الان بسته حرفه ای 10 روزه خریدم - سرعتش تفاوتی با قبل نداره! حدود 150 کیلوبایتنقل قول:
Printable View
الان بسته حرفه ای 10 روزه خریدم - سرعتش تفاوتی با قبل نداره! حدود 150 کیلوبایتنقل قول:
شما بسته قبلیت تموم شده بود بعد رفتی خریدی ؟
حرفه لیی کمترین سرعتی داشتم 650 بود .
با 200 تماس بگیر بگو مشکلتو
نقل قول:
شما بسته قبلیت تموم شده بود بعد رفتی خریدی ؟
حرفه لیی کمترین سرعتی داشتم 650 بود .
با 200 تماس بگیر بگو مشکلتو
نقل قول:
سلام همشهری عزیز چطوری سرعتت 18 مگابیت هس با رایتل من خودم تو محل ما دکل رایتل هست روبروش تست گرفتم آخرش 215 کیلوبایت بعد شما چطوری اینقدر سرعت بهت داد کجای رشت این تست رو گرفتینقل قول:
ولی سرعتش نسبت به ایرانسل بهتره ولی قیمتاش گرونه منم بازم برگشتم سمت ایرانسل :n01:نقل قول:
ولی سرعتش نسبت به ایرانسل بهتره ولی قیمتاش گرونه منم بازم برگشتم سمت ایرانسل :n01:نقل قول:
سلام
ظاهرا رایتل در حال بهینه سازی شبکه ی خودش هست من طبق ماموریت ۲ ساعته ای که در شهرستان کهنوج داشتم سرعت تا ۱۰ مگابیت بر ثانیه به صورت ثابت داشتم
اگه فرصت شد اسکرین شات رو براتون میفرستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس "محسن باقری چناری" مدیرعامل اپراتور مجری پروژهی فیبرنوری در کشور، در گفتوگو با خبرنگار سیتنا پیرامون تعامل این اپراتور با سایر اپراتورهای تلفن همراه در کشور، خاطرنشان کرد: با توجه با ارتقای نسل اپراتورهای تلفن همراه به سمت 3G و 4G ، این اپراتورها برای انتقال دیتا به مشترک و بالعکس نیاز به پهنای باند بالا دارند و ارائهی این پهنای باند بالا با توجه به محدودیت های سیستمهای رادیویی با مشکلاتی همراه است.
مدیرعامل شرکت ایرانیان نت، ادامه داد: در راستای ارائهی پهنای باند بالا توسط این اپراتورها به مشترکان، بستر فیبرنوری راهگشا خواهد بود.
علاوه بر این، در نسل پنجم تلفن همراه (5G)، زیرساخت و بستر انتقال دیتا فیبرنوری است.مدیرعامل اپراتور مجری پروژهی فیبرنوری، تاکید کرد: در راستای تعاملات فیمابین، ضمن تعامل با اپراتور سوم تلفن همراه و جلساتی که با مدیرعامل این اپراتور داشتیم، بنا شد در مناطقی که زیرساخت فیبرنوری توسط اپراتور چهارم اجرا می شود، این بستر در اختیار رایتل قرار گیرد.
وی در پایان تاکید کرد: با اجرای پروژهی فیبرنوری در کشور و استفادهی اپراتورهای تلفن همراه از این بستر، هم آلودگی کمتری در محیط زیست ایجاد می شود و هم پهنای باند مناسب تری در اختیار مشترکان اپراتورها قرار میگیرد.
البته یه 10 سالی طول میکشه!نقل قول:
چرا رایتل یکم طرحای اینترنتشو متنوع نمیکنه ؟
طرح های باحجم کم مثل طرح هایی که ایرانسل داره خیلی خوب میشه اضافه کنه مثلا ماهی 500مگ