نقل قول:
ممنون دوست عزیز ..خیلی مفید بود....
خواهش میکنم دوست من
نقل قول:
میدونین چیه من نمیدونم مشکل اصلی از کجاست...
خوب ما هم به شما کمک میکنیم که مشکل برطرف بشه
نقل قول:
اخه من تو هدفون های غیر کریتیو هم این مشکل را دارم....
خوب ای کاش گفته بودید با چه مدل هدفونی
نقل قول:
من بیشتر مشکلم تیزی صدا هست ...
دوست من تیزی صدا توی حرف های "س" و "ث" و "ص" و یک کمی هم "ش" ، نمود پیدا میکنه نه حرف "پ" و "چ"
نقل قول:
یعنی صدا که از یه حدی بیشتر میشه چندتا کلمه و چند نوع نت تیز میشن و میرن تو اعصابم...
تعریف نت با کلمه خیلی متفاوته بهتره همون مثال ساده قبلی زده بشه که دیگران به راحتی بتونن شما رو راهنمایی کنند. البته تا اینجا حدس میزنم مشکل شما با Harsh باشه که باید دقیقآ متوجه اون شد.
نقل قول:
حالا به نظرتون مشکل از نوع پلیر هست یا نوع هدفون؟
دقیقآ چهار حالت داره:
1. فقط از هدفون
2. فقط از پلیر
3. از هر دو
4. از هیچکدام
هر چند ممکن گزینه چهارم ما رو یاد سوالهای اشتباه زمان کنکور بندازه ولی در واقع بشتر به خاطر حساسیت گوش یک فرد هست که این گزینه اضافه شده.
اما مدل پلیر شما رو نتونستم حدس بزنم ، چون نگفتید.
نقل قول:
اگه از نوع هدفون هست چه نوع هدفون هایی به درد من میخورن؟(مثلا فول سایز یا داخل گوش)
اگه دقیقآ مشخص میشد که چه نوع صدایی "تیزی" یا "بمی" که عنوان کردید بهتر میشد نظر داد
اما تفاوت صوتی مدلهای مختلف هدفون و همچنین انواع هدفون پیشنهاد رو یک کمی سخت میکنه پیشنهاد میکنم برای شروع پیگیر خرید یک Earbud باشید که دقیقآ متوجه اشکال بشید و برای این تست زیادی هزینه نکرده باشید.
نقل قول:
میگم شاید مشکل از ریپ کردن باشه ؟شما آهنگ ها رو چطوری ریپ میکنین؟
دوست عزیز مشکل Rip به راحتی قابل حل هست کافی شما توی نت دنبال تراکهایی با کیفیت Flac باشید هر چند اون سبک مورد پسند شما نباشه البته با توجه به مشکل فعلی بهتره از سبک متال فاصله بگیرید چون دقیقآ این سبک صدایی داره که مشکل شما رو تشدید خواهد کرد و آن هم بدون نتیجه گیری صحیح.
دوست عزیز ، من نوعی که اگه آهنگ (تراک) دستم برسه اون رو گوش میکنم و هیچ دلیلی نداره که بخوام از اون Rip بگیرم اما چندین سال هست که گه گاهی با استفاده از این برنامه این کارهای نه چندان حرفه ای رو انجام میدم.البته این یکی از بهترین و حرفه ای ترین این قبیل برنامه ها هست:
کد:
http://www.dbpoweramp.com/
شما هم موفق باشید.