بله-مسلمن از ژاپن وقطر بهتره!نقل قول:
اما این سیستم قاره ای که خیلی رسمی نیست: 1تنها بار آفریقا و 1بار آسیا/بیشتر بحث چرخشی بین اروپا وآمریکاست.
راستی توی سیستم قاره ای شانس آمریکای شمالی/جنوبی مستقل از هم حساب میشه؟
Printable View
بله-مسلمن از ژاپن وقطر بهتره!نقل قول:
اما این سیستم قاره ای که خیلی رسمی نیست: 1تنها بار آفریقا و 1بار آسیا/بیشتر بحث چرخشی بین اروپا وآمریکاست.
راستی توی سیستم قاره ای شانس آمریکای شمالی/جنوبی مستقل از هم حساب میشه؟
فکر میکنم مستقل حساب بشه همونطور که توی گروه بندی جام جهانی هم آمریکای شمالی و کونکاکاف مسابقات مقدماتیش جدا از امریکای جنوبی برگزار میشه
وگرنه بعد اینکه جام جهانی 2014 تو امریکای جنوبی برگزار میشد امریکا نمیتونست تلاش بکنه برای میزبانی 2018
سیستم چرخشی که دیگه نیست پس آمریکا چرا میخواد میزبان بشه!؟
سیستم چرخشی هم خوبیش به اینه که کشورهای فقیر و فوتبال دوست در قاره های مختلف بتونن شانس میزبانی رو پیدا کنن نه آمریکای ثروتمند غیر فوتبالدوست
به نظرم کشورهای صاحب فوتبال میزبان بشن بهتره
یا حداقلش امریکا با این فاصله زمانی کم دوباره میزبان نشه
مثلا ایتالیا 56 سال بعد از اولین میزبانیش دوباره میزبان شد یا آلمان هم 32 سال بعد که تازه مهد فوتبال هم هستن!
آلمان تنها رو نگفت بلکه آلمان همراه با ایتالیا رو گفتنقل قول:
بعدشم شما موضع خودتو مشخص کن تا جواب بگیری
آره راست میگی از رو تعصب گفتم چون فوتبال آلمان در حد قبرسهنقل قول:
شما المانی ها چرا انقدر الکی و از روی تعصب حرف میزنید///////آخه المان مهد فوتباله
نه نه نه اینم از رو تعصب بود قبرس به این خوبی رو دارم با آلمان مقایسه می کنم!؟
بدون تعصب بخوایم بگیم فوتبال آلمان در حد بنگلادشه :10:
اینجور که از چند تا پستی که اینجا داد من فهمیدم طرفدار استقلال و رئال مادرید و آرژانتینه البته در مورد دو تای اولی بیشتر مطمئنم.نقل قول:
یه توضیح کوچیک میدم آخر یه نتیجه میگرم که فکر کنم دوستان موافق باشند.
میدونید انگلیس ، آمریکا ، روسیه و همچنين اسپانيا، پرتغال، هلند و بلژيك ( به طور مشترک) نامزد جام جهانی 2018 هستند.
دو کشور انگلیس و آمریکا شانس بیشتری برای دریافت میزبانی دارن.
این خبر توسط دو خبرنگار انگلیسی از طرف یکی از روزنامه های این کشور ( فکر کنم گاردین باشه) منتشر میشه و خود این خبرنگارا هستن که به طرف پیشنهاد رشوه میدن.
از طرفی انگلیسی ها همواره تو سیاستهای کثیف خبره بودن( که معروفند به ..... پیر :31:) و اصلی ترین رقیب انگلیس به نظرم آمریکاست , چون کشورهای دیگه به اندازه آمریکا بستر مناسب برگزاری جام جهانی رو ندارن
مدت کمی هم تا اعلام نتایج باقی مونده . به نظرم این وسط کشور ایالات متحده قربانی یکسری سیاستهای کثیف شده و به قولی رو دست خورده
نتیجه : به نظرم این عمل طراحی شده توسط خود انگلیسه تا دیگر نامزدهای جام جهانی رو از میدون به در کنه.
از ما گفتن بود ؛ شما میتونید نظر دیگری داشته باشید
موفق باشید...:11:
مقامات يوفا هم مثل فيفا رشوه گرفتند!
پس از انتشار اخبار جنجالي مربوط به فروش حق راي برخي اعضاي فيفا، يوفا نيز درگير ماجراي جنجالي مشابهي شد.
به گزارش فارس و به نقل از روزنامه زوددويچه سايتونگ، يك عضو هيات رئيسه فدراسيون قبرس مدعي شد برخي اعضاي هيات رئيسه يوفا براي اعطاي ميزباني جامملتهاي اروپا اوكراين و لهستان (يورو 2012)، راي خود را فروختهاند.
اين عضو كه اسپيروس ماراگونس نام دارد، از دو سال قبل تلاش زيادي كرد تا به ميشل پلاتيني، رئيس فرانسوي اين سازمان مدارك خود را نشان دهد كه كوشش او بينتيجه بوده است.
وي مدعي شد: "شواهد زيادي در دست دارم كه نشان ميدهند چگونه پنج مدير يوفا بابت دادن اين مسابقات چيزي حدود 11 ميليون يورو رشوه گرفتهاند. " اين اظهارات در حالي عنوان شد كه جياني اينفانتينو، دبير يوفا روز جمعه در حاشيه اجلاس روساي فدراسيون آلمان در شهر اسن، هرگونه موردي را در اين زمينه رد كرد.
ماراگونس با اين حال بيان كرد: "شاهدين من حاضرند در هر دادگاه سوگند بخورند كه عمق اين فاجعه تا كجا بوده است. "
اين مقام افزود، قرار بود 24 اوت (2 شهريور) جلسهاي بدين خاطر ميان او و پيتر ليمباخر، يكي از مديران اتحاديه اروپا درشهر ژنو انجام شود؛ اما 4روز قبل از اين تاريخ به وي لغو چنين جلسهاي اطلاع داده شد و در پيامي خطاب به وي اظهار شد چنانچه بابت سفر به ژنو متحمل هزينه شده، يوفا حاضر به پرداخت آن است.
وي ادامه داد كه پس از آن، درخواست هرگونه ملاقات ميان وي و مقامات يوفا رد شده است.
اين اظهارات در حالي عنوان شد كه دو عضو رده بالاي فدراسيون جهاني بابت حق راي خود براي ميزباني جامجهاني 2018 به آمريكا درخواست ارقامي سنگين كردند كه بعد از تحقيقات عاليترين سازمان جهاني اين رشته دچار محروميت شدند.
نقل قول:
در این که فیفا - یوفا با اون روسای طولانی (فکر کنم تو کل تارخ فیفا 3 ریس بیشتر نداشته)- وسیاست های خاص ممکنه آلوده باشند, شکی نیست/این چندمین باره که چنین اوضاعی رو میشه
شواهد :
1-جام عجیب 78 در آرژانتین که سیاهترین دوره دیکتاتوری نظامی اونجا بود.
2-انتخاب آخرین رییس یوفا
3-انتخاب شوخی آمیز بلاتر
4-خداحافظی بامرگ روسای فیفا از ریاست!
5-جام های دهه 30 و موسیلینی(تا حدودی زرنگی ایتالیا بود)
6-جام90(البته جام که حق آلمان بود:40:, رد خور نداشت:31:؛یعنی نسل ماتئوس عزیز وبره مه و...بعد دو نایب قهرمانی لایق جام نبودند؟؛اگه کسی فینال رو دیده باشه میفهمه بازی با آلمان بود و اون اخراج ها بر سر اعتراض دقایق آخر تاثیری تو روند بازی نداشت/پنالتی هم که تابلوبود) اما در اینکه دستهایی بود که تلافی هجو کردن های مارادونای نابغه در 1/4جام 86 رو دراره وجلوی تکرارشونو بگیره شک دارید؟)
7-کره جنوبی و مقام بی افتخار چهارم با قصابی ایتالیاو....+ گرفتن زوری میزبانی مشترک با ژاپن در دقیقه90
8-حرف وحدیث در مورد عدم بکار گیری تکنولوژی های جدید در داوری/حرف وحدیث در رنکینگ فیفا/حرف
حدیث در سبد بندی قرعه کشی جام جهانی/صحبت ها راجع به برزیل دوستی فیفا
9-بازم بگم....؟؟:41:دوستان حتمن میتونن این لیست رو طولانی تر کنند/تازه این راجع به فیفا است نه ایتالیا با کالچوپولی/نه لاتاری های انگلیس/نه لات بازهای ایران/نه رئال وبارسا قبل از 70/و....
کلن نظر من اینه که بدور از تعصب ورزش دنیا یک پالودن وسیع میخاد
يك رسوايي مالي ديگر در فيفا افشا شد
نشريه كيكر پس از فاش شدن رشوهدهي در فيفا و يوفا، ماجراي پرداخت پول براي دريافت سوالهاي آزمون مديران برنامه را افشا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، نشريه كيكر در تازهترين شماره خود عنوان كرد، مناسبات موجود در سازمانهايي چون فدراسيون بينالمللي (فيفا) و اتحاديه اروپا (يوفا) به خاطر فروش راي براي ميزباني جامجهاني، وضعيت اسفناكي پيداكرده است. ناراحتكنندهتر اينكه، با پرداخت رقمي به عنوان رشوه، ميتوان سئوالات امتحان كارگزاري رسمي (ايجنت يا وكيل بازيكن) را از عاليترين مرجع جهاني دريافت كرد.
اين نشريه براي آنكه اين موضوع را ثابت كند، گزارشي به قلم يكي از خبرنگاران خويش منتشر كرد كه در آن، وي خود را به عنوان متقاضي حضور در امتحان دريافت مجوز رسمي معرفي كرده است.
وي پس از تماس با برخي مقامات مسئول فيفا، تماسهايي از طريق پيامك دريافت كرد كه ميتواند به جاي نشستن و وقت گذاشتن بسيار براي مطالعه بيش از 500 صفحه متون حقوقي، تنها با پرداخت 2 هزار يورو، صاحب پاسخ 20 سئوال امتحاني كنكور ساليانه شود.
اين خبرنگار مطابق اين خواسته عمل كرده و با پرداخت رقم، ساعاتي قبل از امتحان، از طريق تلفن همراه و دريافت SMS، پاسخ صحيح سئوالات را به دست آورده است.
در ادامه اين گزارش جنجالي، خبرنگار كيكر اينگونه نتيجه گرفته كه مناسبات حاكم بر عاليترين دستگاه محبوبترين ورزش دنيا، سال به سال وضعيت حادتر به خود گرفته است. به همين دليل، اخبار دريافت رشوه براي دادن ميزباني جامجهاني غيرعادي جلوه نميكند.
اين گزارش در حالي براي مطالعه علاقمندان انتشار يافته كه چندي قبل فاش شد كه دو تن از اعضا عاليرتبه فيفا براي بالا بردن شانس ميزباني جامجهاني در آمريكا، درخواست پول بابت فروش راي خود كردهاند؛ موضوعي كه با محروميت دو فرد مورد اتهام همراه شد.
پس از آن، يكي از اعضاي هيات رئيسه فدراسيون قبرس عنوان كرد ماجراي مشابهي در مسير اعطاي حق ميزباني جام ملتهاي 2012 اروپا در اوكراين و لهستان روي داد و نزديك به 10 ميليون يورو رشوه داده شده است.
کاش یه عکس از این داور کچل جذاب میذاشتین خیلی وقته ندیدمش...