شبا رایگان داره فایده داره بریم بخریم یا نه
Printable View
شبا رایگان داره فایده داره بریم بخریم یا نه
نقل قول:
شب ها بین 1 تا 6 صبح رایگان داره و بستگی به نوع سرویس و منطقه مخابراتیتون سرعت متفاوتی رو دارید
من با سرویس 256 میانگین چندین شب اخیر بین 700 تا 900 مگابایت بوده و با سرویس 128 هم بین 500 تا 700 دانلود داشتم
کسی نیست که از اصفهان داشته باشه و سرعتش بد باشه ؟کدوم منطقس ؟اصفهانیا سرعتشون عالیه یا نه ؟
منم همین مشکل برام بوجود اومده..اومده 2.3 گیگ آزاد برام کم کرده تو 9 روز...با این که با du meter چک کردم 800 مگ بیشتر مصرف تو ساعات غیر رایگان نداشتم!!!نقل قول:
جالب تر از همه اینها اینه که دوره سه ماهم تموم شده با احتساب این مصرف و یه گیگم بیشتر از باقیمانده حجمم بیشتر مصرف کردم!! حالا که تمدید موقت زدم این 1 گیگ رو کم کرده..نامردا باقیانده رو که منتقل نمی کنن، ولی اضافی رو کم می کنن:13:
در هر صورت کسی اگه از پیگیری این قضیه به جایی رسیده به ما هم خبر بده.
یک گیگ ترافیک رایگان به مناسبت عید قربان دادن به جاش دو گیگ از ترافیکمو همینجوری خوردن.:19:
ضمنا کسی خبر نداره ساعت 6 تا 7 صبح هنوزم رایگانه یا نه؟
من که مشکلم هنوز حل نشده و مجددا زنگ زدم و رییس شیراز گفت که درست می شه ولی تا الان که هنوز درست نشده:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5751632&postcount=3317[/HTML]
به نظر من هرگز قبل از تموم شدن اعتبارتان تمدید نکنید و حتما ساعت 1 شب مودم رو یکبار خاموش و روشن کنید و ساعت 6 صبح هم مجددا مودم رو خاموش و روشن کنید
پستتو خوندم، خیلی اتفاق عجیبی بود..ولی به نظر من ربطی به خاموش کردن مودم نداره آخه من از همون اول بدون خاموش کردن مشکلی نداشتم...اکثرا هم قبل تموم شدن قراردادم، تمدید اعتبار می کردم.تا حالا اینجور مشکلی نداشتم.
مطمئنا تو همین چند روز قبل این اشتباه بوجود اومده. آخه منم تو بازه زمانی 9 روزه گذشته برام 2.5 گیگ ثبت کرده.
حالا خودمم فردا برای تمدید اعتبار باید برم نمایندگی..ببینم اونا چی میگن
یعنی تو اصفهان کسی از پارس adsl نگرفته که بتونه راهنمایی کنه؟؟؟نقل قول:
سرعت دانلودت ساعت 6-7 صبح 250 هست؟نقل قول:
250*60*60*2.5=2200 مگ
خیر دوست عزیز. سرعت داونلود 612 بوده. دقیقا برایتان توضیح می دهمنقل قول:
طبقه گفته مسئول شیراز بنده از ساعت 6 تا 7 صبح 2200 مگا بایت داونلود داشته ام:
1 بایت = 8 بیت در نتیجه : 2200 مگا بایت = 17600 مگا بیت
یعنی بنده 17600 مگا بیت را در 3600 ثانیه داونلود کرده ام:
مگا بیت بر ثانیه 4.9 = 3600/17600
واحدی که داونلود منیجر استفاده می کند بر حسب کیلو بایت بر ثانیه است و هر مگا برابر 1000 کیلو است:
4.9 مگا بیتبر ثانیه = 4900 کیلوبیت بر ثانیه = 612 کیلو بایت بر ثانیه (1 بیت = 8 بایت)
یعنی عددی که داونلود منیجر باید نشان می داد عدد 612 باشد
من قصد جسارت نداشتم فقط گفتم آيا امكانش هست كه از 6 تا 8:23 كه شما وصل بوده ايد اين حجم 2200 مگي دانلود شده باشد. در اين صورت در اين فاصله زماني بايد سرعت دانلود شما 250 يا اگر هر 8 بيت را يك بايت بگيريم 2 مگابيت بوده باشد.نقل قول:
متاسفانه پارس آنلاين با اين تغيير ساعت ناگهاني كه يك روز تا 7 رايگان هست يه روز تا 6 كلاه سر خيلي از ماها گذاشته.