مجتمع سبحان سیستمش فرق میکنه. یک پول خوب داره ماهانه از ساکنانش میگیره. منم رییس داتک بودم شده دیش میزاشتم اون وسط اینترنت بهشون میرسوندمنقل قول:
Printable View
مجتمع سبحان سیستمش فرق میکنه. یک پول خوب داره ماهانه از ساکنانش میگیره. منم رییس داتک بودم شده دیش میزاشتم اون وسط اینترنت بهشون میرسوندمنقل قول:
اول نگفتید ابعاد این جعبه چقدر است.:grrr: (
دوم یک جعبه جدید موجود است ولی سیمی ازش بیرون نیامده و نمی دونم چرا یک 5 متری با سیم های تلفن فاصله دارد.:31:
سوم معنی این یعنی در حال کار هستند ولی هنوز وصل نکردن درست است؟
چهارم اگر الان adsl بگیرم ممکن است بعدا بیان فیبر نوری کنن ؟ ( گرچه بعید نیست)
سلام
کسی از Wireless افق نت خبر داره ؟!
درسته جاش اینجا نیس چون متخصصا اینجا زیاد سر میزنن واسه همین پرسیدم
کلا چه شرکتهایی الان وایرلس ارائه میدن (اگر هم ارائه بدن فکر کنم به یوزرهای خانگی ندن چون خلافه قانون مجلسه ! )
با تشکر قبلی
داتک- سپنتا- لایزر را قیمت هایش را زده و زیر 128 را به خانگی ها می دن.
از افق نت خبری ندارم.
البته پیشنهاد می کنم سرویس ipw داتک را نگیری زیرا افت شدید کیفیت پیدا کرده( البته اگر مودم داشتن)
از سرویس های دیگر داتک و شرکت های دیگر خبر ندارم
پارس انلاین اینترنت تاچه سرعتی میده من پرسیدم بیشتراز128k نمیدن ؟
برای کاربر خانگی بیشتر از 128 هیچ isp نمیده مگر این که شرکتی باشد که همه isp ها می دننقل قول:
من 1 سوال داشتم می خواستم بدونم بطور مثال سرویس 64kb صبانت حتی همون سرعت
4KB و 5KB نداره یا از دایل آپ هم مزخرفتره.
طبق شواهد موجود چه 64 بگیرید چه 128 سرعتتون تا 50kb 60kb می رسد فقط بستگی به منطقه مخابراتی تان دارد چون بعضی مناطق به علت کاربران زیاد سرعت بسیار افت کرده است و زیر 10kb است .نقل قول:
لطفا منطقه مخابراتی خود را بگویید تا دوستانی که از ان مرکز adsl گرفتن راهنمایی کنند.
تایید میشهنقل قول:
الان همه isp هایی که محدودیت حجمی دارن سرعتشون رو زیاد کردند که تا بعضی موقع به 60 کیلوبایت بر ثانیه میرسه
اول پیش شماره در تهران 4 رقمی اس نه دو رقمی:31:نقل قول:
دوم 6kbps یا 6kb ؟
از لحاظ تئوری 128kbps می شود 16kb دریافت ولی همان طور که دوستان گفتند شرکت هایی که محدودیت حجمی دارند سرعت بیشتر می دهند تا محدودیت زودتر تمام شود.:46: