برادر اینا که گفتی واحدش چی بود؟ :دینقل قول:
من که دانلودم هم ترکونده دو روزه عصرا 3-4 ساعت سرعتم میاد رو 2-3 کیلو!×!
مخابرات مثل شرکتی ثابت نیست خیلینقل قول:
نوسان زیاد داره علاوه بر پینگ زیاد
ماله من دریافتش متوسط 62.3 کیلوبایت در ثانیه هست
Printable View
برادر اینا که گفتی واحدش چی بود؟ :دینقل قول:
من که دانلودم هم ترکونده دو روزه عصرا 3-4 ساعت سرعتم میاد رو 2-3 کیلو!×!
مخابرات مثل شرکتی ثابت نیست خیلینقل قول:
نوسان زیاد داره علاوه بر پینگ زیاد
ماله من دریافتش متوسط 62.3 کیلوبایت در ثانیه هست
واحد Kbps کیلو بیت بر در ثانیه تقسیم بر 8 میشه کیلوبایت در ثانیه که همون 20/72 در میاد که یه پرتی داره به شما 16/64 باید برسه. شما 192.168.1.1 رو داخل مرورگر بزن برو داخل کنسول مودم بگرد Downstream و Upstream رو پیدا می کنی.نقل قول:
دانلودر به داریوش میگن :46: فقط دانلود میکنه به واحد و ... کاری نداره .
سلام دوستان.الان 3.4 روزه سرعت دانلودم اومده پایین.خیلی افتضاحه معمولا بین 29 تا 32 سرعت دانلودم بود ولی الان روی 3. 4 5.همین جوری نوسان داره.اونم خیلی خیلی کند.ولی نسبتا لود صفحاتم خوبه.
به نظرتون مشکل از چیه؟
اینم بگم که adslام برای مخابراته
اسپم ندید لطفانقل قول:
این فایل رو با مرورگرتان دانلود کنید و سرعت رو بگید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین 25 تا 30 نوسان داره.بازم یه کوچولو نسبت به سرعت قبلم کنده (منظورم قبل از این 3.4 روزه)ولی خوب در مقایسه با این 3.4.روز که خیلی خوبه؟میشه لطفا توضیح بدید؟بابت اسپم معذرتتتتتت
آره چند روز اوضاع خراب بود ولی امروز خوب شده الآن با یک کانکشن برای من 64KB رو میگیرهنقل قول:
اگر از فیل کش برای دانلود استفاده میکنی قطعش کن ببین بازم نوسان داره یا نه.
کم کم باید خودمون رو واسه dial up آماده کنیم . داریم به اجلاس نزدیک میشیم!
کلا برای ما هم همینطورینقل قول:
سرتاسریه گویا
آهاننقل قول:
نه بابا من سرعتی که میگیرم برام ملاکه اون تو چی زده مهم نیست :دی
خوب کیلوبایت بگید بچه ها مردم گیج نشن گناه دارن
الان یه جورایی دارم به این نتیجه میرسم که فیلم هایی که از ی*و*ت*ی*و*ب دارم دانلود میکنم سرعت دانلودش پایینه؟؟؟این دوستمون که لینک دادن واسه دانلود وقتی اونو داشتم دانلود میکردم سرعتم خوب بود چه با چیز پی ان چه بدونه اون..........الان هم یه برنامه دانلود کردم سرعت دانلود خوب بود ولی وقتی رفتم سراغ فیلم های ی*و*ت*ی*و*ب باز همون مشکل سرعت پایین و افتضاح رو داشتم.یعنی چی آخه ؟؟؟ بعد اینکه دوستمون لینک دادن ولی دیگه نیومدن بقیه ی راهنمایی هاشون رو بگن و منو از این مشکل راحت کنن........
کل توی مخابرات سرورهای داخلی سرعتش بهتر از سرورهای خارجی و بیشتر سایتهای دانلود هم سرورشون توی خارجه