xسوتیاتون خیلی باحال بود :31:
Printable View
xسوتیاتون خیلی باحال بود :31:
چند سال پیش که تازه دی وی دی رایتر خریده بودم می خواستم یه دی وی دی رو آزمایشی رایت کنم .... رفتم یه دی وی دی خام خریدم و از فروشنده پرسیدم اینا چقدر ظرفیت دارن؟ گفت4.7 ... رفتم خونه یه مشت چرت و پرت ریختم روش و فرداش فروشنده رو دیدم بهش گفتم آقا این دی وی دی که بیش تر از 4.7 جاداشت که ... فروشنده گفت: مگه تا چقدر ریختی روش؟ من گفتم: 4.12 ... فروشنده خندید و گفت: 4.7 بیش تره یا 4.12 ... منم گفتم خب معلومه 12 از 7 بیش تره ... بعد از این که فهمیدم چه سوتی ای دادم از خجالت آب شدم
یه سوتی یادم اومد...اقا اسم داداش gf ما رضا بود اینو داشته باشید تا اینجا...........یه روز که ما گرم صحبت و لاو ترکوندن پشت تل بودیم در اون حال که در حال اراجیف بافتن بودم یهوgf یه چیزی گفتو بعد قطع شد... منم پیش خودم گفتم چش شد... بعد ش با گوشیم شماره خونشونو گرفتم........... مامانش گوشیو برداشت گفت بله بعدش از اونجا که من هر دفعه که مامانش گوشیو بر میداشت میگفت بله منم میگفتم مثلا یه بار محمد یه بار علی و... تشریف دارن اونم میگفت اشتباهه.........اقا زدو من از دهنم پرید اقا رضا تشریف دارن مامنش گفت شما منم حول شدم گفتم از دوستانشون هستم تشریف دارن؟؟؟ گفت نه دانشگاهه گفتم خوب کی میان( حالا من کلید کردما) گفت ظهر میخواین بگم بهتون زنگ بزنه گفتم بله حتما بگید بهم زنگ بزنه بش بگین میلاد زنگ زد اینم شمارم 0912...هیچی با کمال وقاهت شمارمم دادم.البته بعدا خانوم بچه ها کاغذی که روش شمارمو نوشته بود مامانش پیچوند و حسابی از خجالت درم اورد
يه روز با يه رفيق الاف تر از خودم نشسته بوديم سر كوچه . هر از گاهي هر ماشيني ميومد رد ميشد يه بوقي ميزد واسه ما . ما هم يه دستي تكون ميداديم واسش . يه سمندي اومد دستش رو گذاشت سر بوق و رد شد و رفيقم هم به شدت دست تكون داد و ابراز احساسات كرد
من : ... نــنــت .
رفيقم : :18: :angry: نيما بود ( پسر خالش )
من : :tongue: eee جدي ؟ نشناختم . سمند گرفته ؟ (پيچوندم قضيه رو )
باز اینجا +18 شد
MILIN3M حالا چرا شماره خودتو دادی ؟
mani_2004_2006 عجب سوتی بود ولی
پست اول تاپیک رو بخون
Agreed !!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
باز اینجا +18 شد
MILIN3M حالا چرا شماره خودتو دادی ؟
mani_2004_2006 عجب سوتی بود ولی
پست اول تاپیک رو بخون
يه سوتي از روزنامه خبر جنوب شيراز البته تصويري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطلبي كه نوشته شده در مورد كريس رونالدو هست اما عكسش .......
سوتی جالبی بود
کریس بدو بیا ....
بابا تاپیک خیلی +18 کردید البته +18 که چه عرض کنم +81 شد
خوب حالا یه سوتی -1.25 تعریف کنم:
اول دبیرستان بودیم و اولین جلسه مسابقه علمی استان ما هم کلی خونده بودیم و آماده ی آماده
سوالا رو دادن و من هم شروع کردم به جواب دادن به نحو توپ تر از توپ منتها چون مداد نداشتم و گیر هم نیوردم با خودکار سیاه زدم چون امتحانای مدرسمون یا اسکنر اسکن میشد با خودکار هم میزدم مشکلی نبود اما غافل از اینکه اینجا دیگه از ان خبرا نیست
جلسه تموم شد و رفتیم بیرون همه چشا از حدقه زده بود بیرون و من هم حسابی از خودم مطمئن اومدم بیرون
پاسخ نامه ها رو چند روز بعد دادن حسابکردم 7 تا 100% زده بودم دو تا 93% بقیشی هم یادم نیست
خلاصه بهت بگم بهترین امتحان تستی عمرومو دادم نتیجه ها اومد دیدم دو تا دونه سوال گرفته(که البته درست هم بود) تو مدرسه و شهر آخر تو استان هم از 20500 نفر 19780 شده بود (وای به حال اون بقیه) هیچی گند زده شد به اعصابم مدی هم مارو احضار کرد و کلی اراجیف گفت مردم هم مگه باور میکردن!
ديروز يه بازي بيليارد براي موبايلم دانلود كردم.
بعد ريختم توي گوشيم و نصبش كردم و بازي رو باز كردم. در همين هنگام بود كه توي انجمن چرخ ميزدم و اصلا حواسم به موبايل نبود. اخه مي دونيد من وقتي توي انجمن هستم اينقدر از خودم بي خود ميشم كه متوجه گذر زمان نميشم. بعد از حدود 2 ساعت و نيم ديدم موبايلم داغه داغه و نصف شارژش هم رفته.