سلام...من لپ تاپ vostro 1510 دارم ولی متاسفانه نه پورت s-video داره و نه HDMI ... حالا من چطور می تونم این لپتاپ رو به LCD وصل کنم...تبدیلی چیزی وجود داره؟؟؟
Printable View
سلام...من لپ تاپ vostro 1510 دارم ولی متاسفانه نه پورت s-video داره و نه HDMI ... حالا من چطور می تونم این لپتاپ رو به LCD وصل کنم...تبدیلی چیزی وجود داره؟؟؟
اگر ریکاور گرفتی ریکاور کن .نقل قول:
یه برنامه برای فهمیدن برنامه های در حال اجرا پیدا کن و چک کن .
آنتی ویروستونم آپدیت کنید و چک کنید.:20:
سلام بچه ها!
من یه لب تاپ مدل 1545 دل دارم که فقط ویندوز xp روی اون نصب نمی شه! آیا من باید ویندوز سفارشی درست کنم؟ چه تنظیماتی رو باید انجام بدم که بشه نصب کرد؟
مرسی
اینجا رو ببین:نقل قول:
پیشنهاد می کنم نصب نکنی چون XP اصلا به درد لپتاپ نمی خوره و یه سری درایور هاشو هم (مثل درایور کلید FN) رو نمی تونی پیدا کنیکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
نقل قول:
من یه لب تاپ مدل 1545 دل دارم که فقط ویندوز xp روی اون نصب نمی شه! آیا من باید ویندوز سفارشی درست کنم؟ چه تنظیماتی رو باید انجام بدم که بشه نصب کرد؟
چه کاریه دیگه وقتی نو که بیاد به بازار کهنه میشه دل آزار( سون 64 .اگه نرم افزار روز نداری 32)
دوست عزیز با اینکه چیزی جایه HDMI رو نمیگیره ولی شما میتونی از خروجیه VGA استفاده کنی که دقیقا پشت لپتاپ و کنار خروجیه لن قرار داره!نقل قول:
موفق باشی
منظور شما کابلی که دو طرفش VGA باشه..اونوفت صدا هم باید با فیش جدا انتقال بدم..نقل قول:
کیفیت تصاویر چطور میشن؟؟... یعنی می شه بصورت full HD مثلا یا کیفیت 720p نمایش داد
بله این کابل فقط تصویرو انتقال میده و برای صدا باید از فیش جدا استفاده کنی...نقل قول:
منظور شما کابلی که دو طرفش VGA باشه..اونوفت صدا هم باید با فیش جدا انتقال بدم..
کیفیت تصاویر چطور میشن؟؟... یعنی می شه بصورت full HD مثل کیفیت 720p نمایش داد
جهت اطلاع رزولوشن Full HD به 1080p میگن و 720p HD .:46:
نه خیر این کابل فقط مستقیما تصویر لپتاپ رو میبره رو LCD یا TV.
در ضمن کارت گرافیکه شما در حد ساپورته کیفیت HD نیست و قدیمیه ( نه اینکه نتونه ها ولی اگه بتونه هم به درد خودش میخوره)
شما که باید بهتر بدونی..کارت گرافیک 8400 رو برای نمایش فیلم های HD ساختن...مگه اینطور نیست؟؟...نقل قول:
من فقط می خوام بدونم که روی lcd 46 اینچ کیفیت با این کابل چطوریه؟.. در حد خوبه که ارزش خریدن داشته باشه؟
خب بله ( داشتم با یه کارت گرافیکه دیگه مقایسش میکردم که این حرفو زدم)، من ..... بگذریم!!نقل قول:
با این حال کیفیت در حد خوبه (46 اینچ :13:) ولی به پای HDMI نمیرسه!:19::46: