البته بهترین برنامه بلوتوث bluetooth file transfer هست.بسیار عالی هست.یه جورایی فایل منیجر هم هست.
Printable View
البته بهترین برنامه بلوتوث bluetooth file transfer هست.بسیار عالی هست.یه جورایی فایل منیجر هم هست.
سلام
ورزن اندروید من 2.1 است ....بالاتر از این اومده؟
مثلا 2.3؟؟؟تغییراتش چیه؟؟؟
نه هنوز نيومده ...
يعني خود سوني اريكسون هنوز به صورت رسمي بيرون نداده.
غير رسميش هست البته كه مشكلات خودش رو داره
بچه ها یکی از دوستای من موقع اجرای بعضی از برنامه هاش اخطار میده که باید از طریق وای فای کانکت بشید در حالیکه قبلا چنین مشکلی رو در اجرای اونها نداشته!
پرسیدم کاری باهاش کردی گفت آخرین بار که تم و عوض کردم اینطوری شده!
کسی اطلاعی از جریان داره؟!
سلام به همگی
من یه گوشی سونی اریکسون P1 داشتم . آب خورد خراب شد.
الان جند وقته بی گوشی موندم استخون درد گرفتم.:31:
می خوام گوشی بخرم تا سقف 400 تومن البته اگه با کارایی که می خوام ارزون تر هم باشه حتی 300 یا زیر 300 هم چه بهتر.
یک لپ تاپ تاچ اسمارت اچ چی دارم که خیلی از کارهامو با اون انجام می دم. اما خب همه جا که نمی شه دست گرفت و ازش استفاده کرد چون بزرگ و سنگینه. خلاصه:
یه گوشی می خوام که آفیس و PDF رو به خوبی ساپورت کنه
برنامه ریز و تقویم قوی داشته باشه چون می خوام همه کارهامو توش برنامه ریزی کنم
صفحه بزرگی داشته باشه مثلا 3.5 به بالا
آنتن دهی و صدای مناسبی هم داشته باشه و صداش ضعیف نباشه
وای فای هم داشته باشه و 3G هم .
از اینترنتش زیاد می خوام استفاده کنم .
مولتی تسک باشه چون شاید 20 تا برنامه را با هم بخوام باز داشته باشم.:31:
تایپ کردن باهاش راحت باشه .
دوربینش اگه خیلی عالی هم نبود زیاد مهم نیست چون دوربین عکاسی دارم.
ترجیحا آندرویید باشه
الان حتما می گید چه ربطی به این تاپیک داره . صبر داشته باشید الان می گم . :5:
یکی از گزینه های مد نظرم X10 هستش . اما نمی دونم شما از گوشی هاتون در برابر امثال گالکسی سامسونگ یا HTC راضی هستید؟
گیر کردم حسابی می خوام سریع یه گوشی بخرم .
لطفا راهنمایی کنید. ممنون
آفیس و PDF به خوبی ساپورت میکنهنقل قول:
برنامه ریز و تقویم هم داره
صفحش بزرگه (4 اینچ)
آنتن دهیش خوبه اما صدای اسپیکرش ضعیفه
وای فای و 3G داره
اینترنتش هم خوبه
مولتی تسکش اونطوری که میخوای فکر نکنم باشه
صفحش 4 اینچه مشکل تایپ نداری
دوربینش هم نسبتا خوبه آپدیت جدید بیاد بهتر هم میشه
آندروید هم که هست :31:
با این بودجه ای که داری بهترین انتخاب به نظرم همین گوشیه توی آندروییدی ها
با 400 تومن عمرا گوشی بهت بدن با سی پی یو 1 - دوربین 8 مگاپیکسل - صفحه 4 اینچ
سلام دوستان
2 تا سئوال دارم :
1- هر چي گشتم نتونستم از GPRS اين گوشي روي كامپيوتر استفاده كنم؟ راهش چيه؟ استفاده از PC companion يا ... ?!
2- اولش مي تونستم sms فارسي تايپ كنم ولي الان فقط روي وضعيت انگليسي و چيني قابل تغييره! توي منوهاي تنظيم زبان هم رفتم و فقط تيك انگليسي و فارسي زده شده!
1.مطمئن نیستم ولی ببین با برنامه my phone explorer میشه.با همین PC companion هم باید بشه.در واقع با wifi tethering میشه که تا 2.3 نیاد نداریمش.
2.کیبورد که باز میشه از راست دومین دکمه ردیف پایین کنار اینتر یه کره زمین هست با یه علامت سوال رووش.
روش انگشتت رو نگه دار تا text input setting بیاد و بعد زبان نوشتار رو تغییر بده.از اون به بعد هم با زدن یبار روی اون دکمه زبان بین فارسی و انگلیسی تغییر پیدا میکنه.
حامد جان این کارو کردم ولی توی منویی که باز میشه هیچ گزینه ای برای فارسی کردن نداره... فقط دو گزینه اولش مربوط به چینی و انگلیسیه و لا غیر ! :41:
نئو تفاوت عمدش تو سی پی یو و جی پی یو و نوع ال سی دی و رم بیشتر و پورت اچ دی ام آی و مولتی تاچ هست.نقل قول:
اگه زیاد اهل بازی کردن با گوشی نیستی همین ایکس 10 رو بگیر چون تا اون بیاد و افت کنه (خودت که می دونی کجا زندگی می کنیم:31:) یه قرن طول می کشه:46: