمى گويد. من فقط حرف حق را مى زنم. حالا شايد اين حقيقت به مذاق آقاى بنى اسد خوش نيامده.
• در ۹۰ گفتى ماشينت را به پزشك باشگاه دادى و او چك باشگاه را به تو داد اما اين چك هنوز پاس نشده. اصلاً چرا اين كار را كردى؟
- ببينيد من يك « آزرا» داشتم ومى خواستم آن را بفروشم تا مشكلاتم حل شود . در همان مقطع پزشك باشگاه يعنى دكتر نجفى از باشگاه مطالباتى داشت كه ابومسلم به آن متعهد نبود. به همين خاطر دكتر نجفى قصد داشت كه از تيم جدا شود. باشگاه به او نياز مبرم داشت ومن براى اينكه مشكل باشگاه را حل كنم به پيشنهاد آقاى بنى اسد، ماشينم را به دكتر نجفى فروختم و در عوض باشگاه يك چك ۴۰ روزه به من داد. آقاى بنى اسد مى گفت چك من حتى زودتر از موعد مقرر پاس مى شود و من خوش خيال هم قبول كردم اما حالا چند تا «۴۰» روز گذشته اما چك من يك تكه كاغذ است و پول نمى شود. به قول شما ايرانى ها آمدم ثواب كنم اما كباب شدم.
• به همين خاطر در تمرينات شركت نكردى وبى انگيزه بودى ؟
- دقيقاً به همين خاطر بود.
• اما ناصر حجازى در مصاحبه اى عنوان كرد كه استقلالى ها تو را هوايى كرده اند و به همين خاطر مقابل استقلال بازى نكردى.
- اصلاً آن موقع كه آقاى حجازى اين حرف را زد، من از قضيه استقلال خبر نداشتم. در ثانى من فقط از استقلال پيشنهاد ندارم. سايپا، مس، ذوب آهن و داماش هم مرا مى خواهند. در ضمن از امارات، چين وهلند هم پيشنهاد دارم. اى كاش با استقلال بازى نداشتيم تا اين حرفها پشت سر من نباشد اما اگر با پرسپوليس هم بازى داشتيم، اين حرفها را براى من در مى آوردند.
• فكر نمى كنى انتخاب استقلال از طرف تو اشتباه باشد؟
- روى چه حسابى اين حرف را مى زنيد؟
• استقلال مهاجمان گلزنى مثل برهانى واكبرپور دارد. در استقلال حتى به فرهاد مجيدى كه كاپيتان تيم است بازى نمى رسد. عباسفرد هم كه مدام روى سكوهاست. روى اين حساب حرف مى زنيم.
- اما من فكر نمى كنم آقاى قلعه نويى مرا براى نيمكت تيم بخواهد. من مى روم آنجا تا فيكس باشم وبراى قهرمانى استقلال گلزنى كنم اما فعلاً كه همه چيز در حد حرف و حديث است.
• اما استقلال شمشير دو لبه است. يا به آسمان مى برد تو را و يا بر زمين مى كوبد.
- به هرحال من براى نيمكت نشينى به استقلال نمى روم. البته بايد خودم هم آماده باشم تا مربى تيم مرا به نيمكت نچسباند.
• كار كدام يكى از مهاجمان استقلال را مى پسندى؟
- همه آنها عالى هستند.
• الان كه ماشين ندارى، با چه وسيله اى بر سر تمرين حاضر مى شوى؟ آژانس يا اتوبوس؟
- فعلاً با آژانس اما اگر همين روند جلو برود بايد پياده بروم.
قلعه نويى: برهانى فروشى نيست
برهانى: خودم هم دوست دارم بمانم
باشگاه استقلال تهران با پيوستن آرش برهانى به يكى از تيم هاى حاضر درليگ امارات مخالفت كرد. امير قلعه نويى به مسئولان باشگاه استقلال اعلام كرده است كه براى حضور موفقيت آميز در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا براى ترانسفر شدن برهانى به ليگ امارات مذاكره اى انجام ندهند. برهانى در اين رابطه گفت: من هم شنيده ام كه الشباب امارات براى به خدمت گرفتنم ابراز تمايل كرده است اما از آنجا كه روزهاى خوبى را در استقلال تجربه مى كنم و احساس مى كنم كه مى توانم براى تيم در بازى هاى داخلى و آسيايى مهره اى تأثيرگذار باشم، اعتراضى به تصميم قلعه نويى ندارم و اميداوارم بتوانم در ادامه رقابتها همچنان به عنوان مهاجم در خدمت تيم باشم تا از اين طريق هم در نتيجه گيرى هاى استقلال نقش داشته باشم و هم اينكه بالاخره براى ملى پوش شدن نظر مثبت على دايى را براى حضور در تيم ملى و رقابتهاى مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰ جلب كنم.
تقى پور: با استقلال قرارداد دارم نمى خواهم جدا شوم
ابراهيم تقى پور مدافع استقلال تهران درخصوص شايعات جدايى اش در تعطيلات نيم فصل از اين تيم گفت: با استقلال قرار داشته وبه آن پايبند هستم. وى همچنين افزود: اين شايعات اساس و پايه درستى ندارند و من نيز همچنان مثل سربازى فداكار درخدمت استقلال مى باشم. خوشبختانه شرايط خيلى خوبى درتيم استقلال دارم و با تمام توان در تمرينات استقلال حاضرم. وى در پاسخ به اين سؤال كه پس چرا كادر فنى در ديدارهاى استقلال كمتر از شما استفاده مى كند افزود: همانطور كه بيان كردم به گفته كادر فنى در تمرينات جزو بهترين ها هستم اما در عين حال به نظر كادر فنى در بستن تركيب اصلى نيز احترام مى گذارم. اين مدافع تصريح كرد: بازى در تركيب اصلى استقلال جزو افتخارات هر فوتباليستى است اما بايد به تصميم كادر فنى احترام گذاشت. تقى پور تأكيد كرد: استقلال تيم بزرگى است و درسال جارى در ۳ جام معتبر شركت دارد از اين رو با يك تركيب در هر ۳ جام نمى تواند حضور داشته باشد.
محمدرضا ممنون بابت اخبار.
---------------------------------------------مگر بنياسد دفاع آخر است كه صدايم را شنيد!
من و خاني همديگر را زديم
قبل از شروع فصل و وقتي اكبرپور در دفتر روزنامه دنياي فوتبال قول داد كه در اين فصل كاپ اخلاق را بگيرد، ناخودآگاه به ياد دو فصل پيش افتاديم زماني كه در برنامه 90 با آهنگ فيلم گلادياتور سريالي از درگيريهاي اكبرپور با داور و بازيكنان حريف پخش شد. اما نيمفصل اول امسال سياوش را آرامتر از هميشه ديديم. او هميشه اولين بازيكني بود كه بالاي سر مصدومان حريف حاضر ميشد و بعد از هر خطا از طرف مقابلش دلجويي ميكرد. كمتر به داور هم اعتراض ميكرد. اما در اولين ديدار دور برگشت مقابل ابومسلم دوباره همهچيز به حالت قبل بازگشت. اكبرپور در زمين بسيار خشن بود. با بازيكنان حريف سر شاخ ميشد و حتي پس از اعتراض به داور سه كارته شد تا از ديدار مقابل داماش محروم شود، ضمن اينكه ازطرف سردار بنياسد مدير ابومسلم به فحاشي ناموسي به بازيكنان حريف هم محكوم شد تا وقتي با او تماس گرفتيم مانند بمب در حال انفجار باشد:«بله من قول داده بودم كه ديگر حاشيه درست نكنم! اما كاري ميكنند كه آدم عصباني شود. بعد هم ميروند براي ما مظلومنمايي ميكنند. قبل از بازي سه روز براي ما كري ميخواندند كه ميزنيم و ميبريم. بعد ما رفتيم مشهد مثل همه بازيهاي قبلمان وقتي با ابومسلم بازي داريم به مشكل برخورديم. از همان دقيقه اول به توپ جمع كن وتماشاگر خط داده بودند.»
وقتي قرار است اكبرپور در مورد صحبتهاي بنياسد صحبت كند، آن وقت است كه صدايش بالا ميرود.«متاسفم براي تكتك آدمهايي كه دم از دين ميزنند و اينطوري گناه خودشان را به گردن ديگران مياندازند. آدم بايد يك خرده وجود و مردانگي داشته باشد. وقتي كاري ميكند پايش بايستد. از دقيقه يك به خواهر مرحوم طالبلو مادرهاي پيروز و منتظري كه فوت شدند، فحاشي ميكردند و كاملا مشخص بود كه خط گرفته بودند.» او در اين رابطه با تاكيد به قرآن قسم ميخورد:«ميتوانيد از خود پيروز و بقيه بچهها بپرسيد. حتي بعضيها نميخواستند به زمين بروند. پيروز ميگفت ديگه بازي نميكنم. ما راضياش كرديم كه به زمين برود. وحيد هم گفت كه تماشاگرها را به امام رضا(ع) واگذار ميكند. شايد باور نكنيد بهخاطر همين مسئله ما همقسم شديم كه بازي را ببريم ديديد كه خدا هم خواست و اين اتفاق افتاد.» سردار بنياسد در برنامه 90 صراحتا عنوان كرد كه صداي فحاشي اكبرپور به بازيكن ابومسلم را شنيده اما اكبرپور ميگويد:«مگر مديرعامل تيم ابومسلم دفاع آخر بود كه صداي فحش دادن من را شنيد و قسم ميخورد كه من بدترين فحشها را دادم؟ براي من خيلي ناراحتكننده است كه مديرعامل يك باشگاه قسم دروغ ميخورد. ميدانيد گاهي اوقات تيمها در زمين زورشان ميرسد و اين كارها را انجام ميدهند. من بهخاطر حرفهاي بني اسد او را حلال نميكنم و واقعا برايش متاسفم.» با توجه به سوء سابقه سياوش در مسائل انضباطي از او سوال كرديم كه اگر اين بحث دوباره به كميته انضباطي برود! قبل از آنكه حرف ما تمام شود. اين بار اكبرپور با اطمينان خاصي صحبت ميكند:«از خدايم است كه بحث به كميته انضباطي برود من فيلم فحاشي تماشاگران مشهدي را دارم. چون موقعي كه فيلمبردار باشگاه در كنار زمين فيلم ميگرفت من به سمتش رفتم كه از اين صحنه فحاشي فيلم بگيرد. حالا اگر آقايان مدعي هستند كه من هم فحاشي كردم يا با كسي درگيري فيزيكي خارج از زمين داشتم بياورند در كميته انضباطي لبخواني شود. تا من خجالت بكشم مشخص شود كه چه كسي دروغ ميگويد و حق با كيست»
---------------------------------------------واكنش تند فتحاللهزاده به مصاحبه واعظ
اعلام مواضع در روزنامه ديگران
اميررضا واعظآشتياني كلا مدير كمحرف و حاشيهگريزي است. او سعي ميكند كمتر حرف بزند و در عمل توان و مديريتش را بهرخ ديگران بكشد و حتي ارتباط چندان نزديكي با برخي از روزنامهها ندارد. اما مصاحبه تازه او با دنياي فوتبال حسابي بازتاب داشته و حتي برخي روزنامهها هم عليه صحبتهاي مديرعامل اين روزهاي استقلال موضع گرفتهاند تا جايي كه يكي از آنها با تيتر جالبتوجهي نسبت به اين موضوع واكنش نشان داده و با جانبداري از حاجيفتحالله آورده كه مديرعامل امروز استقلال نبايد با چنان لحني در مورد مديرعامل سابق اين تيم پرطرفدار حرف ميزده و اساسا نبايد «خبرنويس» خطابش ميكرده است. حاجي هم در اينباره مصاحبههاي فراواني را با رسانهها داشته تا به همه بفهماند كه واعظ نبايد اينگونه حرف ميزده است. او در جايي گفته: «آقاي واعظ بهجاي آنكه در اين روزها به كارش در استقلال برسد و برود با تيمي كه من برايش بستم، كيف كند در حال به حاشيه بودن خود و تيمش است.» يا در مورد ادبيات واعظ به همه يادآور شده: «بههر حال ايشان تازه پا به اين عرصه گذاشتهاند و اگر سن مديريتشان به اندازه سن مديريت من در باشگاه استقلال برسد آن وقت از مطرحكردن چنين مباحثي پرهيز خواهند كرد.» البته نماينده باشگاهها در هياترئيسه فدراسيون نكتهاي هم را اعلام ميكند: «بنده تصميم داشتم در قبال اين حرفها سكوت كنم اما شما نگذاشتيد.» بخشي از مصاحبه واعظ با روزنامه دنيايفوتبال مربوط به اعتباردادن او به استقلال بهخاطر وزن سياسي و صنعتياش است كه حاجي اينگونه پاسخش را در محافل داد: «ما در ورزش آدم سياسي كم نداريم، ايرواني، رضايي، ميرولد و آقامحمدي هستند كه ورزش را عرصهاي براي خدمت كردن ميدانند نه پلكاني براي ترقي.» جالب اينكه فتحاللهزاده كلمه به كلمه مصاحبه را خوانده و ميداند چگونه پاسخ شبهات را بدهد، او درباره دست در گردن واعظ انداختن در عكس يادگاري معروف توضيح ميدهد: «اين بيش از هرچيز نشاندهنده تواضع من است. بههر حال من در اين عرصه پيشكسوت ايشان محسوب ميشوم و هميشه بزرگتر بايد دست كوچكترها و تازهواردها را بگيرد.» متوجه شديد؟ حاجي حسابي دلخور است و فعلا هم واعظ تخت گاز جلو ميرود. توصيه پاياني فتحاللهزاده به واعظ هم خواندني است: «فقط به آقاي واعظ توصيه ميكنم كه زيادهروي نكند و فعلا كيف استقلالي كه من بستم را ببرد.» اما حاجي يك نكته جالب در مصاحبهاش آورده و اينكه او كار روزنامهنگارياش را از سردبيري هفتهنامه جوانان امروز شروع كرده است، ما كه هرچه فكر كرديم نفهميديم چگونه روزنامهنگاري را ميتوان از سردبيري آغاز كرد؟! البته جالب اين است كه حاجي در روزنامه خودش تا به امروز موضعگيري نداشته است و از طريق روزنامههاي ديگر عصبانيتش را نشان داده شايد امروز در استقلال جوان واكنش مديرعامل دلخور استقلال را ببينيم؛ شايد هم نبينيم...
سلامنقل قول:
مثل همیشه وظیفه ام رو انجام دادم
عليزاده: تشويق مجيدي به من انگيزه داد!
علي عليزاده بارها در مصاحبههايش گفته كه او ميداندكه به اندازه بازيكني مثل مجيدي ميان هواداران محبوب نيست،
---------------------------------------------
جالب اينكه او در دقيقهاي پاس گل دوم استقلال مقابل ابومسلم را داد كه تماشاگران در مقابل اشتباهات عليزاده، مجيدي را صدا ميزدند:«خيلي طبيعي است كه تماشاگران فردخاصي را صدا كنند من سعي ميكنم كه حرفهاي باشم اما به هرحال تشويق آنها روي من تاثيرگذار است. البته خدا را شكر، در اين بازي انگيزهام را بالا بردند و پاس گل دادم.» عليزاده ادامه ميدهد:«حكمت خدا اين است كه تا من ميآيم در زمين فيكس شوم يك اتفاقي ميافتد. اينبار هم كه سه كارته شدم، البته بايد بگويم كه شرايط ديدار با داماش سادهتر از ابومسلم است شايد معلوم نبود كه چمن ثامن چقدر وحشتناك است اما باران آمده بود و كاملا احساس ميكرديم كه در شمال بازي ميكنيم اما خدا خواست تا ببريم و صدرنشين شويم. حالا ديگر شك نكنيد كه قهرمانيم.»
قلعه نويي : با قدرت بيشترى صدر جدول را حفظ خواهيم كرد
هورا اسپرت : سرمربى تيم استقلال با اشاره به روند رو به رشد تيمش گفت : اى كاش تعطيلات ليگ پيش روى ما نبود .
قلعه نويي خاطر نشان كرد : خوشبختانه تيم ما در اين چند هفته روند رو به رشد و ايده آلى را در پيش گرفته و مطمئنا تعطيلات طولانى مدت ليگ هر تيمى را دچار مشكل مى كند.
وى ادامه داد: متاسفانه بعد از بازى با داماش تيم ما ۱۶ روز از ليگ دور خواهد بود و اين در حالى است كه به احتمال زياد چندين بازيكن خود را هم به دليل حضور در تيم ملى در اختيار نخواهيم داشت.
سرمربى استقلال تهران با اشاره به بازى تيمش مقابل ابومسلم مشهد گفت: بازى بسيار سختى بود اما مى توانستيم با گل هاى بيشترى پيروز شويم. در اين ديدار بازى فشرده اى را در مشهد شاهد بوديم و خدا را شكر مى كنم كه توانستيم به هر ۳ امتياز اين مسابقه دست پيدا كنيم.
وى ادامه داد: ابومسلم هم تيم بسيار خوب و آماده اى بود و آنان حداقل ۴۰ دقيقه فشار زيادى را به روى دروازه ما آوردند و موقعيت هايى هم داشتند. ابومسلم با رهبرى پيروانى بسيار خوب كار كرد.
وى افزود: از دقيقه ۶۰ به بعد مهاجمان ما مى توانستند گل هاى زيادى به ابومسلم بزنند اما با اشتباهاتى كه مرتكب شدند نتوانستيم بيش از ۲ گل به ابومسلم بزنيم اما به لطف خدا و با توجه به اينكه در اين بازى گل دريافت نكرديم تفاضل خود را افزايش داديم.
سرمربى تيم استقلال درباره صدرنشينى اين تيم اضافه كرد: اين تازه شروع كار است و با توجه به برنامه هايى كه براى بازى هاى آتى پيش بينى شده با قدرت بيشترى صدر جدول را حفظ خواهيم كرد.
قلعه نويى در پايان درباره بحث جدايى بيك زاده گفت: باشگاه راه آهن طى مكاتبه اى خواستار به خدمت گرفتن هاشم بيك زاده شده است و ما هم اين مسأله را به خود او واگذار كرديم و البته دخالتى هم در اين مورد نمى كنيم.
جباري امروزدر كلينيك دكتر نوروزي
مجتبي جباري امروز به منظور رسيدگي به وضعيت مصدوميت خود در كلينيك دكتر نوروزي حضور يافت.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، مجتبي جباري هافبك تيم فوتبال استقلال كه از ناحيه زانو خود دچار مصدوميت شده بود طبق اعلام قبلي پزشك تيم از ديدار مقابل داماش ميبايست به ميدان برود. اما اين بازيكن هنوز آمادگي حضور در ميادين را پيدا نكرده و كماكان به مداوا مشغول است.
وي امروز نيز دركلينيك دكتر نوروزي حضور يافت تا به مداواي خود بپردازد. به احتمال زياد او پس از تعطيلات ميتواند استقلال را در بازي ها همراهي كند.
بنى اسد: با پيشنهاد 100 ميليون توماني استقلالي ها موافقت مي كنيم
به دنبال ابراز تمايل باشگاه استقلال براى عقد قرارداد با عرفان اولروم، باشگاه ابومسلم اعلام كرد حاضر است با اين باشگاه تهرانى وارد مذاكره شده و تحت شرايطى رضايتنامه او را صادر كند.
غلامرضا بنى اسد، مديرعامل باشگاه ابومسلم مشهد در خصوص ابراز تمايل باشگاه استقلال براى عقد قرارداد با عرفان اولروم در گفتگو با خبرنگار موج گفت: ما بازيكنى مى خواهيم كه دلش با باشگاه ابومسلم باشد. اگر بازيكنى دنبال تيم هاى ديگر باشد، حاضريم با جدايى اش تحت شرايطى كه به سود باشگاه ابومسلم باشد، موافقت كنيم.
وي افزود: در اين رابطه حاضريم با باشگاه استقلال وارد مذاكره شويم و اگر پول خوبى پرداخت كردند، رضايتنامه اولروم را براى انتقال به اين باشگاه صادر كنيم.
وى در پاسخ به اين سؤال كه آيا احتمال دارد در ازاى انتقال اولروم به استقلال بازيكنى از اين تيم به ابومسلم مشهد بپيوندد ، خاطر نشان ساخت: از تيم استقلال بازيكنى به درد ما نمى خورد. ما بازيكن مورد نياز خود را از تيم هاى ديگر زير نظر داريم و بدون شك اگر تصميم به جذب بازيكن داشته باشيم با آنها وارد مذاكره مى شويم.
در اين راستا اخبار ضد و نقيضى به گوش مى رسد. گفته مى شود استقلالى ها براى نيم فصل ۱۰۰ ميليون تومان به باشگاه ابومسلم پيشنهاد داده اند كه بنى اسد اين خبر را تأييد مى كند.
در گفتگو با ایسکانیوز
فکری: صدر جدول را هرگز از دست نمی دهیم!
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مربی تیم استقلال تهران در خصوص صدر نشینی این تیم گفت: اکنون که با سختی صدر جدول را به دست آوردیم ، هر گز آن را از دست نخواهیم داد.
محمود فکری روز چهار شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی ایسکانیوز خاطرنشان کرد: تیم استقلال در نیم فصل اول تلاش بسیاری کرد و در حالی که در بعضی از بازی ها امتیاز از دست دادیم اما دوباره خود را پیدا کرده و توانستیم صدرنشین شویم.
وی افزود: اکنون که به صدر جدول رسیده ایم کارمان سخت تر از قبل شده و باید در ادامه بیشتر تلاش کنیم تا بتوانیم این رتبه را حفظ کرده در نهایت به قهرمانی دست پیدا کنیم.
وی ادامه داد: از این پس حریفان در مقابل استقلال چند برابر با انگیزه تر در مقابل ما ظاهر خواهند شد اما بازیکنان ما بدون توجه به آنان فقط برای کسب پیروزی راهی میدان خواهد شد.
مربی استقلال درباره بازی با ابومسلم به ایسکانیوز گفت: بازی سختی با ابومسلم انجام دادیم و برای صدر نشینی به 3 امتیاز این مسابقه احتیاج داشتیم و با غیرت بازیکنان استقلال توانستیم به این پیروزی دست پیدا کنیم.
فکری در پایان اظهارداشت: تیم ابومسلم تیمی بسیار قدرتمند بود و آنان در 15 دقیقه پایانی حملات گسترده ای را بر روی دروازه استقلال ایجاد کردند که با پوشش مناسب نتوانستند کار مثبتی انجام دهند.
وی با اشاره به بازی این هفته تیمش مقابل داماش تصریح کرد: البته تاریخ نشان داده بازی با تیم های پایین جدولی کار به مراتب سخت تر از میانه جدولی هاست و به همین دلیل کار سختی مقابل این تیم گیلانی پیش روی ماست
سرمربي استقلال تهران: اى كاش تعطيلات ليگ پيش روى ما نبود
خبرگزاري آريا- امير قلعه نويى سرمربى تيم استقلال با اشاره به روند رو به رشد تيمش گفت: اى كاش تعطيلات ليگ پيش روى ما نبود.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، وى همچنين خاطر نشان كرد:خوشبختانه تيم ما در اين چند هفته روند رو به رشد و ايده آلى را در پيش گرفته و مطمئنا تعطيلات طولانى مدت ليگ هر تيمى را دچار مشكل مى كند.
وى ادامه داد: متاسفانه بعد از بازى با داماش تيم ما 16 روز از ليگ دور خواهد بود و اين در حالى است كه به احتمال زياد چندين بازيكن خود را هم به دليل حضور در تيم ملى در اختيار نخواهيم داشت.
سرمربى استقلال تهران با اشاره به بازى تيمش مقابل ابومسلم مشهد گفت: بازى بسيار سختى بود اما مى توانستيم با گل هاى بيشترى پيروز شويم. در اين ديدار بازى فشرده اى را در مشهد شاهد بوديم و خدا را شكر مى كنم كه توانستيم به هر 3 امتياز اين مسابقه دست پيدا كنيم.
وى ادامه داد: ابومسلم هم تيم بسيار خوب و آماده اى بود و آنان حداقل 40 دقيقه فشار زيادى را به روى دروازه ما آوردند و موقعيت هايى هم داشتند. ابومسلم با رهبرى پيروانى بسيار خوب كار كرد.
وى افزود: از دقيقه 60 به بعد مهاجمان ما مى توانستند گل هاى زيادى به ابومسلم بزنند اما با اشتباهاتى كه مرتكب شدند نتوانستيم بيش از 2 گل به ابومسلم بزنيم اما به لطف خدا و با توجه به اينكه در اين بازى گل دريافت نكرديم تفاضل خود را افزايش داديم.
سرمربى تيم استقلال درباره صدرنشينى اين تيم اضافه كرد: اين تازه شروع كار است و با توجه به برنامه هايى كه براى بازى هاى آتى پيش بينى شده با قدرت بيشترى صدر جدول را حفظ خواهيم كرد.
قلعه نويى در پايان درباره بحث جدايى بيك زاده گفت: باشگاه راه آهن طى مكاتبه اى خواستار به خدمت گرفتن هاشم بيك زاده شده است و ما هم اين مسأله را به خود او واگذار كرديم و البته دخالتى هم در اين مورد نمى كنيم.
وحيد طالبلو در گفت و گو با ايپنا: در نيم فصل دوم هم برتر هستيم
وحيد طالب لو گفت:مطئن هستم ابومسلم تيمي است كه ديگر در هيچ بازي در مشهد امتياز از دست نخواهد داد.
دروازه بان تيم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) اظهار داشت:استقلال در حال حاضر در شرايط بسيار خوبي به سر مي برد و تمامي بازيكنان تمرينات بسيار خوبي را پشت سر ميگذارند و تلاش ميكنند تا بتوانند درنيم فصل دوم نيز مانند نيم فصل اول امتيازات بازيها را كسب كنند و همچنان جز مدعيان قهرماني باقي بمانند.
وي ادامه داد:ابومسلم تيم بسيار بزرگي است و بازيكنان بسيار خوبي دارد و مطمئن هستم كه با توجه به كادر فني جديد وب ازيكنان ابومسلم ديگر در مشهد هيچ امتيازي ازدست نخواهد داد و بر تمامي حريفان خود غلبه مي كند.
طالب لو خاطر نشان كرد:در حال حاضر در شرايط روحي خوبي قرار دارم و تمام فكرم متمركز نتيجه گيري تيم خودم است تمام تلاش خودم راانجام مي دهم كه براي تيم بتوانم مثمرثمر واقع شوم.
حميد رضا عربمن مهاجم گلزن مى خواهم
حربه تازه امير تا پايان فصل
حربه اين است: «من مهاجم گلزن مى خواهم يعنى اگر مهاجم گلزنى پيدا شود، يكى مثل رضا عنايتى و يا ... من مى خواهمش و از آمدنش استقبال مى كنم!» اين اوج هنر كلامى امير قلعه نويى در استفاده از حربه هاى گوناگون براى بالا بردن روحيه بازيكنانش است؛ استقلال در هر بازى بهتر از بازى قبل، آماده تر، هماهنگ تر و با ميل به خواهندگى بيشتر، تاكتيك هجومى را به اجرا مى گذارد و مهاجمانش هر روز پخته تر، گلزن تر و كم استرس تر از قبل ظهور مى كنند اما صداى امير قلعه نويى هر روز رساتر از قبل با اين مضمون كه گفته شد، شنيده مى شود. در واقع امير قلعه نويى پس از ورود به محيط استقلال با پديده اى روبه رو مى شود كه به سرعت سعى در كنترل آن مى كند. او تيمش را، بازيكنانش را مغرور و سيرى پذير مى بيند. پديده اى كه فصل پيش ناصر حجازى و فيروز كريمى را به قعر كشيد و آنها هيچ گاه نتوانستند با اين پديده نابهنجار مبارزه كنند. فيروز كريمى در عملى غيرحرفه اى تمرين را به پادگان نظامى تبديل مى كند؛ اخراج پيروز قربانى، سخت گيرى با بزرگترها و بهره بردن از حربه زور ... اينها نمونه هايى از حربه هاى منسوخ فيروز بود.
حجازى نيز با همه ويژگى هايش و با همه محبوبيتش، هيچ گاه نتوانست از بازيكنانش مردانى سيرى ناپذير بسازد. شايد عمده دليل ناكامى حجازى دل نازكى اش و مهربانى اش با اطرافيان بود كه اين ويژگى بسيارى را به سوءاستفاده و رها كردن تمرينات ترغيب كرد. امروز اما امير قلعه نويى نه از حربه زور - مثل فيروز كريمى و امثالهم بهره مى گيرد و نه مانند ناصر حجازى مماشات مى كند تا به نوعى در خفا از مهربانى اش سوءاستفاده شود و تمرين و بازى به محيطى براى استراحت و تفريح بدل شود. امير قلعه نويى با گفتن اين جملات تكرارى كه «من مهاجم مى خواهم.» بازيكنانش را در يك محيط غيرقابل تحمل زندانى مى كند با روح و روان آنها بازى مى كند تا آنها هر لحظه و هر ثانيه براى بيرون آمدن از اين زندان تلاش كنند كه اين تلاش خودآگاه و ناخودآگاه آنها را به بازيكنانى سيرى ناپذير تبديل كرده است.
پيروز قربانى نمونه اى از اين ادعا است. امير قلعه نويى تاكنون به خوبى توانسته ذهنيت هاى حساس اين بازيكن را به تسخير خود دربياورد اما اوج هنرمندى قلعه نويى به شاخص ترين ويژگى امروزى استقلال مربوط مى شود. 39 گل زده در ۱۸ بازى آمار خيره كننده اى است كه ساخته و البته پرداخته تفكرات مرموزانه و راه گشاى امير قلعه نويى است. حتى اگر امروز يك مهاجم جديد به مجموعه تيمش اضافه كند، نمى توان از كنار اين خصيصه كارساز و راه گشاى او در تحريك بازيكنانش به سادگى گذشت. بخش اعظمى از پيشرفت و حركت استقلال و موفقيتى كه امروز چشمگير جلوه مى كند متكى بر همين باورهاى ذهنى سرمربى استقلال است. امير قلعه نويى بازيكنانش را در اوج با ترفند احتمالى نيمكت نشينى، مضطرب و نگران مى سازد و بهره اش را چنين كه مى بينيم، مى برد. مهاجم گل نزن ديروز استقلال در صدر جدول گلزنان قرار دارد، فرهاد مجيدى تاثيرگذارترين روزهاى خود را در استقلال پشت سر مى گذارد و سياوش اكبرپور كه سرعت و تكنيكش بسيار چشمگير است، به گلزن قهار اين روزهاى استقلال تبديل شده است...
بايرن جان ممنون از خبرات ...
قلعه نويى: پس از ۱۸ هفته يك بازى خوب ديدم!
امير قلعه نويى پس از برترى مقابل ابومسلم خوشحال ترين استقلالى حاضر در اين شهر بود: «خوشبختانه تيم ما در اين چند هفته روند رو به رشد و ايده آلى را در پيش گرفته و مطمئنا تعطيلات طولانى مدت ليگ هر تيمى را دچار مشكل مى كند.
متاسفانه بعد از بازى با داماش تيم ما ۱۶ روز از ليگ دور خواهد بود و اين در حالى است كه به احتمال زياد چندين بازيكن خود را هم به دليل حضور در تيم ملى در اختيار نخواهيم داشت. بازى با ابومسلم بسيار سخت بود اما مى توانستيم با گل هاى بيشترى پيروز شويم. در اين ديدار بازى فشرده اى را در مشهد شاهد بوديم و خدا را شكر مى كنم كه توانستيم به هر ۳ امتياز اين مسابقه دست پيدا كنيم.از دقيقه ۶۰ به بعد مهاجمان ما مى توانستند گل هاى زيادى به ابومسلم بزنند ولى با اشتباهاتى كه مرتكب شدند نتوانستيم بيش از ۲ گل به ابومسلم بزنيم اما به لطف خدا و با توجه به اينكه در اين بازى گل دريافت نكرديم تفاضل خود را افزيش داديم. قلعه نويى ادامه داد: صدرنشينى تازه شروع كار استقلال است: و با توجه به برنامه هايى كه براى بازى هاى آتى پيش بينى شده با قدرت بيشترى صدر جدول را حفظ خواهيم كرد.قلعه نويى معتقد است كه اين بهترين بازى استقلال در فصل جارى بوده است: «پس از ۱۸ بازى سرانجام يك بازى خوب از شاگردانم ديدم. اين بهترين بازى ما بود هر چند كه معتقدم مى توانستيم گل هاى بيشترى بزنيم اما به دليل شرايط نامناسب جوى نتوانستيم ضربه هاى آخر را خوب بزنيم. شرايط نامطلوب اين بازى باعث شده من اين نمايش را بهترين نمايش فصل بدانم. خيلى خوشحالم از اينكه پس از هفته ها به صدر جدول چسبيديم. حالا بايد اين روند حفظ شود و من معتقدم با روحيه اى كه در وجود بازيكنان است اين مهم انجام خواهد شد.
باشگاه استقلال تاييد كرد
آرفى و اولروم
به استقلال نزديك شدند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كادر فنى تيم استقلال براى تقويت خط حمله خود دو بازيكن خارجى تيم هاى ابومسلم و پيام مشهد را در نظر دارند. در همين راستا مذاكراتى با اين بازيكنان انجام شده است.
امير قلعه نويى علاوه بر اين كه اولروم را به عنوان يكى از گزينه هاى خود براى تقويت خط حمله در نظر دارد، روى آرفى اشپيتى مهاجم تيم پيام هم نظر دارد.
محمد نورى فر مسوول روابط عمومى باشگاه استقلال با تاييد اين خبر به ايران ورزشى گفت: «مذاكراتى انجام شده اما هنوز تصميم قطعى در اين باره گرفته نشده است. تا يكى دو هفته آينده تكليف جذب اولروم مشخص مى شود.»
سلامنقل قول:
قابله شما رو نداره
درمورد لینکی که گذاشتی خیلی ممنون
خیلی احتیاج داشتم
شايد اردوى كيش منتفى شود
استقلال به يك كشور گرمسيرى مى رود
ايران ورزشى- مسؤولان باشگاه استقلال هنوز تصميم نهايى شان را براى تعطيلات ۱۶ روزه ليگ نگرفته اند. پيش از اين حضور استقلال در جزيره كيش قطعى بود اما روز گذشته از استقلال خبر رسيد احتمال سفر اين تيم به كشورهاى گرمسير عربى قوت گرفته است اما هنوز مقصد آنها مشخص نشده است. احتمال حضور استقلال در امارات و حضور در باشگاه ايرانيان دبى كم نيست.
استقلال غايب تورنمنت چهارجانبه تهران
ايران ورزشى- پيش از اين هيات فوتبال استان تهران خبر از حضور تيم هاى استقلال و پرسپوليس در تورنمنت چارجانبه تهران را مى داد. قرار بود در اين مسابقات دو تيم از اسپانيا و ايتاليا هم حضور داشته باشند اما باشگاه استقلال روز گذشته اعلام كرد به دليل فشردگى برنامه هايش در تعطيلات قادر نيست در اين تورنمنت حضور پيدا كند. به اين ترتيب استقلال اولين غايب تورنمنت بين المللى تهران خواهد بود و هيچ بعيد نيست با غيبت استقلال، پرسپوليس هم انصراف دهد.
بى نظمى ميان ليدرهاى استقلال!
ايران ورزشى- در حالى كه هنوز رييس كانون هواداران باشگاه استقلال مشخص نشده و مديرعامل اين باشگاه گزينه مناسبى براى رياست بر اين حوزه حساس پيدا نكرده است مشكلاتى يا بهتر است بگوييم بى نظمى هاى هدفدارى اين روزها از روى سكوها استقلال را تهديد مى كند. برخى از مسؤولان اسبق كانون هواداران باشگاه استقلال با به راه انداختن باند و گروه باعث سردادن شعارهايى عليه تعدادى از بازيكنان و حتى برخى مسؤولان باشگاه استقلال شده اند. اين افراد كه منافع خود را در باشگاه استقلال در خطر مى بينند مدتى است موى دماغ استقلال شده اند. البته حركات اين افراد از سوى مديران باشگاه استقلال پنهان نمانده و آنها قصد دارند به زودى با انتخاب يك گزينه شايسته كانون هواداران باشگاه استقلال را سر و سامان دهند.
حيدرى: مى خواهم مثل نوازى سانتر كنم
ايران ورزشى- خسرو حيدرى مى خواهد مثل روزهاى اوج محمد نوازى باشد. حيدرى كه از فاكتور سرعت هم برخوردار است اين روزها در جناح راست استقلال به بازيكنى بى بديل تبديل شده است. حيدرى مى گويد: آقاى نوازى هميشه براى من يك الگو بود دوست دارم مثل او سانتر كنم. فكر مى كنم سانترهاى نوازى در فوتبال ايران بى نظير بود.
محمد رضا عکس از استقلال داری از امسال که علیزاده توش نباشه.
اگر در تركيب تيم ملى هم باشم گل مى زنم
برهانى: فحاشى مشهدى ها آزاردهنده تر از مه بود!
مهدى عربشاهى
بعد از يك فصل بد و بدون گل در استقلال، حالا آرش برهانى آقاى گل ليگ است و ۱۸۰ درجه با آرش پارسال فرق كرده. برهانى شد برهانى آماده پاس. البته تفاوت هايى در بازى او ديده مى شود كه اين تفاوت ها همه مثبت است. بزرگ ترين فاكتور مثبت آقاى گل ليگ پختگى و باتجربه شدن اوست. اين روزها مى تواند براى برهانى سكوى پرتاب به سوى آرزوهاى دور و دراز او باشد. دعوت شدن به تيم ملى در شرايطى كه مقابل كره جنوبى، غلامرضا رضايى به دليل محروميت حضور ندارد مى تواند فرصت خوبى باشد تا او در سطح ملى هم خود را به اثبات برساند.
بازى با ابومسلم چطور بود
ابومسلم هميشه يك تيم خوب بوده. آنها بيشتر از حد انتظار ظاهر شدند. اصلا توقع نداشتيم چنين تيمى مقابل ما بايستد. خدا را شكر توانستيم آنها را درمشهد شكست دهيم.
نام حجازى در ابومسلم چقدر انگيزه استقلالى ها را براى اين بازى زياد كرده بود
باور كنيد تيمى كه براى قهرمانى بازى مى كند دنبال نام ها و حاشيه ها نيست. ما امتيازات زيادى را در نيم فصل اول از دست داده ايم. حالا فقط براى قهرمانى دنبال اين هستيم كه همه آن امتيازات را به دست بياوريم.
جو مشهد چطور بود
بعد از بازى به ناظر بازى هم گفتم اين جو، جو فوتبالى نيست. هواداران ابومسلم از دقيقه يك تا نود فقط فحاشى كردند. واقعا متاسفم. آنها مثل دهه پنجاه تشويق مى كردند. انگار تا حالا به ورزشگاه نيامده بودند. بايد در ورزشگاه هاى مشهد فرهنگ سازى شود.
مثل بازى هاى قبلى براى استقلال بازى نكردى. از عملكرد خودت راضى هستى
سعى كردم براى استقلال بهترين بازى را انجام دهم. هرچه از من خواسته بودند پياده كردم. متاسفانه نتوانستم گل بزنم، يعنى موقعيتى به دست نياوردم كه بتوانم گلزنى كنم. اگر حتى يك موقعيت بالاى ۶۰ درصد هم داشتم مطمئن باشيد گل مى زدم. به هرحال اگر گل هم نزنم سعى مى كنم براى ديگران موقعيت سازى كنم و موثر باشم.
مه آلود بودن ورزشگاه شما را اذيت نكرد
فحش هاى هواداران مشهدى بيشتر از مه آزاردهنده بود.
قلعه نويى بعد از بازى به تو چه گفت
به من گفت درگيرانه بازى كردى. اين دقيقا چيزى است كه قلعه نويى مى خواهد. از بازى من هم راضى بود.
بعد از مدت ها توانستيد به صدر جدول برسيد.
رسيدن به صدر جدول شيرين است اما حفظ صدرنشينى كار سختى است. از اين به بعد كار ما سخت تر مى شود. بايد تلاش مان را دو برابر كنيم. بازى هايى كه پيش رو داريم بايد بدون لغزش و اشتباه باشد تا بتوانيم اين صدرنشينى را به انتهاى فصل برسانيم.
شانس قهرمانى استقلال را چقدر مى دانى
استقلال ۹۹ درصد براى قهرمانى شانس دارد. يك درصد باقيمانده هم به نظر من بين تيم هايى مثل ذوب آهن، پرسپوليس و سپاهان تقسيم مى شود.
شنيده ايم از باشگاه الشباب پيشنهاد دارى.
فقط در حد حرف است. هنوز به خودم چيزى نگفته اند. مثل اينكه با باشگاه مذاكره كرده اند.
فكر مى كنى استقلال با اين ترانسفر موافق باشد
من با باشگاه استقلال قرارداد ۲ ساله دارم. اگر قرار باشد تصميمى گرفته شود بايد از جانب باشگاه باشد. آنها هرچه صلاح بدانند همان طور عمل مى كنند.
خودت براى بازى در امارات چقدر تمايل دارى
ليگ امارات ليگ خوبى است. قبلا هم گفته بودم اين ليگ مى تواند جاى خوبى براى پيشرفت باشد. در امارات مى توانيد فوتبال حرفه اى را لمس كنيد.
يعنى فاصله حرفه اى فوتبال ايران و امارات اينقدر زياد است
ليگ امارات به لحاظ فنى از ليگ ما پايين تر است. اما اين تفاوت فنى آنقدر نيست كه باعث افت بازيكنان شود. خيلى ها كه افت مى كنند تمام فكرشان را روى فوتبال نمى گذارند. شما بازيكنانى مثل مسعود شجاعى و على كريمى را ببينيد كه از همين امارات به سطح اول فوتبال اروپا رفتند.
به نظر مى رسد خاطرات باشگاه النصر تو را به سمت امارات مى كشاند.
امكانات امارات قابل مقايسه با اينجا نيست. در باشگاه النصر كه بودم فقط ۸ زمين تمرين داشتيم و يك زمين مخصوص براى آماده شدن و شرايط مسابقه وجود داشت. اينجا هر روز يك جا تمرين مى كنيم و هميشه اين دغدغه وجود دارد كه زمين تمرين را از تيم بگيرند. مجموعه پزشكى باشگاه النصر را بايد مى ديديد. امكانات آنجا از امكانات بيمارستان هاى تخصصى ارتوپدى ايران بيشتر بود.
شنبه ليست جديد تيم ملى اعلام مى شود. چقدر شانس دارى دعوت شوى
تمام سعى و تلاشم را اين فصل انجام داده ام. حالا ديگر همه چيز بستگى به نظر كادر فنى تيم ملى دارد. اميدوارم دعوت شوم.
ما شنيده ايم فدراسيون پاسپورتت را گرفته است.
بله، سرى پيش هم پاسپورتم را گرفته بودند اما دعوت نشدم. اميدوارم اين بار مثل دفعه قبل نشود.
با وجود محروميت غلامرضا رضايى مقابل كره احتمال اينكه در تركيب تيم ملى باشى وجود دارد.
خودم را با هيچ كس مقايسه نمى كنم. هميشه سعى كردم جاى خودم فوتبال بازى كنم. اما چيزى كه مهم است اين است كه اگر در تركيب تيم ملى باشم سعى مى كنم نظر مثبت مربيان را جلب كنم.
ايران ورزشى- آمار گلزنى هاى استقلال نشان دهنده آن است كه اين تيم امسال مهاجمان آماده اى دارد. سياوش اكبرپور اين روزها يا در هر بازى گل مى زند يا براى مهاجمان ديگر موقعيت گل مى سازد تا يكى از آماده ترين مهاجمان استقلال لقب بگيرد البته ادعاى سعيدخانى كاپيتان ابومسلم بعد از بازى اين تيم مقابل استقلال مبنى بر فحاشى اكبرپور، كار اين بازيكن را كاملاً لوث كرد! ابومسلمى ها قصد دارند عليه اكبرپور شكايت كنند و با توجه به پرونده اين بازيكن در كميته انضباطى و همچنين پر كردن تعهد فصلى، مى تواند شكايت مشهدى ها براى مهاجم استقلال گران تمام شود اما خود اين بازيكن ادعاى ابومسلمى ها را كذب مى داند.ادعاى ابومسلمى ها كذب است
اكبرپور: هركسى پاس قشنگ بدهد ، پايش را مى بوسم
قبل از اينكه وارد بحث فنى شويم، مى خواهيم دليل درگيرى ات با سعيدخانى را بدانيم
كدام درگيرى ! از چه چيزى صحبت مى كنيد! درگيرى در كار نبود.
اما خانى ادعا كرده كه در طول بازى به او فحاشى مى كردى
نمى دانم چه بگويم! متأسفم كه چنين مسائلى را پيش مى آورند، در تمام مدت بازى به ما فحاشى كردند. نمى دانم چرا آنها چنين ادعايى دارند. آقاى بنى اسد مدعى شده من ۴۰ دقيقه به خانى فحش دادم. مى خواهم از بنى اسد بپرسم من ۳ صحنه با خانى برخورد داشتم چطور مى توانستم ۴۰ دقيقه به او فحش بدهم اين مسائل درست نيست. آنها مى خواهند از آب گل آلود ماهى بگيرند و ديوارى كوتاه تر از من پيدا نكردند.
تو در كميته انضباطى تعهد فصلى پر كردى و اين مى تواند براى تو گران تمام شود
اگر كميته انضباطى بخواهد مى روم تعهد ۱۰ ساله پر مى كنم تا پايم ديگر در كميته انضباطى باز نشود. مدت ها است كه از حاشيه و دعوا دورم و همين مسأله به فوتبال و بازى ام كمك زيادى كرده است.
اما اگر ابومسلمى ها از تو شكايت كنند پايت به كميته انضباطى باز مى شود.
اشكالى ندارد مى روم و جواب مى دهم اگر مدارك دارند بياورند مشكلى نيست. وقتى فحش ندادم ترسى هم ندارم.
آقاى قلعه نويى در كنفرانس مطبوعاتى گفته بود با تو برخورد مى كند
اتفاقاً وقتى كه بازى تمام شد و به رختكن رفتم آقاى قلعه نويى گفت چه اتفاقى افتاده و مشهدى ها اين طورى مى گويند كه من گفتم به خدا چيزى نشده و من به خانى فحش ندادم.
قبول كرد
به نظر شما نبايد قبول كند آقاى قلعه نويى با روحيات من آشنا است و حرفم را قبول كرد.
از اين بحث بگذريم، از بازى بگو.
خيلى خوب بازى كرديم و بهترين اتفاقى كه افتاد ۳ امتيازى بود كه گرفتيم.
با اين گل به جمع مدعيان آقاى گلى اضافه شدى.
به فكر آقاى گلى نيستم.
پس به فكر چى هستى
نتيجه گرفتن تيم براى من از همه چيز مهم تر است.
استقلال بهترين خط حمله ليگ را دارد. به نظر تو چه چيزى باعث شده شما موفق باشيد
شرايط خوب استقلال، گلزنى من و آرش فقط مختص ما دو تا نيست استقلال يك تيم خيلى خوب است.
حضور جانواريو و بازيسازى اين هافبك چقدر در اين روند مؤثر بوده
جانواريو هافبك خيلى خوبى است. مسلماً درخشش هافبك ها در موفقيت فورواردهاى تيم تأثير زيادى دارد. استقلال بهترين خط دفاع و خط هافبك و حمله را دارد و تيمى كه براى قهرمانى بسته مى شود بايد اين طور باشد. اميدوارم بهتر و موفق تر هم باشيم.
پس چرا كادر فنى به دنبال مهاجم خارجى است
به نظر من استقلال نياز به مهاجم ندارد اما اگر كادر فنى تشخصى دادند كه فوروارد جديدى نياز است اميدوارم بتواند به تيم كمك كند.
بعد از گل شادى عجيبى كردى، دليلش چه بود
پاهاى عليزاده را بوسيدم.
چرا
وقتى عليزاده به آن قشنگى توپ را تقديم من كرد بايد پاهايش را مى بوسيدم.
سلامنقل قول:
پیداکردن همچین عکسی تقریبآمحاله
ولی میگردم شاید پیدا کردم
پیداکردن این عکس همچین محال هم نیست چون علیزاده زیاد فیکس نبوده حالا نمی دونم چطوریه که هرچی عکس تومیذاری علیزاده توش هست :27:البته خودت گفتی بش علاقه داری من هم ازش بدم نمیاد .امانمیدونم چرااین بشراینقدرتواستقلال دشمن داره :31:نقل قول:
پوسترش هست ولی این علیزاده توشه.نقل قول:
سلام
پیداکردن همچین عکسی تقریبآمحاله
ولی میگردم شاید پیدا کردم
خودم دیدم وگرنه می خریدم.
سلامنقل قول:
درست گفتی من ازش بدم نمیاد
ولی نمیدونم این بنده خدا چرا اینقدر خاطرخواه (دشمن) داره