شنیدم میگن اونم 30 درصد کاهش داده
Printable View
شنیدم میگن اونم 30 درصد کاهش داده
لطف کنید چند تا تلویزیون led از برنده متفاوت بهم معرفی کنید که قابلیت اتصال به اینترنت داشته باشه و بشه باهاش وبگردی کرد،کیفیتش و امکاناتش هم خوب باشه ، 3بعدی نباشه(42اینچ باشه)
دوست خوبم SONY W670 سایز ۴۲ حدود قیمت بانه ای ۱۸۴۰۰۰۰نقل قول:
ال جی سایز ۴۲ مدل La6600 سایز ۴۲ حدود قیمت ۲۴۰۰۰۰۰
سامسونگ مدل F5500 سایز ۴۰
نقل قول:
دوست خوبم اختلاف قیمت بخاطر ۶٪ مالیات + سود خیلی زیاد گارانتی+ پول ۲ سال گارانتی بازرگانی ایران هستش
در رابطه با سوني سنتر و سوني استار قيمت روي 2000000 تومان است با شرايط یکماه ضمانت تعویض و 24 ماه خدمات پشتیبانی هم باید بگم که این یک ماه تعویض که کشکه، خود بازرگانی ایران با اون عظمت، تی وی شما رو عوض نمیکنه چه برسه به این فروشگاه های کوچیک که اصلا گارانتی شون در حد حرفه
کلا گارانتی تو ایران که معنی نداره
الان شما این دستگاه را بدون گارانتی میتونی حدود ۱۸۴۰۰۰۰ از بانه بخری
نقل قول:
این مدلهایی که شما میخواین از کردستان میان که هر دو ساخت مالزی هستند حدود قیمتشون هم بین ۱۵۰۰۰۰۰ تومان تا ۱۶۰۰۰۰۰ هست
این قیمتها رو از کجا گرفتید ؟؟:n16:
ممنون که جواب دادید.یه نظرتون از کدوم سایت (بدونه گارانتی) بخرم که معتبر باشه؟ اگه گارانتی ندارند چرا تو سایت میهن مارکت برای همه مدلا نوشته مثلا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدت ضمانت : 18 ماه .کلا جریان این سایتای بانه چیه؟به هر که میگم میفرستند بعد پولشا میگیرند بهم میخندندنقل قول:
تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی نظر داده :SONY W670 من این تلویزیون رو 1 ماه میشه گرفتمش از همه چیزش راضی هستم فقط تنها چیزی که نگرانم می کنه پشتبانی نکردن از زیرنویس فارسی هستش اگر شما نمایندگی محترم با شرکت سونی در تماس هستید اگه امکانش هست بگید با آپدیت حلش کنند اگر راهی داره . ممنونم
دوستان من میخوام یه تلوویزیون بگیرم حدوده دو میلیون تومن
هیچ شناختی هم ندارم سایزش 42 یا 40 یا 38 ، تکنولوژی سه بعدی نمی خوام ولی هوشمند ( به اینترنت ) وصل بشه
شما چه مدلی پیشنهاد میدین ممنونننن
من خودم نظرم رویه 40f5590 سامسونگه
نقل قول:
دوست خوبم
راجع به زیر نویس فارسی نه تنها این مدل، بلکه کل مدلهای سونی امکان ساپورت زیرنویس فارسی فیلمهایی که از طریق USB خود تلویزیون پخش می شوند رو ندارند. پس خودت رو خسته نکن مشکلت رو با خرید یک دستگاه HD Player رفع کن فقط مارک سگیت نخر، مارک وسترن دیجیتال کاملا زیر نویس فارسی رو ساپورت میکنه