corby چه طوره؟ star معمولی نیست دیگه. corby فایلای pdf رو باز میکنه. یعنی document viewer داره؟صفحش که خازنیه عالیه.
Printable View
corby چه طوره؟ star معمولی نیست دیگه. corby فایلای pdf رو باز میکنه. یعنی document viewer داره؟صفحش که خازنیه عالیه.
سلام دوستان!
من میخوام فریم ور گوشیم رو به S5233AJPIK5 تغییر بدم!
چه طوری باید گوشیم رو فلش کنم،لطفا من رو با عکس راهنمایی کنید؟
فریمور خوبی هست یا نه ؟
سلام
مي خواستم بدونم مدل I6220 در استان مازندران قابليت در يافت داره يا نه ؟
چون اين مدل ديجيتال در يافت مي كنه
یه سوال
وقتی میرید توی موزیک پلیر این گوشی چطوری یه اهنگ رو سرچ میکنین؟؟؟مثلا اگه بخواین یه اهنگ که مد نظرتونه پیدا کنین راهی داره که اسم اهنگ یا بخشی از اونو بنویسین اهنگه واستون بیاد؟؟؟
مرسی
تاچ گوشیم از کار افتاد تا کلکسیون مشکلاتم کامل بشه :13: :19:
دوستان کسی میدونه برای تعمیر باید کجا ببرم؟ هزینه اش حدودا چقدر میشه؟
چقدر من بدشانسم :19:
من بلد نیستم ولی چون خودم نیاز دارم دارم سرچ میکنم!! کامل که یاد گرفتم توی یه پست کامل توضیح میدم!نقل قول:
شما ببینین در اونجایی هستین چطوری آنتن میده؟ به سختی و با هازارتا تقویت کننده ، یانه؟نقل قول:
گیرنده گی اینها با تلویزون آنتن دارن چند درجه ظعیف تره ( ولی چون آنتن فابریک گوشی هست در خیلی مواقع بهتر آنتن داده) ولی در کل اگه گیرندگی منطقه شما خوبیه اینم جواب میده!
شما برین بتو بخش موزیک پلیر.نقل قول:
سرج به نام موزیک ، خواننده ، و اینا داره!
در کل هم لیست آهنگ ها به صورت الفبایی هست. ولی متاسفانه بدی سامسونگ اینه که همه آهنگ ها ردیف میکنه .اگه فولدرها مجرا بود راحت تر میشد به آهنگی که میخوایم برسیم
کی گفته صفحه اش خازینه؟؟نقل قول:
ولی دقتش یکم بهتر از استار هست.
صفحه ی خازنی واسه تمام گوشی ها زیر 300 تومن نداریم!!
چون باید زیر ال سی دی ، پیکسل به پیکسل سنسور کار بگذارن .
راستش من دست چند نفر کوربی دیدم خوشم اومد.
آره
PDF رو باز میکنه در کل تماما مثل استار هست!! و البته خوشگلی هم بشه اضافه کن:31:
تعمرات که اگه تهران باید بری دفتر خدمات مرکزی!!!نقل قول:
سهروردی - تفاطع مطهری - سمت شرق چهارراه توی خیابون مطهری شرکتش تابوهه!
خیلی هم کاراشون رو حساب کتابه. به نظرم واسه تعمیرات فقط برین اونجا.
فکر کنم باید روی 40 50 تومن حساب کنی حد اقل!!
هزینش حدود 20-30 تومنه.نقل قول:
شماره تعمیر کار مغازمونو میدم زنگ بزن ازش سوال کن(کارش خیلی درسته)
تنها کسیه که تو کل پاساژ اولین بار آیفون باز کرد و تعمیر کرد و تنها کسی تو پاساژه که گوشی چینی تعمیر میکنه. .من الان تو پاساژ ایرانیان کار میکنم.
88929014
دوستانی که با پلیر این گوشی و مخصوصا انتخاب آهنگ برای پلی لیست مشکل دارن از این پلیر که میذارم استفاده کنن. این پلیر ttpod هست که احتمالا باهاش کار کردین. برای درست کردن پلی لیست راحت میتونید داخل فولدرهاتون حرکت کنید و آهنگهای موردنظرتون رو mark و بعد به یک Favorite (این گزینه جایگزین پلی لیست تو این پلیره) که اسمش رو تعیین میکنید اضافه کنید. تاچ هم هست و میتونه تو هر دو حالت portrait و landscape استفاده بشه ولی نه با سنسور. در ضمن قابلیت جستجو هم فکر کنم دارهنقل قول:
این نسخه کاملشه که زبانش روسیه. برای انگلیسی کردن سمت چپ پایین (Option) رو بزنید، برید روی آیتم ششم، بعد برید روی آیتم دوم و اونجا هم گزینه دوم رو انتخاب کنید. اسکین های خوبی داره و فول اسکرین هم هست
این یکی نسخه سبکتره و زبانش چینیه. مسیر قبلی رو طی کنید و فقط در مرحله آخر english رو انتخاب کنید. این نسخه فول اسکرین نیست و میتونید توش از میانبرهای برنامه (اعداد 1و2و...) که با استفاده از کلیدهای مجازی امکان پذیره استفاده کنیدکد:http://www.4shared.com/file/6fjTI4Oc/ttpod_v110.html
در ضمن یه پلیر هم هست به اسم KD Player که اون هم تاچه و ظاهر زیبایی داره اما یه مشکل بزرگ داره و اون هم اینه که وقتی تو فولدرها میگردی اگر فولدر تو فولدر باشن، یعنی یه فولدر باشه که فقط توش فولدر قرار داشته باشه و هیچ فایل تکی توش نباشه برنامه میپره بیرونکد:http://www.4shared.com/file/cjA9F88b/ttpodv110j.html
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
کوربی صفحش خازنیهنقل قول:
خودت هم که باهاش کار کنی متوجه میشی (اگر با ناخن یا یه جسم دیگه روش بزنی کار نمیکنه و دقتش بیشتر از استاره)کد:http://www.gsmarena.com/samsung_s3650_corby-2908.php
همه چیش مثل استاره اما یه ضعف داره و اونم اینکه برنامه جاوای بالای یک مگ روش نصب نمیشه که خوب میتونی برنامه های سبکتر پیدا کنی. Corby Beat بگیری یه کم گرونتره، ولی خوشگلتره و WiFi و جک 3.5 میلیمتری هم داره. اون مشکل محدودیت برنامه جاوا رو نمیدونم اینم داره یا نه
خودم خیلی احتمال می دم که مشکل از کابلی که LCD رو به برد اصلی وصل میکنه باشه. چون حالت سوکت داره و احتمال جدا شدنش زیاده.نقل قول:
چون اول که قطع شد، بعد از یکی دو ساعت درست شد، اما بعد از یه خرده کار کردن دوباره قطع شد.
اون دایره بزرگتر سمت راست بالا همین کابلیه که میگم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که با دست جدا میشه، اینجوری (پایین دایره سمت راستی میتونید ببینیدش):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که من میدونم فقط تهران دیجیتاله. پس نشون نخواهد داد ولی آنالوگو همه جا میشه استفاده کرد مثلا من توی مشهد با استار تی وی مشکلی ندارم.نقل قول:
سلام
مي خواستم بدونم مدل I6220 در استان مازندران قابليت در يافت داره يا نه ؟
چون اين مدل ديجيتال در يافت مي كنه
تایید میشه.نقل قول:
کوربی صفحش خازنیه