اگر سرعت فعلی شما 128 باشه برای تغییر تعرفه باید سرویس فعلی رو کنسل و مجددا ثبت نام کنید. تغییر از سرویس مشترک خانگی به مشترک شرکتی امکان ندارد.نقل قول:
Printable View
اگر سرعت فعلی شما 128 باشه برای تغییر تعرفه باید سرویس فعلی رو کنسل و مجددا ثبت نام کنید. تغییر از سرویس مشترک خانگی به مشترک شرکتی امکان ندارد.نقل قول:
نقل قول:
یعنی من که 128 دارم حتی اگه نامه تاییده هم بیارم دیگه نمیتونم تغییر تعرفه به 512 بدم؟؟؟ :18:
نقل قول:
بله درسته من حواسم به سرویس خونگی نبود من چون خودم شرکتی هستم و راحت میتونم تعرفه رو تغییر بدم حواسم به خونگی نبود
نه دیگه شما باید این سرویس رو کلا کنسل کنید و بعد با اون نامه تاییدیه دوباره از اول درخواست سرویس 512 بدید و همینجوری امکان تغییر تعرفه از 128 خانگی به 512 شرکتی امکان پذیر نیست متاسفانهکد:یعنی من که 128 دارم حتی اگه نامه تاییده هم بیارم دیگه نمیتونم تغییر تعرفه به 512 بدم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو کنترل حساب اینترنتی که رفتم تغییر تعرفه داره این 128 اصلا به درد نمیخوره سرعتش خیلی پایینه می خوام درخواست 512 ارسال کنم ببینم چی میشه
واقعا سرعت افتضاحه . بدبختیه که ما ها نمی تونیم افزایش سرعت هم درخواست بدیم و محکوم به استفاده از سرعت پایین هستیم !!!!!!!!!نقل قول:
درخواست تغییر تعرفه از ابتدای ماه بعد اعمال میشه. اگه تصمیم به این کار دارید حداقل آخر ماه سرویس فعلیتون رو شارژ مجدد نکنید که اگه گفتن امکان تغییر تعرفه ندارید، بتونید سرویس فعلی رو کنسل و دوباره ثبت نام کنید.نقل قول:
من 128 دارم و راضی هستم... چرا نشه؟ برو از دانشگاه نامه بگیر بعد برو نمایندگی وایمکس مدارک و تحویل بده بگو می خوام تعرفمو بکنم 512 بعد وقتی مدارک به دستشون رسید برو حساب کاربریت درخواست 512 بده فکر کنم از سر ماه بعد تعرفه تون تغییر کنه... اما اگه 128 اینجوری که شما میگین افتضاحه 512 بگیرین فکر میکنین خوب میشه؟ فکر نمی کنم :41:نقل قول:
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
تا حالا کسی مودم wifi 632w شو اپدیت کرده؟ چی میشه ؟ از نظر انتندهی فرقی میکنه؟
این مودم جدیده fbr 105 احتیاج به آپدیت داره اصلا آپدیت کنی تغییری میکنه؟؟؟؟
نقل قول:اگر فریمور جدید برای مودمت امده آپدیت کن!نقل قول:
نقل قول:
این مودم که جدید اومده احتمالا اخرین اپدیتشه ......