دوست عزیز تا اونجای که من یهعالمه از این تاپیک پست خوندم کسی حرفی از دعوت نامه نزده بودنقل قول:
:10:
دوست عزیز تا اونجای که من یهعالمه از این تاپیک پست خوندم کسی حرفی از دعوت نامه نزده بودنقل قول:
:10:
دعوتنامه Demonoid رو منم میخوام
لطف کنید واسم بفرستید با پ.خ
اگه ایمیل هم خواستید با پ.خ اوکی میکنینم :دی
من خودم ناد استفاده کردم واسه همین میگم بود و نبودش فرقی نمیکنه.:27:اگه آمار میخایی منم میگم ایران 150 میلیون جمعیت داره.کی به کیه!!!:27::27::27:نقل قول:
Vuzeرو هم از Vuze.com بگیر.
راستی آخرین ورژن Vuze چیه؟؟
اینه آخریش Vuze 4.5.0.4؟؟؟
نقل قول:
بابا ترکوندی دیگه:31:
من کی گفتم سرعتت بیشتر میشه؟!!!نقل قول:
من گفتم بگیر ببینی که کی چقدر از اینترنت داره استفاده نمیکنه که با امکان دانلود 98،داری 24 دالنود میکنی از سرور!!!!
به نظرم netlimiter رایگان رو بگیر...حداقل بدونی کی داره از اینترنت استفاده میکنه......
اخه من با 63 کیلو بیتی که اسپید تست بهم نشون میده،عین 63 تا رو هم تو سرور و هم تورنت داشتم.....
درضمن منم ناد 32 دارم که واقعا تعطیله!(دارمش که رفقایی که میان خونمون،هی نگن پسر ویروس کش چرا نصب نمیکنی؟!!و بعد بحث های تخصصیشون در مورد نیاز به ویروس کش و اینا شروع بشه....
به ظنرم تا وقتی از اینترنتت عین 98 تا دانلود میکنی،کوتاه نیا!!!منم همین کارو کردم...از سرعت دانلود 11 تا رسیدم به 63 و گاهی هم حتی قاط میزنه و 70 تا رو هم میزنه...!!!(البته واسه چند لحظه....)
اصلا اینترنت شما چیه؟! 128- 256-512-786-1 مگ ؟ چیه؟
نقل قول:
:41:
ببخشید
128
چشم رعیس حالا ه گفتی بیخیال نمیشم
اولین دستوری که میدی چیه
یعنی باید چه کار کنم
در مورد این که به 98 برسم
منتظرم:5:
جدی با 128 داری 98 تا دالنود میکنی؟!! مطمئنی؟ اسپید تست رو از نتیجش مطمئنی؟ نکنه مثل بار اول من رفتی عکس یکی دیگه رو کپی کردی اوردی؟!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید
128
چشم رعیس حالا ه گفتی بیخیال نمیشم
اولین دستوری که میدی چیه
یعنی باید چه کار کنم
در مورد این که به 98 برسم
منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینجوریه که سرعت دانلودت خوبه!(128 میتونه حداکثر تا 16 تا دانلود کنه...) حالا که شما با دانلود منیجر 24 و با تورنت 11 تا داری،مشکلی نیست؟!!
ببنی من همیشه از اینکه دانلودم کنده تو تورنت ناراضی بودم،الان سرعتی که راضیم کرده(تنظیماتی که راضیم کرده بهتره!) اینجوریه:
بور تو تنظیمات bandwidth و بعدش کادر ها رو اینجوری پر کن:
اولیش 100!
دومیش 100
سومیش 100000
چهارمیش 95000
اخریش هم 10000
و بعدش هم ذخیره کن!!!
حالا یه نیم ساعت بذار دانلود کنه ببین اوج سرعشت چندتا میره...اگه همون 11 تا موند باز،net limiter رو نصب کن تا ببینی که کی داره از اینترنتت استفاده میکنه! شاید ویروی یا برنامه ی دیگه ای داری که از اینترنت استفاه میکنه و الکی پهنای باندت رو به خودش گرفته؟(ویندوز و ادوب اپدیت خیلی زبون نفهمن و همینجوری سرشون رو میندازن پایین و دانلود میکنن اونم چه خر حجم هایی رو!!!)
خب شما که 128 داری اگه با 16 دانلود کنی باید کلاتو بندازی هوا.:31:نقل قول:
با چند تا سرور تست بگیر ببین بازم همون سرعتو نشون میده.اگه آره که برو حالشو ببر.:27:
نه رفیق
خلاف خلاف اینو آقام گفته
عکس درسته
هیچ شبه ای هم درش نیست
ولی این راهی که گفتی یه خرده تاثیر داشت
سرعت بالا میمونه
آپ 12
دا 11
و بلعکس
فرمان بعدی چیه
این لیمیتد هم دارم نصب میکنم