احمد جووون چه عکس العمل سریعی داری!!نقل قول:
قربون دست چکار کردی براش؟
برای ما هم همینطوری کن فضایی بشیم:n02:
Printable View
احمد جووون چه عکس العمل سریعی داری!!نقل قول:
قربون دست چکار کردی براش؟
برای ما هم همینطوری کن فضایی بشیم:n02:
ایشالا قمی های عزیز هم تا چند روز دیگه ....
سلام احمد اقانقل قول:
میشه بفرمایید وضعیت مرکز سعادتمند چطوره پشتیبانی میگه تا 8 مگ ساپورت میکنه میخوام بدونم 8 می بندن یا تا جایی که بکشه می بندن مثلا مثل الان 4 یا 5 !!! بعدش که پول دادیم بگن مشکل از مرکز مخابرات خودتونه؟! چون من بارها زنگ زدم و گفتم میکشه و گفتن بله مرکز شما مشکلی نداره!!!
بعدش اینکه در این مرکز کاربری داشتید که rate خطش 8مگ باشه؟ و اینکه max rate رو چند می بنده یعنی پورت شما در مخابرات قوی هستش؟ چون برای 8 مگ حداقل ماکزیمم ریت 9 یا 10 باشه که پینگ و کیفیت خوب باشه.؟
ممنون
سلام مهدی جاننقل قول:
همونطور که پیشبینی میشد
اشکال از مرکز مخابرات ما بود که با پیگیری احمد آقای عزیز
بالاخره مشکل حل شد
البته تست تک کانکشن پایینه ولی با IDM توپ شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
کار احمد اقا بیسته....:n11:
علی جان صبح اول وقت تست بگیری سرعت تک کانکشنت بهتره..الانم وضع تک کانکشن من چندان خوب نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمد جان کارت درسته ها خیلی قبولت دارم خیلی آقایی.... ولی اگه یه بار دیگه بگی چند روز دیگه ایشالا درست می شه من می دونم و تو!!!:n09:نقل قول:
بابا ۲-۳ ماهه می گی چند روز دیگه چند هفته دیگه کشتی مارو! این چند روز دیگه کی می رسه من نمی دونم!این هفته هم اومد و رفت ولی بازم خبری نشد
چند تا سوال داشتم:
مرکز مخابراتی پیام نور از لحاظ پهنای باند چطوره؟
طرح دینامیت واسه اینجا هست؟
بعد اینکه اینجا کسی سرویس نامحدود 128 های وب رو داره؟ چجوریاس سرعت دانلود ایناش؟ با اروپا و خارج خوب پینگ میده؟ وضعیت تایم اوت ـش چطوره؟(روز و شب)
ممنون
اصفهان هم سرعتش همین جوریه؟:n02:
چرا تو اصفهان نمایندگی نداره؟ اطراف اصفهان داره ولی خود اصفهان نداره:n02:
الان تو اون سه ساعات شبانه با سرویس 1 مگ چقدر میشه دانلود کرد؟
سلام من ديروز ١٥ گيگ حجم فشفشه خريدم و همون روز هم تمومش كردم ولي همچنان قسمت خريد حجم فشفشه اجازه خريد نميده تو سايت زده تمام شدن حجم يا تعداد روز
چرا اينطوريه من حجم فشفشه لازم دارم؟