پینگ بسته به آیپی هست که میگیری ولی شما ۱۳۰ ۱۴۰ رو اینا حساب باز کن . سرعت دانلودم با توجه به سیگنال و آنتن دهی بیشتر از ۲۰ ۲۵ مگا بیت بعید بگیری . کلا با توجه به تعرفه هاش سرعت دانلود زیاد به کارت نمیاد .نقل قول:
Printable View
پینگ بسته به آیپی هست که میگیری ولی شما ۱۳۰ ۱۴۰ رو اینا حساب باز کن . سرعت دانلودم با توجه به سیگنال و آنتن دهی بیشتر از ۲۰ ۲۵ مگا بیت بعید بگیری . کلا با توجه به تعرفه هاش سرعت دانلود زیاد به کارت نمیاد .نقل قول:
سلام
ببخشید من چند تا سئوال در خصوص این سیستم دارم ، ممنون میشم دوستانی که استفاده کردن و اطلاعاتی دارن ، بنده رو راهنمایی کنن
1 - فرق بین پوشش داخلی و پوشش خارجی چی هست ؟ کیفیت آنتن دهی منظور هست ؟ برای هر کدام از مناطق باید مودم خاصی استفاده کرد ، یا با یک مودم واحد میشه از هر دو نوع پوشش استفاده کرد ؟
2 - در حال حاضر بهترین مودم برای استفاده شخصی در منزل ( با آداپتور ) که نوع پوشش داخلی هست چه نوع مودمی هست ؟ و قیمش چقدر هست ؟
3 - حدود سرعت دانلود با دانلود منیجر مثل idm در مناطقی که پوشش داخلی هست ، چقدر هست ؟
ممنون میشم که راهنمایی بفرمائید . تشکر
سلام
می خواهم از اینترنت پرسرعت ایرانسل استفاده کنم و در سایتش لیست یه سری مودم ها هست.
سوال اول: کدوم رو بخرم بهتره ؟
GP-2101 (TD-LTE)
TK-2510
Z6000 (TD-LTE)
B-5142 (TD-LTE)
به DT-350 (TD-LTE)
سوال دوم :این سه قابلیت یعنی چی ؟ که برای مودم ها "خیر" ذکر شده ؟؟
پشتیبانی از VoWiFi
پشتیبانی از VoLTE
و پشتیبانی از CA
یسوال سوم : یعنی با خرید نت های مودم ثابت 4جی ایرانسل نمیشه voice call و یا video از طریق اپلیکیشن های وایبر، تلگرام و ... برقرار کرد؟؟
mersi
مرسی
سلام بله منظور انتن دهی هستنقل قول:
من خودم z6000دارم کارو راه میندازه بقیه مدلهاش اظلاع ندارم قیمت ۱۵۰
من با تک انتن خارج از محدود ۵مگ دارم حالا کسی انتنش بیشتر باشه سرعتش هم بهتره
دوستان من یه مشکلی با مودم ۵۱۴۲ دارم و اون قطع خودکار وای فای تو موبایل و تبلته! به این صورت که بعد از مدتی که از موبایل یا تبلت استفاده نکنم ارتباط وای فای قطع میشه و باید هر دفعه دستی کانکت بشم!!
تنظیمات موبایل و تبلت روی always هست و با مودم ADSL یا 4G این مشکل رو ندارم. ممنون میشم اگه تنظیمات خاصی در مودم ۵۱۴۲ هست راهنمایی بفرمائید.
Sent from my P024 using Tapatalk
دانلود 2.5 تا 4نقل قول:
پینگ سرور خارجی 130
تهران
لنز و فیلیمو روی تی دی هم ترافیکش رایگانه؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
اسما بله رسما نهنقل قول:
دوست عزیز من اینو تست کردم، نزدیک به یک گیگم رفته
زنگ زدم.میگن شما از سایت دیگه استفاده کردی
۲. من مودم فضای باز خریدم. بد نیست. گیرندگیش قویتره از بقیه است.نقل قول:
۳. در منطقه پوشش هستم و اخیرا سرعت بهتر شده. من ۳ صبح تا ۵ مگ برای مدت نیم ساعت بدون تغییر داشتم. بعد از این نیم ساعت بین ۲ تا ۵مگ متغیر بوده. طی روز هم بین ۱.۵ مگ تا ۳ متغیره.
رایگان بودنش خیلی شرط و شروط داره !! اولا که فقط واسه دیدن انلاین فیلم های کانال صدا و سیماست که همون لحظه داره از تلویزیون پخش می شه و اگه شما فیلم چند دقه پیش رو بخوای ببینی یا فیلم و جلو و عقب ببری حجم میندازه !!! و واسه اینکه با جلو و عقب و این جور تنظمیمات حجمت نره باید اشتراک لنز بخری.نقل قول: